Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/11 Παρασκευή

aggigma

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/11 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Ενταχθείτε σε μια ομάδα! Οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να αποτελείται από άτομα που σκέφτονται όπως εσείς.

Μια τέτοια κίνηση εγγυάται διασκέδαση και νέες ρομαντικές ευκαιρίες!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Κάποιο άτομο που νομίζατε ότι σας άρεσε, θα σας δείξει σήμερα μια κακή του πλευρά. Μην κολλάτε εκεί. Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ζώδια Δίδυμοι

Δεν θέλει και πολύ να πέσετε με τα μούτρα σε μια καινούργια σχέση τώρα, αλλά ποιος μπορεί να πει πόσο θα κρατήσει; Να αφεθείτε στην μαγεία του έρωτα, αρκεί να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τα πράγματα μπορεί σύντομα να αλλάξουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Εάν δεν έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι ή κάποιον/α διαφορετικό. Η ψυχρότητα που λαμβάνετε, μπορεί να είναι σημάδι ότι πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

Ζώδια Λέων

Δεν σας αρέσουν οι αδύναμοι χαρακτήρες. Προτιμάτε τις ισχυρές προσωπικότητες, που μπορούν να βγάλουν την πιο άγρια πλευρά σας στην επιφάνεια. Δώστε σε όλους τους εμπλεκόμενους λίγο περισσότερο χώρο.

Ζώδια Παρθένος

Το να πέφτετε με τα μούτρα στο καινούργιο και άγνωστο, δεν είναι του στυλ σας… Αλλά κάποιες φορές είναι απαραίτητο στον έρωτα. Αυτή την στιγμή είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε νέες καταστάσεις – και άτομα.

xartomanteia

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα είστε σε θέση να «διαβάσετε» τους ανθρώπους γύρω σας και απολαμβάνετε ιδιαίτερα τη διαδικασία. Η ικανότητά σας να κατανοείτε τους άλλους, θα είναι χρήσιμη στην αναζήτηση του έρωτα τώρα.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα θα έρθετε σε σύγκρουση με κάποιο στενό πρόσωπο, για τις απόψεις σας περί έρωτα. Μην το παίρνετε προσωπικά. Επαναπροσδιορίστε τα όριά σας. Εξάλλου, η ζωή είναι δική σας.

Ζώδια Τοξότης

Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας είναι φορτισμένο και είστε έτοιμοι για έξω. Η επικοινωνία ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το σωστό άτομο θα πάρει το μήνυμα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Κρατήστε τα σχέδιά σας χαλαρά για σήμερα. Τα γεγονότα θα έχουν την τάση να πάρουν περίεργες τροπές, οπότε όσο πιο απλά σκέφτεστε τόσο λιγότερο θα εκπλαγείτε.

Ζώδια Υδροχόος

Θα εντυπωσιάσετε τους πάντες σήμερα με την φοβερή σας ενέργεια. Εξάλλου, είστε εξαιρετικά δημιουργικοί, φοβερά διασκεδαστικοί και γοητευτικοί. Παρασύρετε τους άλλους στη μαγεία σας!

Ζώδια Ιχθύες

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην ερωτική σας ζωή και πρέπει να είστε έτοιμοι να δράσετε αστραπιαία. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε; Οραματιστείτε τον στόχο σας και στη συνέχεια δράστε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia