Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/09 Παρασκευή

filia-pneymatiki-anaptyksi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/09 Παρασκευή

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Με το να είστε συνεχώς συγκαταβατικοί και θετικοί, με ότι σας λέει και σας ζητάει το συντροφικό σας ταίρι, μάλλον πιο πολύ κάτι σε φίλοι…θα καταλήξετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-taro-45

Ταύρος

Η εμπειρία η μεγάλη που έχετε από δεσμούς, ίσως και από γάμο σας κάνει πάρα πολύ επιφυλακτικούς, σε όλα αυτά τα νέα πρόσωπα που σας κυκλώνουν.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Αν υπάρχει κάτι που σας πιέζει, ή αν υπάρχει κάτι που καθυστερεί από όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει να κάνετε, τότε απλά μιλήσετε και πράξτε για τα δικά σας συμφέροντα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Καρκίνος

Όλα και όλους εσείς τους έχετε βάλει μέσα στην ζωή σας και τους αγαπάτε με όλη σας την καρδιά. Αυτό είναι και κάτι που μερικοί από εσάς, θα το εισπράξουν μέσα από πρόταση δέσμευσης.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων

Μην καταναλώνεστε μόνο μέσα στο παρελθόν και τις σκέψεις αυτού. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράματα και μάλλον θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο για την ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Δεν έχετε δεχτεί ακόμη την ευθεία πρόταση, από τον άνθρωπο σας για να κάνετε πιο επίσημη την σχέση σας. Μάλλον κάτι θα γίνει από τον νέο μήνα. Λίγη λοιπόν υπομονή.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

taro-zodia-76

Ζυγός

Είστε τυχεροί, αυτό το διάστημα και με τα άστρα, να σας δίνουν την εύνοια που ζητάτε στα οικονομικά και τα ερωτικά σας θέματα. Εσείς απλά μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Επανασυνδέσεις Σχέσεων

Σκορπιός

Με την συντροφικότητα δεν τα έχετε πια και τόσο καλά. Αυτό είναι και κάτι που μπορείτε να το αλλάξετε, μέσα από μια νέα – όμορφη – αληθινή σχέση.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Τώρα που το αγαπημένο σας ταίρι, έχει φτιάξει την οικονομική του κατάσταση αλλά και έχει κλείσει τις διόδους από το παρελθόν, εσείς οι δύο θα κάνετε το επόμενο βήμα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

zodia-88

Αιγόκερως

Είναι όλα αλλαγμένα μέσα στην ψυχή σας, από την τελευταία φορά που χωρίσατε. Έχετε ωστόσο, πάντα κατά νου, ότι ένας νέος έρωτας, μπορεί να σας περιμένει τον μήνα Οκτώβριο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις Σχέσεων

Υδροχόος

Είστε προκλητικοί ….και αυτό είναι κάτι που έχει πιάσει την ερωτική προσοχή, κάποιου ατόμου, από την μεριά των φίλων σας. Οι μεγάλες εκπλήξεις ήδη σας πλησιάζουν.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Έχετε να κάνετε δύο σημαντικές επιλογές, αυτό το διάστημα. Η μια είναι στα οικονομικά σας και η άλλη στα ερωτικά σας ζητήματα. Φερθείτε ώριμα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.