Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/04 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/04 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/04 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Η τάση σας να κρατάτε μυστικά δημιουργεί προβλήματα στην σχέση σας και κάνει τον/την σύντροφό σας να ανησυχεί ότι δεν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε μαζί του/της για όσα σας απασχολούν.

Καλό θα ήταν να μιλάτε με το άλλο σας μισό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από κάποιον/α που θα συναντήσετε στη δουλειά.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ανοίξτε τα παράθυρα της σχέσης σας και αφήστε λίγο καθαρό αέρα να μπει μέσα.

Είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσετε χρόνο στο άλλο σας μισό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποδεχτείτε μια πρόσκληση για έξοδο απόψε.

Διασκεδάστε με τους φίλους σας γιατί σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/04 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό η σχέση σας ταλανίζεται από συνεχείς εντάσεις, πράγμα που προξενεί ένα χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Σύντομα όλα σας τα προβλήματα θα ανήκουν στο παρελθόν. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε σχέση με κάποιον/α συνάδερφό σας, καθώς αυτό μάλλον θα οδηγήσει σε μπλεξίματα στο μέλλον.

Ζώδια Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή είναι πολύ καλή. Εάν είστε σε σχέση, ετοιμαστείτε για έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε υπέροχες ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη τον έρωτα της ζωής σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Κάποιος/α σας έχει ερωτευθεί αλλά δεν το βλέπετε!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/04 Επίσημες προτάσεις – Έρωτας παλιός

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να απολαύσετε μερικές πραγματικά ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να απαλλαγείτε από προβλήματα και εντάσεις του παρελθόντος. Εάν είστε αδέσμευτοι, η φωτεινή σας προσωπικότητα και η γοητεία σας είναι το μεγαλύτερο ατού σας. Πρόκειται να προσελκύσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο στη ζωή σας και φαίνεται ότι οι φίλοι σας θα έχουν κάποια σχέση με αυτή τη θετική εξέλιξη των γεγονότων.

Ζώδια Παρθένος

Καλά θα κάνετε να κρατήσετε χωριστά την προσωπική από την επαγγελματική σας ζωή, αγαπητέ Παρθένε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην σχέση σας, αφήνοντας τα προβλήματα της δουλειάς σας έξω από την πόρτα του σπιτιού σας. Αυτό θα σας εξασφαλίσει μια ήρεμη και υγιή σχέση. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Δείξτε θάρρος και κάντε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/04 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Διανύετε μια πολύ γαλήνια περίοδο στην σχέση σας. Φαίνεται να συμφωνείτε σχεδόν σε όλα με τον/την σύντροφό σας και ο ρομαντισμός και το πάθος ευδοκιμούν στη σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο, βγείτε έξω και δοκιμάστε την τύχη σας!

Ζώδια Σκορπιός

Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η μέρα σας, η νύχτα είναι βέβαιο ότι θα σας αποζημιώσει. Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη πάθος και ρομαντισμό και ο/η σύντροφός σας είναι περισσότερο από έτοιμος/η να κάνει ό,τι χρειάζεται για να σας κρατάει ευτυχισμένους. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Κάποιο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο πρόκειται να κάνει μια κίνηση για να σας γνωρίσει καλύτερα.

taro-6-9

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχουν πολλά που θέλετε να κάνετε και να μοιραστείτε με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αλλά φαίνεται ότι κάποιες περιστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε σας εμποδίζουν. Μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Αντ’ αυτού, αξιοποιήστε όσο καλύτερα μπορείτε τη μέρα σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για να γνωρίστε καινούργια άτομα, καθώς θα έχετε την τάση να κάνετε λάθος επιλογές.

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας και ως εκ τούτου η ερωτική σας ζωή έχει πληγεί. Ίσως έχετε κάθε λόγο να επικεντρώνετε αλλού την προσοχή σας αυτές τις μέρες. Ίσως υπάρχουν θέματα για τα οποία θα πρέπει να ενδιαφερθείτε. Αλλά προσπαθήστε να αφήσετε χρόνο για το άλλο σας μισό, ακόμα κι αν πιεστείτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να κάτσετε και να σκεφτείτε σοβαρά τι πραγματικά ψάχνετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/04 Επίσημες προτάσεις – Έρωτας παλιός

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/04 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Η ασταθής συμπεριφορά σας τις τελευταίες εβδομάδες έχει δημιουργήσει σύγχυση στον/στην σύντροφό σας. Δεν ξέρει πώς να σας αντιμετωπίσει. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να συνέλθετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βεβαιωθείτε ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και ότι το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι ενδιαφέρεται το ίσιο για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να εκτεθείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε την τάση να παραπονιέστε διαρκώς ότι ο/η σύντροφός σας δεν σας καταλαβαίνει και δεν σας βοηθά. Όμως στην πραγματικότητα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Δεν ξέρει πώς να σας βοηθήσει, καθώς ούτε εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι καιρός να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot