Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/06 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/06 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/06 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας και καλό θα ήταν να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας αν θέλετε να αναζωπυρώσετε την φλόγα ανάμεσά σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για να βρείτε αυτό που πάντα ψάχνατε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα δεν είναι ούτε καλά ούτε άσχημα στην προσωπική σας ζωή.

Είναι μια καλή μέρα για να προγραμματίσετε μια έκπληξη, που θα σπάσει τη μονοτονία και θα δώσει νέα πνοή στην σχέση σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, αλλάξτε στάση απέναντι στα άτομα που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο προσιτοί και λιγότερο πεισματάρηδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/06 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Σε γενικές γραμμές, η πρόβλεψη είναι καλή για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν μια-δυο στιγμές έντασης, αλλά δεν θα διαρκέσουν πολύ ούτε θα είναι τόσο σημαντικές. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, η γοητεία και το σεξαπίλ σας θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σας σήμερα.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στη σχέση σας ήταν αρκετά τεταμένα τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα μπαίνετε σε μια νέα φάση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μερικές όμορφες αναμνήσεις με τον/την αγαπημένο/η σας και να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην περιμένετε να σας παραδοθεί στο πιάτο ο/η ιδανικός/ή σύντροφος. Βγείτε εκεί έξω και πάρτε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G 01-10/07 1o 10ημερο Ιούλιος 22 Ερωτικές προβλέψεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Καλό θα ήταν να αφήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας στην εξώπορτα πριν μιλήσετε με το άλλο σας μισό, διαφορετικά το μόνο που θα κάνετε είναι να φθείρετε την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α συνάδελφος σας σήμερα θα σας αποκαλύψει τις προθέσεις του – εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να τον/την γνωρίσετε καλύτερα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Παρθένος

Οι εντάσεις και οι δυσκολίες έχουν γίνει καθημερινότητα στην ερωτική σας ζωή τον τελευταίο καιρό. Αυτό οφείλεται κυρίως στην δική σας συμπεριφορά. Μήπως λέτε πράγματα πάνω στα νεύρα σας που πληγώνουν τον/την σύντροφό σας; Αν ναι, δεν είναι περίεργο που τώρα αντιμετωπίζετε τις συνέπειες των πράξεων σας. Προσπαθήστε να επανορθώσετε για τα λάθη σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι η απογοήτευση των τελευταίων μηνών θα αντικατασταθεί από μια ανανεωμένη αίσθηση ενθουσιασμού, που πιθανότατα θα πυροδοτηθεί από μια νέα γνωριμία.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/06 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Σήμερα βιώνετε ένα έντονο φάσμα συναισθημάτων στην ερωτική σας ζωή. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ξαφνικές κινήσεις και να προχωρήσετε ήρεμα με τη σχέση σας όπως το έχετε κάνει μέχρι τώρα. Να θυμάστε πως όλα εξαρτώνται από εσάς. Εάν θέλετε να διατηρηθούν οι ισορροπίες, τότε ενεργήστε ανάλογα. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, εστιάστε στα βασικά και αφιερώστε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Ζώδια Σκορπιός

Οι συνθήκες είναι ιδανικές σήμερα για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Υπάρχουν θέματα που σας κρατάνε πίσω και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε ανενόχλητοι τον χρόνο που περνάτε μαζί. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα αρμονίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να πιέζεστε, χαλαρώστε και αφήστε να βγει προς τα έξω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Την επόμενη στιγμή μπορεί να βρεθείτε δεσμευμένοι!

taro-zodia-098

Ζώδια Τοξότης

Είστε εξαιρετικά κυκλοθυμικοί τον τελευταίο καιρό και αυτό επηρεάζει τη σχέση σας. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας διαφορετικά θα δημιουργήσετε προβλήματα στην σχέση σας, που δύσκολα θα μπορέσετε να επιλύσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να περιμένετε μια μάλλον γεμάτη μέρα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α τα πράγματα θα εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας φέρεται κάπως περίεργα τον τελευταίο καιρό και αυτό σας οδηγεί στο να κάνετε ευφάνταστα σενάρια στο μυαλό σας προσπαθώντας να εξηγήσετε τη συμπεριφορά του/της. Θα ήταν καλύτερα να συζητήσετε απευθείας μαζί του/της όσα σας απασχολούν. Έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι του/της συμβαίνει, αντί να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, κάντε υπομονή. Σύντομα θα δείτε την ερωτική σας ζωή να βελτιώνεται.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G 01-10/07 1o 10ημερο Ιούλιος 22 Ερωτικές προβλέψεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/06 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σας προβλήματα έχουν μονοπωλήσει την προσοχή σας τελευταία, πράγμα που έχει αρνητικό αντίκτυπο στην σχέση σας. Έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας, οπότε δεν είναι περίεργο που σας παραπονιέται διαρκώς. Προσπαθήστε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να βρίσκετε χρόνο για τον/την αγαπημένο/η σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να καταπλήξετε τα πλήθη.

Ζώδια Ιχθύες

Δυστυχώς, συνειδητοποιείτε ότι τα πράγματα απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικά, στην προσωπική σας ζωή. Δεν σταματάτε να αναρωτιέστε τι πήγε στραβά. Αισθάνεστε απογοητευμένοι. Το άτομο που έχετε επιλέξει να βρίσκεται δίπλα σας έχει κατανόηση, οπότε ανοιχτείτε για το πώς νιώθετε και βρείτε μαζί μια λύση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Αυτό θα σας ανεβάσει την διάθεση και θα σας φέρει σε επαφή με νέα, ενδιαφέροντα άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia