Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/05 Σάββατο

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/05 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/05 Σάββατο Ζώδια Κριός .

Η πίεση και το άγχος μπορεί να κυριεύουν τη ζωή σας, αλλά δεν έχετε καμία δικαιολογία να τα μεταφέρετε στην σχέση σας.

Ο χρόνος που περνάτε με τον/την σύντροφό σας θα πρέπει να σας αποσυμπιέζει και να σας ηρεμεί. Αν είστε σε φάση αναζήτησης, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Τολμήστε να δείξετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όλα κυλούν τέλεια στην προσωπική σας ζωή, οπότε μην επικεντρώνεστε σε μικρολεπτομέρειες, καθώς αυτό θα οδηγήσει μόνο σε καβγάδες και διαφωνίες.

Ακολουθήστε μια πιο χαλαρή προσέγγιση. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια φλερτ, που δεν οδηγούν πουθενά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/05 Σάββατο Ζώδια Δίδυμοι

Η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ ικανοποιητική. Ο/Η σύντροφός σας είναι υποστηρικτικός/ή και δεν φοβάται να δείξει την αγάπη του/της. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, στο άμεσο μέλλον θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα σας γοητεύσει.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα κυλούν αρμονικά στην προσωπική σας ζωή. Έχει βγει στην επιφάνεια η πιο παθιασμένη πλευρά του εαυτού σας και ο/η σύντροφός σας σας βρίσκει απλά ακαταμάχητο/η. Απολαύστε το όσο διαρκεί και φροντίστε να μην χαλάσετε την ατμόσφαιρα μιλώντας για τα επαγγελματικά σας προβλήματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, υιοθετήστε μια πιο θετική στάση και δείτε την ερωτική σας ζωή να αλλάζει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  28-30/05 Ερωτικά λόγια από γυναίκα – Σκέψεις από το παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να δείξετε όλο σας τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στον/στην σύντροφό σας. Φροντίστε να αφήσετε τις ανησυχίες και τα άγχη σας έξω από την πόρτα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα είστε τόσο σέξι, που τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας σαν μαγνήτης.

Ζώδια Παρθένος

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να αγνοείτε ότι υπάρχουν ορισμένα θέματα στην ερωτική σας ζωή που σας αναστατώνουν και σας δυσαρεστούν. Εάν είστε σε σχέση, θα πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας κρατούν πίσω. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, βγάλτε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και σύντομα θα βρείτε κάποιον/α για να μοιραστεί την ζωή του/της μαζί σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/05 Σάββατο Ζώδια Ζυγός

Οι καθημερινές σας ανησυχίες έχουν απορροφήσει την προσοχή σας σε τέτοιο βαθμό που έχετε παραμελήσει την σχέση σας. Σήμερα φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο άλλο σας μισό. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες συναντήσεις. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την ερωτική σας ζωή. Το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι άκρως ερωτικό και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να γίνετε πιο προσιτοί. Ποτέ δεν ξέρετε πού θα συναντήσετε τον έρωτα των ονείρων σας.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Σας έχουν προβληματίσει κάποια πράγματα στην σχέση σας τον τελευταίο καιρό και σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να τα αντιμετωπίσετε και να βρείτε θετικές λύσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σύντομα θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή. Κάποιο άτομο θα κάνει την εμφάνισή του και θα σας αναστατώσει – με την καλή έννοια.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην ξεχνάτε ότι για να έχετε μια υγιή σχέση, θα πρέπει να είστε πάντα ειλικρινείς απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αυτό αφορά τόσο το πώς νιώθετε, όσο και τα πράγματα που σας ενοχλούν. Μάθετε να μοιράζεστε. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλά καινούργια άτομα. Προσπαθήστε να καταλάβετε ποια από αυτά αξίζουν τον χρόνο σας και ποια όχι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  28-30/05 Ερωτικά λόγια από γυναίκα – Σκέψεις από το παρελθόν

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/05 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε επιτέλους η ώρα να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας και να βρείτε μια λύση. Κάντε το τώρα, διαφορετικά τα πράγματα θα φτάσουν στο απροχώρητο και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολύ χειρότερες συνθήκες στο μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να γίνεστε αγενείς, απορρίπτοντας με την πρώτη ματιά όποιον/α προσπαθεί να σας φλερτάρει. Δώστε σε κάποιον/α μια ευκαιρία.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα εξελίσσονται καλά στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγάλτε προς τα έξω την πιο ανέμελη πλευρά του εαυτού σας. Θα διαπιστώσετε ότι θα προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο και, το πιο σημαντικό, το κατάλληλο άτομο για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia