Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/02 Δευτέρα

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/02 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/02 Ζώδια Κριός .

Η αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη σχέση σας έχει οδηγήσει σε συσσώρευση έντασης και άγχους. Σήμερα λογικά θα αρχίσετε να ανακουφίζεστε από αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα και να απολαμβάνετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην περιμένετε να σας παραδοθεί από μόνος/η του/της σε συσκευασία δώρου! Στο χέρι σας είναι να κάνετε την αλλαγή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα άστρα ευνοούν τα ερωτικά ζητήματα σήμερα. Μπαίνετε σε μια νέα και πιο θετική φάση όπου δένεστε όλο και περισσότερο με τον/την σύντροφό σας.

Με αμοιβαία κατανόηση και συμβιβασμούς θα βρείτε την τέλεια λύση για κάθε ένα από τα προβλήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και νιώθετε αφόρητη μοναξιά, προσπαθήστε να αποφύγετε τις βιαστικές, απελπισμένες κινήσεις.

Μην δίνετε ελπίδες σε κάποιον που δεν σας αρέσει μόνο και μόνο για να βρείτε σύντροφο, γιατί στο τέλος θα πληγωθείτε και οι δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/02 Ζώδια Δίδυμοι

Η προσωπική σας ζωή θα γίνει ιδανική μόνο όταν αποφασίσετε τι ακριβώς ψάχνετε. Για παράδειγμα, αν επιθυμείτε ηρεμία και γαλήνη, τότε σταματήστε να ασχολείστε με ασήμαντες λεπτομέρειες και να γκρινιάζετε όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια αλλαγή στάσης εκ μέρους σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα βιώσετε αυτό που λένε έναν «κινηματογραφικό έρωτα».

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή δείχνουν να πάνε πολύ καλά και ό,τι προβλήματα και να έχετε, σύντομα θα εξαφανιστούν. Αν είστε αδέσμευτοι, η αύρα και η γοητεία που εκπέμπετε σήμερα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας και θα σας φέρει πιο κοντά στο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Λέων

Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και επικεντρωθείτε στις ανάγκες και τα προβλήματα του/της συντρόφου σας. Να θυμάστε ότι μόνο όταν είστε και οι δύο ήρεμοι και χαρούμενοι, μπορεί να προχωρήσει η σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να είστε ανυπόμονοι και να φαντάζεστε τα χειρότερα. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και κάντε ένα βήμα τη φορά.

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε και κάνετε σήμερα. Θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις από το τίποτα, οπότε προσπαθήστε να μην θίξετε «επικίνδυνα» ζητήματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση που θα κάνετε σήμερα, μπορεί σύντομα να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/02 Ζώδια Ζυγός

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ήρεμη και θετική μέρα σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, να απολαύσετε υπέροχες στιγμές μαζί και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η τύχη είναι με το μέρος σας. Μη διστάσετε, λοιπόν, να εκφράσετε πώς νιώθετε σε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε! Είναι βέβαιο ότι θα έχετε την ανταπόκριση που περιμένατε.

Ζώδια Σκορπιός

Είστε υπό μεγάλη πίεση τον τελευταίο καιρό και έχετε πολλές ευθύνες να σας βαραίνουν. Αυτό καταναλώνει όλο τον χρόνο και την ενέργειά σας αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και τον/την σύντροφό σας. Προγραμματίστε μια ρομαντική βραδιά για δύο και δείξτε του/της πόσο τον/την αγαπάτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε αδέσμευτοι, κάποιος/α συνάδερφος θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει σήμερα και θα σας εκπλήξει ευχάριστα με μια ερωτική εξομολόγηση.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Έχετε την τάση να κρατάτε μέσα σας όσα νιώθετε -και καλά και άσχημα- και αυτό δεν είναι καλό για τη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση και να αρχίσετε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας. Θα δείτε ότι αυτό θα σας φέρει πολύ πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην κλείνεστε μέσα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση αν δείτε κάποιον/α που να σας αρέσει.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη, χαλαρή μέρα με το ταίρι σας. Αφήστε τα προβλήματα της δουλειάς και τις υποχρεώσεις έξω από τη σχέση σας και διασκεδάστε. Αν είστε μόνοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιον/α, που θα γεμίσει τη ζωή σας με χρώματα και φως.

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/02 Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα στην σχέση σας είναι ως εξής: Πιέζετε διαρκώς για να πάρετε αυτό που θέλετε και ο/η σύντροφός σας συνεχίζει να υποχωρεί και να συμβιβάζεται μόνο και μόνο για να αποφύγει τις εντάσεις. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι μια σχέση αποτελείται από δύο ίσα μέρη. Πρέπει να σέβεστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας όσο και εκείνος/η τις δικές σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζετε την τύχη σας σήμερα. Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα υπολογίζατε με το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι.

Ζώδια Ιχθύες

Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε κάποια «γκρίζα» σημεία στην σχέση σας σήμερα, γιατί διαφορετικά θα εξελιχθούν σε σοβαρά προβλήματα. Αυτό θα βοηθήσει τόσο εσάς όσο και τον/την σύντροφό σας να αισθανθείτε ήρεμοι και ασφαλείς. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέα άτομα. Μην μένετε συνέχεια μέσα. Εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66