Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/01 Σάββατο

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/01 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/01 Ζώδια Κριός .

Ο/Η αγαπημένος/η σας χρειάζεται επειγόντως την προσοχή σας. Βάλτε τον/την σε προτεραιότητα, βάζοντας τα δικά σας ζητήματα στην άκρη για λίγο.

Ήρθε η ώρα να σταθείτε στο πλευρό του/της, όπως κάνει και εκείνος/η όταν χρειάζεται. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί όταν κάνετε νέες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Παρόλο το άγχος της καθημερινότητας θα πρέπει να προσέξετε να μην παραμελήσετε την σχέση σας, διαφορετικά θα βρεθείτε με ένα ακόμη πρόβλημα στα χέρια σας.

Μην επιβαρύνετε τον/την σύντροφό σας με πράγματα που δεν τον/την αφορούν άμεσα, καθώς αυτό θα είναι μάλλον επιζήμιο για τη σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε από μία σχέση.

Μόλις το κάνετε, ξεκινήστε να βγαίνετε περισσότερο με φίλους. Αν κάποιος/α σας προσεγγίσει, θα ξέρετε ακριβώς πώς να του/της απαντήσετε. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο δεν θα σπαταλάτε τον χρόνο κανενός – και πολύ περισσότερο τον δικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/01 Ζώδια Δίδυμοι

Αν είστε σε σχέση, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να περάσετε μερικές ώρες μακριά από τον/την σύντροφό σας. Διαφορετικά, ίσως παρασυρθείτε σε έναν καυγά όπου θα μπορούσατε να πείτε κάτι που δεν πρέπει. Υιοθετήστε μια πιο ζεν στάση κι διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει πώς ακριβώς αισθάνεστε.

Ζώδια Καρκίνος

Στη σχέση σας υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σας ικανοποιούν. Μην τα αγνοείτε και προσποιείστε ότι όλα είναι ρόδινα. Μιλήστε ειλικρινά με τον/την σύντροφό σας για ό,τι σας απασχολεί. Εάν είστε αδέσμευτοι, δουλέψτε με τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε χάσει τον τελευταίο καιρό. Σύντομα θα χρειαστεί να εντυπωσιάσετε έναν/μία γοητευτικό/ή άγνωστο/η.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Σκιών – Ο μονόδρομος της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σχέση σας μαστίζεται από εκνευρισμούς και εντάσεις. Ποιος φταίει για αυτό, θα ρωτήσετε… Θα σας στεναχωρήσουμε αλλά το φταίξιμο είναι όλο δικό σας. Η συνήθεια σας να μεταφέρετε όλα σας τα προβλήματα στον/στην σύντροφό σας καταστρέφει το κακό κλίμα στην σχέση σας. Προσπαθήστε να μιλάτε για πιο ευχάριστα θέματα με το άλλο σας μισό και να μην ξεσπάτε πάνω του την απογοήτευσή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί, σήμερα θα έρθετε σε επαφή με μερικά άτομα που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Χαλαρώστε, πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων και αποδεχτείτε οτιδήποτε νέο έρθει στη ζωή σας.

Ζώδια Παρθένος

Το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας αυτή τη στιγμή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δικές σας επιλογές. Εναπόκειται σε εσάς να πάρετε την πρωτοβουλία και να αποφασίσετε να αλλάξετε ό,τι δεν λειτουργεί στην σχέση σας. Να θυμάστε ότι εσείς έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Διαμορφώστε την όπως την θέλετε. Αν είστε αδέσμευτοι, μην περιμένετε άλλο τον/την ιδανικό/η σύντροφο να πέσει την αγκαλιά σας από τον ουρανό. Φορέστε τα καλά σας, το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και βγείτε έξω. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από τα αποτελέσματα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/01 Ζώδια Ζυγός

Ό,τι κάνατε μέχρι στιγμής στη σχέση σας φαίνεται να αποδίδει τα μέγιστα. Ο/Η σύντροφός σας ανταποκρίνεται στις προσπάθειές σας με εξαιρετικά θετικό τρόπο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Γιατί δεν κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει; Δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε κάθε ευκαιρία να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Αν είστε μόνοι, σήμερα μπορεί να συναντήσετε τυχαία κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, με το οποίο υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες. Μήπως ήρθε η ώρα να τις κλείσετε. Στο χέρι σας είναι αν θα του/της δώσετε ή όχι μια δεύτερη ευκαιρία.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Ο έρωτας κυριαρχεί στη μέρα σας και μπορείτε να απολαύσετε μία παθιασμένη ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Θα δείτε ότι μόλις ανοιχτείτε λίγο, η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε υπό μεγάλη πίεση τον τελευταίο καιρό και αυτό σας έχει κάνει να απομακρυνθείτε από τον/την σύντροφό σας. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που γκρινιάζει και παραπονιέται διαρκώς. Μπορείτε αλήθεια να τον/την κατηγορήσετε; Υιοθετήστε μια πιο διπλωματική στάση και προσπαθήστε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είστε τόσο γοητευτικοί σήμερα, που κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας στο έπακρο για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Σκιών – Ο μονόδρομος της Αγάπης

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/01 Ζώδια Υδροχόος

Έχετε προσπαθήσει πάρα πολύ για να φτάσετε στο σημείο που βρίσκεστε στην σχέση σας. Όμως το άγχος και η πίεση των τελευταίων ημερών σας έχουν κάνει τόσο ευερέθιστους, που κινδυνεύετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα. Αφιερώστε αυτή τη μέρα στον/στην σύντροφό σας. Προγραμματίστε μια ρομαντική βραδιά και ανανεώστε τον δεσμό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να επηρεάζονται αρνητικά από το γεγονός ότι ακόμη ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να μάθετε είναι να περνάτε καλά ό,τι κι αν συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε τα προβλήματα στη σχέση σας είναι να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Οι λύσεις είναι μπροστά στα μάτια σας, εάν πραγματικά ενδιαφέρεστε να βρείτε μία. Εάν είστε αδέσμευτοι, η συμβουλή μας είναι να βγείτε από το καβούκι σας και να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα καινούργιο άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera