Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/07 Τρίτη 

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/07 Τρίτη  .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/07 Ζώδια Κριός .

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, μην ξεχνάτε ότι η στάση σας φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα, για αυτό κάντε μια προσπάθεια θα είστε θετικοί και αισιόδοξοι.

Έτσι θα καταφέρετε να περάσετε πιο όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ερωτική σας ζωή αρχίζει επιτέλους να παίρνει τα πάνω της. Σύντομα θα βιώσετε μερικές πολύ ευχάριστες εμπειρίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή επιτέλους βελτιώνονται.

Ήρθε η ώρα να συζητήσετε ευχάριστα θέματα με τον/την σύντροφό σας. Να είστε τρυφεροί και ρομαντικοί και η μέρα θα εξελιχθεί απροσδόκητα καλά.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι όλα πρόκειται να αλλάξουν στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί ακόμη και να βρείτε τον έρωτα των ονείρων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/07 Ζώδια Δίδυμοι

Οι τελευταίες μέρες ήταν κάπως δύσκολες για τη σχέση σας, γεμάτες με διαφωνίες και συγκρούσεις. Παρά τις προσπάθειές σας, έχει δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σηκωθείτε επιτέλους από τον καναπέ φορέστε τα πιο όμορφα ρούχα σας και βγείτε έξω με φίλους. Θα συνειδητοποιήσετε ότι όχι μόνο θα ανέβει η διάθεση σας αλλά θα κάνετε και καινούργιες γνωριμίες.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας ωφελείται από το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Σας περιμένουν υπέροχες στιγμές. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μην κολλάτε στα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, αξιοποιήστε στο έπακρο την αισιόδοξη διάθεση της σημερινής μέρας και βγείτε έξω απόψε. Τα νέα σας φλερτ θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις στεναχώριες σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/07 – Κινήσεις για επανασυνδέσεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/07 Ζώδια Λέων

Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για τη σχέση σας σήμερα. Προσπαθήστε να πλησιάσετε τον/την σύντροφό σας και να μιλήσετε ανοιχτά για τα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας. Θα δείξει κατανόηση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την αυξημένη αυτοπεποίθηση σας και τολμήστε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα, που αφορούν την σχέση σας. Καθίστε και συζητήστε ήρεμα την κατάσταση προσπαθώντας να βρείτε λύσεις που να ικανοποιούν και τους δύο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να υιοθετήσετε μία πιο δεκτική στάση απέναντι σε κάποιον/α που σας φλερτάρει εδώ και καιρό; Δώστε σε αυτό το άτομο μία ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.

zwdia-9-zvdiaΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/07 Ζώδια Ζυγός

Καλό θα ήταν να μην επιβαρύνετε τον/την σύντροφό σας με τα προβλήματα της δουλειάς σας σήμερα. Κρατήστε μία θετική στάση και συζητήστε πιο ευχάριστα θέματα, ούτως ώστε να διατηρήσετε το ήρεμο και ρομαντικό κλίμα στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η τύχη είναι με το μέρος σας. Σας αρέσει κάποιος/α; Τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση.

Ζώδια Σκορπιός

Αφιερώστε λίγο χρόνο στη σχέση σας σήμερα. Συζητήστε ήρεμα τα θέματα που σας απασχολούν με τον/την σύντροφό σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Μη διστάσετε να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και θα δείτε ότι και ο/η αγαπημένος/η σας θα δείξει κατανόηση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα εκπέμπετε έναν έντονο ερωτισμό, που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ανοιχτά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή. Η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για μία έξοδο καθώς είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο. Φροντίστε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας, βγείτε έξω και ποιος ξέρει; Μπορεί να συναντήσετε ακόμη και τον έρωτα της ζωής σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάντε μία ανοιχτή και εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που μαστίζουν την σχέση σας και θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είστε αδέσμευτοι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Καταλήξτε σε όσα ψάχνετε από μία σχέση. Έτσι, θα είστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι και δεν θα χαραμίζετε τον χρόνο και την ενέργεια κανενός – πόσο μάλλον τον δικό σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/07 – Κινήσεις για επανασυνδέσεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Η πίεση της καθημερινότητας έχει δημιουργήσει μία μικρή απόσταση ανάμεσα σας, αλλά τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε να γεφυρώσετε αυτό το κενό. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην αγχώνεστε. Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας αρέσει, αδράξτε την ευκαιρία και κάντε την πρώτη κίνηση.

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε κάπως απομακρυσμένοι από τον/την σύντροφό σας; Αν ναι, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθάνεστε δυστυχισμένοι, οπότε θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό και μάλιστα γρήγορα. Σχεδιάστε ένα ρομαντικό βράδυ μόνο για τους δυο σας και εστιάστε σε όλα τα θετικά και υπέροχα πράγματα που μοιράζεστε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση. Υιοθετήστε μία πιο θετική στάση. Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσιτοί και ανοικτοί προς τους γύρω σας. Θα δείτε ότι η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia