Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/01 Πέμπτη

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/01 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/01 Ζώδια Κριός .

Μήπως το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό; Ακόμη και αν κάποια εμπόδια μπαίνουν στην μέση της ερωτικής σας ζωής, εσείς να επιμείνετε.

Μπορεί να καταλήξετε με κάτι καταπληκτικό αν το κάνετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ένας στενός σας φίλος μπορεί να θέλει να οδηγήσει τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Εάν αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο, ακολουθήστε. Αν, όμως, προτιμάτε να διατηρήσετε μαζί του μια πλατωνική σχέση, μιλήστε τώρα πριν πληγωθεί κάποιος.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε το μερίδιο σας στις ερωτικές απογοητεύσεις. Σήμερα δεν είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Δώστε σε αυτό το άτομο που μόλις γνωρίσατε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν κρυφά κίνητρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/01 Ζώδια Καρκίνος

Έχετε την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε μια απόφαση για την ερωτική σας ζωή που πήρατε κατά το παρελθόν. Όσο περισσότερο σκέφτεστε τι θα κάνατε διαφορετικά αυτή τη φορά, τόσο πιο εύκολο θα είναι να συμφιλιωθείτε με αυτό.

Ζώδια Λέων

Έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα άσπρα ή μαύρα. Αυτό, όμως, δεν θα σας βοηθήσει στην ερωτική σας ζωή. Συνειδητοποιήστε ότι ορισμένα πράγματα είναι κάπως ασαφή.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα για λίγη ενδοσκόπηση. Δείτε τι λείπει από την ερωτική σας ζωή. Ίσως αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε και άλλα άτομα που σκέφτονται όπως εσείς.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/01 Αποκατάσταση αισθηματικών σχέσεων

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/01 Ζώδια Ζυγός

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε περισσότερη αρμονία στις σχέσεις σας. Εάν στην σχέση σας υπάρχουν πολλές συγκρούσεις, σκεφτείτε μήπως εσείς το προκαλείτε. Αναρωτηθείτε αν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με ένα τέτοιο άτομο.

Ζώδια Σκορπιός

Είστε έτοιμοι να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παραπέρα; Αντισταθμίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα. Μόλις ανακαλύψετε ποιο δρόμο θέλετε να πάρετε, η έκβαση θα είναι λίγο-πολύ προβλέψιμη.

Ζώδια Τοξότης

Η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου σας κυριαρχεί σήμερα, καθώς χρησιμοποιείτε την λογική σας για να αποκρυπτογραφήσετε μια μπερδεμένη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή. Οι άνθρωποι δεν είναι μαθηματικές εξισώσεις, οπότε μπορεί να λείπουν πληροφορίες που θα σας εμποδίσουν να πάρετε τις σωστές απαντήσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Αιγόκερως

Το να είστε κοινωνικοί κάποιες φορές μπορεί να είναι κουραστικό. Μείνετε και λίγο μόνοι για ισορροπία. Δοκιμάστε λίγο διαλογισμό ή γιόγκα. Μόλις ανανεωθείτε, θα είστε και πάλι έτοιμοι για νέες γνωριμίες.

Ζώδια Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε μερικά εμπόδια σήμερα. Εάν μπορέσετε να προσαρμοστείτε και να αποδεχτείτε την αλλαγή, τα πράγματα θα κυλήσουν πιο εύκολα. Δεν θα φτάσετε πουθενά αν κολλάτε συνέχεια στα ίδια. Αφήστε τους άλλους να σας δείξουν την οπτική τους.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα ευνοούν τα ρίσκα στον έρωτα σήμερα. Καλά θα κάνετε, όμως, να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις πιθανές συνέπειες. Λένε ότι αν δεν επιδιώξετε τίποτα, δεν θα κερδίσετε τίποτα, αλλά και πάλι, γιατί να προσπαθήσετε να διορθώσετε κάτι που δεν είναι χαλασμένο;

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76