Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/07 Τετάρτη

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/07 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/07  Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας κλονίζεται από τις ανασφάλειες και τις αδικαιολόγητες υποψίες σας. Αλλάξτε τη στάση σας πριν να είναι αργά.

Προσπαθήστε να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Αν θέλετε κάτι, θα χρειαστεί να αναλάβετε δράση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Οι συνθήκες είναι ώριμες για να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την ερωτική σας ζωή και θα αναβαθμίσουν την σχέση σας.

Δεν είστε μόνοι, καθώς ο/η σύντροφός σας θα δείξει την απαραίτητη κατανόηση και θα προσφέρει τη βοήθεια του/της.

Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, μία απροσδόκητη γνωριμία με κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/07  Ζώδια Δίδυμοι

Παρόλο που συμβαίνουν πολλά στη ζωή σας αυτό τον καιρό και το μυαλό σας είναι γεμάτο με διάφορα ζητήματα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην τα αφήσετε να επηρεάζουν τη σχέση σας. Ο χρόνος που περνάτε με τον/την σύντροφό σας είναι ιερός. Είναι σημαντικό να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που αρέσουν και στους δύο. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι καιρός να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να βγείτε έξω στον κόσμο. Αν δεν το κάνετε σύντομα, είναι εξαιρετικά απίθανο να αλλάξει κάτι την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Καρκίνος

Η συμπεριφορά σας απέναντι στον/στην αγαπημένο/η σας είναι κάπως αδιάφορη χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Διορθώστε την στάση σας και προσπαθήστε να είστε πιο τρυφεροί. Μην φοβάστε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συναρπάσει.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/07  Ζώδια Λέων

Στην προσωπική σας ζωή, καλό θα ήταν να επιλύσετε ορισμένα ζητήματα που εμποδίζουν τη σχέση σας να πάει στο επόμενο επίπεδο. Αν καταφέρετε να το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι θα έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν πάλι εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, αφήστε τον ερωτισμό σας να βγει στην επιφάνεια. Αυτό θα φέρει περισσότερα φλερτ, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα αυξήσουν το ηθικό σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκά για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Ίσως θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο δεκτικοί απέναντι στους άλλους και ευέλικτοι με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να δώσετε την ευκαιρία στους άλλους να σας πλησιάσουν; Υπάρχουν διάφορα άτομα γύρω σας που προσπαθούν να σας προσεγγίσουν αλλά έχετε την τάση να απορρίπτετε τα περισσότερα από αυτά. Έτσι, όμως, μένετε απομονωμένοι και στερείτε τον εαυτό σας από νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/07  Ζώδια Ζυγός

Φαίνεται ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Η απόσταση ανάμεσα σας ολοένα και μεγαλώνει και αυτό σας στεναχωρεί. Θα πρέπει να κάνετε κάτι για να το διορθώσετε. Βγάλτε προς τα έξω τον πιο τρυφερό και ρομαντικό εαυτό σας και σχεδιάστε ένα βράδυ που θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποδεχτείτε τις προσκλήσεις για έξοδο που θα λάβετε σήμερα. Έχετε την ευκαιρία να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα Θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευχάριστη για την ερωτική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσετε θετική στάση και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά. Αυτό που θέλετε, μπορεί να εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένετε.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή βρίθει από προβλήματα και καλό θα ήταν να ανοιχτείτε και να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι δίπλα σας και σας στηρίζει. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να του/της δώσετε μία ευκαιρία. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μερικούς νέους φίλους και να διευρύνετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και θα βελτιώσει τις πιθανότητες σας να βρείτε έναν/μία νέο/α σύντροφό.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να προσεγγίσετε τον/την σύντροφο σας και να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση για όσα σας απασχολούν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να απαλλαγείτε σύντομα από τη μοναξιά σας. Μήπως κάποιο συγκεκριμένο άτομο έχει κλέψει την καρδιά σας τον τελευταίο καιρό; Σύντομα θα δεχτείτε μία ερωτική εξομολόγηση καθώς θα ανοίξει τα χαρτιά του. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

zodia-zvdia-75

Ζώδια Υδροχόος

Όλα κυλούν αρμονικά στην ερωτική σας ζωή. Φυσικά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μην γίνεστε εγωιστές και απόλυτοι στις απόψεις σας. Παραμείνετε ευέλικτοι , κρατήστε μια διπλωματική στάση και έτσι θα τα καταφέρετε να κρατήσετε τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις μακριά από τη σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα στην ερωτική σας ζωή. Τα άστρα ευνοούν την σχέση σας, δημιουργώντας μία ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα. Αξιοποιήστε την στο έπακρο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μία καλή μέρα για να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00