Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/12 Τρίτη

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/12 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/12 Ζώδια Κριός .

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη σχέση σας. Πάρτε πρωτοβουλία και αλλάξτε ό,τι δεν σας ικανοποιεί.

Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο, αν βγείτε έξω απόψε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αυτό που πρέπει να κάνετε στην ερωτική σας ζωή είναι να αφήσετε στην άκρη τις κακές σκέψεις και να υιοθετήσετε μια πιο θετική στάση.

Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί κάλλιστα να γνωρίσετε κάποιον/α καινούριο/α σήμερα. Χρειάζεται όμως να σκεφτείτε προσεκτικά για το αν αξίζει τον χρόνο και την ενέργεια σας.

Μην δίνετε υποσχέσεις, αν δεν είστε σίγουροι ότι ενδιαφέρεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/12 Ζώδια Δίδυμοι

Καλά θα κάνετε σήμερα να αποφύγετε τις ατελείωτες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα ανάμεσα σας. Αντ’ αυτού, βάλτε στόχο να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με το άλλο σας μισό. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε με τους φίλους σας κάνοντας κάτι διαφορετικό από ό,τι συνήθως. Μια αλλαγή σκηνικού είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Ζώδια Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πιο σοβαρά τί ψάχνετε από την ερωτική σας ζωή. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε την καλύτερη δυνατή λύση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Αν είστε αδέσμευτοι, υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα. Βγείτε εκεί έξω και δείτε τι μπορείτε να πιάσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL Παλιές ερωτικές ιστορίες ξανα-ανοίγουν!

xartomanteia

Ζώδια Λέων

Μπορεί να βιώσετε κάποια ένταση με τον/την σύντροφό σας σήμερα που θα προκαλέσει τριβές και καυγάδες μεταξύ σας. Τα περισσότερα από τα προβλήματά σας οφείλονται στο άγχος και την πίεση που δέχεστε και οι δύο από τη δουλειά και άλλες υποχρεώσεις. Αν μπορέσετε να τα ξεπεράσετε όλα αυτά, μπορείτε να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ μαζί. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα φανείτε τυχεροί αφού θα γνωρίσετε ένα άτομο που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε στον/στην ιδανικό/ή σύντροφο.

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, θα ήταν καλή ιδέα να ξεκαθαρίσετε ορισμένα ζητήματα που εκκρεμούν. Με μια ήρεμη συζήτηση θα καταφέρετε να διαλύσετε κάποια σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από την σχέση σας τους τελευταίους μήνες. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σήμερα μπορεί να λάβετε μια δελεαστική πρόταση από κάποιον/α συνάδερφο. Τα άστρα ευνοούν το φλερτ και τον ρομαντισμό.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/12 Ζώδια Ζυγός

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας σήμερα, καθώς τα νεύρα του/της συντρόφου σας είναι τεταμένα. Μην πιέζετε την τύχη σας. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και καλή διάθεση, γιατί διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Είστε αδέσμευτοι; Καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο και να δείτε την κατάστασή σας με πιο αισιόδοξη διάθεση. Δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας πλησιάσουν.

Ζώδια Σκορπιός

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε όλα όσα σας ενοχλούν στη σχέση σας. Μην τα κρατάτε όλα μέσα σας. Τολμήστε να ανοιχτείτε προς τον/την αγαπημένο/η σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε και οι δύο πού στέκεστε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο αισιόδοξη στάση. Αυτό είναι το μυστικό για να δημιουργήσετε τις τέλειες συνθήκες ώστε να καλωσορίσετε κάποιον/α νέο/α και υπέροχο/η στη ζωή σας.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Ο/Η σύντροφός σας είναι πάντα δίπλα σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε τους στόχους σας, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει πολύ χαρούμενους. Τώρα μπορείτε να δείτε ότι έχετε δημιουργήσει μια καλή σχέση και ότι βρήκατε το σωστό άτομο για να μοιραστείτε τη ζωή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, λίγοι μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας σήμερα. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια στο έπακρο!

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε θετικές αλλαγές στη σχέση σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και κάντε τις βελτιώσεις που χρειάζονται. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα αποπνέετε μια μαγική αύρα που προσελκύει τους ανθρώπους προς το μέρος σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε. Δώστε την προσοχή σας σε αυτούς που την αξίζουν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL Παλιές ερωτικές ιστορίες ξανα-ανοίγουν!

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/12 Ζώδια Υδροχόος

Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της σημερινής μέρας, ανοίγοντας την καρδιά σας και κάνοντας μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Κρατήστε μια πιο ευέλικτη στάση και θα δείτε ότι υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και διασκεδάστε! Η θετική σας στάση θα προσελκύσει πολλούς θαυμαστές, νέα φλερτ και συναρπαστικές συζητήσεις.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορείτε να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αρκεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αφήσει πίσω το καθημερινό άγχος. Απλά ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας και μιλήστε για οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας. Θα πει αυτό που πρέπει για να σας ηρεμήσει και να σας ανεβάσει την διάθεση. Εάν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να καταλαβαίνετε τι ακριβώς ζητάτε από μια σχέση. Μόνο έτσι θα καταλάβετε αν πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτό το άτομο που σας πολιορκεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098