Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/12 Δευτέρα

imerisies-19314-oneirokriths

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/12 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/12 Ζώδια Κριός .

Έχετε μια ιδιαίτερα σέξι και ρομαντική διάθεση σήμερα. Διεκπεραιώστε όσα πρέπει να κάνετε και στην συνέχεια αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας στον/στην σύντροφό σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε μια βόλτα στην φύση και δεν θα το μετανιώσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να μιλήσετε για το μέλλον σας, ίσως ακόμη και να ανακοινώσετε τον αρραβώνα σας ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα νέο και πιο ευχάριστο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή.

Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το ταίρι σας, μπαίνετε σε μια πολύ ευχάριστη και θετική περίοδος, όπου έχετε μεγάλες πιθανότητες να βρείτε το άτομο που θα μιλήσει στην καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/12 Ζώδια Δίδυμοι

Προσπαθήστε να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας σήμερα και εξηγήστε του/της τους λόγους για τους οποίους συμπεριφέρεστε όπως συμπεριφέρεστε. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να ανοιχτείτε για όσα σας απασχολούν. Αυτό θα σας βοηθήσει και τους δυο σας να νιώσετε πιο ασφαλείς και ήρεμοι. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην μένετε μέσα. Πηγαίνετε μια βόλτα στην πόλη! Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εκπλήξεις! Μπορεί ακόμη και να επανασυνδεθείτε με έναν έρωτα από το παρελθόν.

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή πρόβλεψη για την ερωτική σας ζωή είναι μάλλον αισιόδοξη. Οποιαδήποτε προβλήματα είχατε με τον/την σύντροφό σας αρχίζουν να επιλύονται σιγά-σιγά και σας φέρνουν πιο κοντά. Εάν είστε αδέσμευτοι και έχετε πια κουραστεί να ψάχνετε το ιδανικό ταίρι, μην απογοητεύεστε. Εκπέμπετε τόση γοητεία και σεξουαλικότητα αυτές τις μέρες που είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα υπέροχο άτομο.

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Βεβαιωθείτε ότι σήμερα θα κάτσετε κάτω με το ταίρι σας και θα κάνετε μια μεγάλη συζήτηση. Θα πρέπει να διευκρινίσετε μερικά θέματα και να μάθετε πού στέκεστε. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε βαρεθεί την μοναξιά, μην απογοητεύεστε. Αποπνέετε τόση γοητεία και σεξαπίλ αυτές τις μέρες, που μπορεί να γνωρίσετε ακόμη και τον έρωτα της ζωής σας!

Ζώδια Παρθένος

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να επιδιώξετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένειά σας. Αφήστε στην άκρη τις γκρίνιες και τις εντάσεις, σταματήστε να παραπονιέστε και δεν θα το μετανιώσετε. Θέλετε να βρείτε κάποιον/α να αγαπήσετε; Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή, για αυτό μην τα παρατάτε. Η ζωή σας θα μπορούσε να αλλάξει σε μια στιγμή.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/12 Ζώδια Ζυγός

Δοκιμάστε να γεφυρώστε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας σήμερα. Εκφράστε πώς αισθάνεστε και δείξτε του/της το μέγεθος της αγάπης σας. Αυτό είναι που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, καθώς τον τελευταίο καιρό ήσασταν πολύ απασχολημένοι και δεν δείχνετε τα συναισθήματά σας. Και αν δεν υπάρχει κανείς στη ζωή σας αυτόν τον καιρό, μην ανησυχείτε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες συναντήσεις.

Ζώδια Σκορπιός

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, να βάλετε στην άκρη παλιές γκρίνιες και δυσαρέσκειες και να δείτε τη σχέση σας υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Είστε αδέσμευτοι; Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ανεβάζει την διάθεση. Μια νέα και συναρπαστική συνάντηση είναι πολύ κοντά!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι η αυγή μιας υπέροχης ημέρας, ερωτικά μιλώντας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εκφράσετε πώς αισθάνεστε και να μοιραστείτε όλη σας την αγάπη και την εκτίμηση στον/στην σύντροφό σας και στους αγαπημένους σας. Μην κρατήσετε τίποτα μέσα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, να περιμένετε μια ευχάριστη επικοινωνία από κάποιο άτομο, που ήδη είναι μέρος της ζωής σας. Είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει τη διάθεσή σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Βάλτε τα δυνατά σας για να εκφράσετε την αγάπη και την τρυφερότητα που αισθάνεστε προς τον/την σύντροφό σας και την οικογένειά σας σήμερα. Κάντε το και σίγουρα θα έχετε μια υπέροχη μέρα. Ακολουθήστε την ίδια τακτικοί, αν είστε αδέσμευτοι: προσπαθήστε να εκτιμήσετε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που έχετε ήδη στο πλευρό σας και σταματήστε να παραπονιέστε ότι είστε μόνοι.

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/12 Ζώδια Υδροχόος

Σταματήστε να σκέφτεστε αρνητικά. Συγκεκριμένα, σταματήστε να εστιάζετε μόνο στις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει στη σχέση σας. Συζητήστε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας και θα δείτε ότι όλα θα μπουν στην θέση τους. Και αν ψάχνετε ακόμα για το ταίρι σας, να ξέρετε ότι πλησιάζει η στιγμή που θα συναντήσετε το άτομο που αναζητάτε.

Ζώδια Ιχθύες

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, αυτή είναι μια καλή μέρα για να ανοίξετε τις γραμμές επικοινωνίας με τον/την σύντροφό σας και να του/της παρουσιάσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας για το μέλλον της σχέσης σας! Εάν είστε αδέσμευτοι, να περιμένετε μερικές ευχάριστες συναντήσεις. Κάποιο άτομο από το παρελθόν θα θελήσει να ξαναμπεί στην ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098