Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/04 Τρίτη

gynaika-zygos-rantevoy-antras-karkinos

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/04 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Προχωρήστε με τόλμη και γοητεύστε αυτό το καινούργιο πρόσωπο. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι δήθεν αθώες ερωτήσεις σας, είναι ο τρόπος σας για να ανακαλύψετε τι καπνό φουμάρει.

Η αγαπημένη του ταινία, για παράδειγμα, μπορεί να σας πει πολλά για τον χαρακτήρα του.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είστε έτοιμοι για έρωτα; Αυτός πάντως είναι έτοιμος για εσάς, αν εξαρτάται από την ενέργειά σας. Τα πάτε τέλεια με τους άλλους ανθρώπους και κερδίζετε τον θαυμασμό τους. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Ζώδια Δίδυμοι

Συγκρατήστε την επιθυμία σας να κλειστείτε στο καβούκι σας σήμερα. Η μέρα ευνοεί μια μικρή απόδραση. Ειδικά αν υπάρχουν θέματα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, καλύτερα να το κάνετε τώρα παρά αργότερα. Πάρτε τη συμβουλή κάποιου φίλου που εμπιστεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Να θυμάστε πάντα την αξία του να κάνετε μικρά βήματα. Μια χαλαρή, φιλική κουβέντα μπορεί να είναι περισσότερο αποκαλυπτική από ένα ραντεβού. Η γοητεία σας είναι αναμφισβήτητη. Το θέμα είναι να καταλάβετε αν ταιριάζετε με αυτό το άτομο ή όχι.

Ζώδια Λέων

Έχετε καλύτερα και πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε, από το να ασχολείστε με τα ανούσια κουτσομπολιά και τα δράματα των άλλων. Συμπεριφερθείτε όπως συνήθως και μην δίνετε σημασία. Η ενέργειά σας είναι υπέροχη τώρα. Μην τη χαραμίζετε.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα σκεφτείτε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Κάντε παρακάμψεις, ακολουθήστε διαφορετικές ιδέες και δείτε τα πράγματα με μια νέα προοπτική. Το σύμπαν στέλνει προς το μέρος σας μερικά καινούργια, εκπληκτικά πράγματα. Ανοίξτε τα μάτια σας!

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα κάποιος φίλος σας μπορεί να σας προσφέρει ένα χέρι βοηθείας σε κάτι που αφορά την ερωτική σας ζωή. Ίσως σας δώσει μια διαφορετική προοπτική ή μπορεί να ξέρει κάποιο άτομο που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσετε. Ακούστε όσα έχει να σας πει.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α με έντονη προσωπικότητα, σαν τη δική σας. Θα σας εκνευρίσει ή θα ενθουσιαστείτε μαζί του; Θα γίνετε φίλοι ή θα αρχίσετε να τσακώνεστε; Ποιος ξέρει; Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ζώδια Τοξότης

Δεν είστε στα καλύτερά σας σήμερα. Από την άλλη δεν μπορείτε να είστε συνέχεια μέσα στον ενθουσιασμό. Είναι λογικό. Επιπλέον, σήμερα είστε περισσότερο αντικειμενικοί στα θέματα που αφορούν την ερωτική ζωή – τη δική σας και των άλλων.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα εργάζεστε σκληρά αλλά και διασκεδάζετε πολύ. Η αίσθηση υπευθυνότητάς σας διαφυλάσσει ότι θα διεκπεραιώσετε όλες σας τις υποχρεώσεις. Η δημιουργική σας ενέργεια από την άλλη, διασφαλίζει ότι θα περάσετε καλά ό,τι και αν κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Κάποιος συγγενής σας ή άλλο σημαντικό άτομο από το παρελθόν, έχει κάτι σημαντικό να σας πει σήμερα. Κάτι που θα έχει άμεση σχέση με την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να σας δώσει το καλό παράδειγμα (ή το παράδειγμα προς αποφυγήν) ή να έχει μια χρήσιμη συμβουλή για εσάς.

Ζώδια Ιχθύες

Η διαίσθησή σας έχει κάτι σημαντικό να σας πει σήμερα, για αυτό ακούστε την προσεκτικά. Η συναισθηματική σας ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα εύστοχη. Για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την αφήσετε να σας καθοδηγήσει όλη μέρα (και όλη νύχτα).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76