Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Δευτέρα

erwtikes-13214

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Ζώδια Κριός .

Ο/Η σύντροφός σας είναι υποστηρικτικός/ή και οι συζητήσεις σας θα μπορούσαν να καταλήξουν σε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν.

Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε την στρατηγική σας – ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σας σύντροφος είναι κάπου εκεί έξω.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο/Η σύντροφός σας σας ικανοποιεί σήμερα, υιοθετώντας μια πιο θετική και ρομαντική προοπτική.

Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, εξετάστε τον τρόπο με τον οποίο γνωρίζετε καινούργια άτομα.

Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Ζώδια Δίδυμοι

Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να διαταράξει την σχέση με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα οδηγήσει μόνο σε αδιέξοδο. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα. Η ώριμη και ισορροπημένη συζήτηση είναι ο μόνος τρόπος για να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, σταματήστε να αμφιβάλλετε για την ικανότητά σας να βρείτε αυτόν/αυτήν που ψάχνετε, διαφορετικά οι χειρότεροί σας φόβοι μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Ώρα να αλλάξετε τακτική.

Ζώδια Καρκίνος

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Τα εμπόδια και τα αδιέξοδα στην ερωτική σας ζωή μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω της συζήτησης. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε και προσπαθήστε να απολαύσετε την ανεξαρτησία σας. Μόλις σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο πολύ, θα ξεμπλοκάρετε την αύρα σας, και πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα έχετε βρει τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 27-31/03 Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

zwdia-zvdia-alexΕπανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Ζώδια Λέων

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό στην ερωτική σας ζωή. Είστε σε μια αισιόδοξη διάθεση, καθώς εσείς και το άλλο σας μισό κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε εκκρεμή ζητήματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα έχετε τόση αυτοπεποίθηση που είστε σχεδόν ακαταμάχητοι. Είναι πολύ πιθανόν ο/η επόμενος/η σύντροφός σας να είναι κάποιος/α επαγγελματικός/ή συνεργάτης. Δώστε μια ευκαιρία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Παρθένος

Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση, οι μικρές διαφορές αρχίζουν τελικά να εξομαλύνονται μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Έχετε μια αίσθηση αγάπης και συντροφικότητας σήμερα, αλλάζοντας το κλίμα μεταξύ σας και σας κάνει να νιώθετε σαν τον πιο τυχερό άντρα ή κορίτσι στη γη! αν είστε ανύπαντροι, κλείστε τα μάτια σας και ανοίξτε τα χέρια σας ευρέως! Τα

καλύτερα έρχονται! Η ζωή σας είναι γεμάτη δυνατότητες και δυνατότητες βελτίωσης και αυτό θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και αυτή τη νύχτα!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα δεν είναι πολύ σταθερά στη σχέση σας τώρα. Χρειάζεστε χρόνο για να ανασυγκροτηθείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να μπορέσετε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η λύση των προβλημάτων σας εξαρτάται από εσάς. Γνωρίζετε πώς συμπεριφέρεστε στους άλλους; Προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο προσιτοί και λιγότερο απόλυτοι στις κρίσεις σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στη σχέση σας, βοηθώντας σας να δείτε πού ακριβώς στέκεστε. Αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη την καχυποψία για τον/την σύντροφό σας, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα λάβετε κάποια πολύ ευχάριστα νέα.

μελλοντολόγοςΖώδια Τοξότης

Έχετε όλη την καλή διάθεση να περάσετε χρόνο με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που ευχαριστούν και τους δυο σας. Αυτό θα αναζωπυρώσει τη φλόγα ανάμεσά σας και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Μήπως να προσπαθούσατε να απαλλαγείτε από την ζήλεια και την καχυποψία που σας ταλανίζει τον τελευταίο καιρό; Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα λάβετε μια πρόταση από κάποιο άτομο με το οποίο συνεργάζεστε.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή είναι η τέλεια μέρα για να αφιερωθείτε στον/στην σύντροφό σας. Η ατμόσφαιρα ανάμεσά σας ήταν κάπως ψυχρή το τελευταίο διάστημα, κυρίως επειδή έχετε αφήσει τρίτους να παρεμβαίνουν στη σχέση σας. Κρατήστε τους όλους έξω, κινητοποιήστε τη φαντασία και το πάθος σας και θα δείτε ότι θα αναζωπυρώσετε τη σπίθα μεταξύ σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια συνάντηση με κάποιον/α από το παρελθόν σας με τον οποίο έχετε αφήσει μερικές εκκρεμότητες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 27-31/03 Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Αφιερώστε χρόνο για να πλησιάσετε τον/την σύντροφό σας σήμερα. Εκφράστε ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Εάν πάλι είστε αδέσμευτοι, αλλάξτε την τακτική σας. Μη χάνετε χρόνο. Κάντε την πρώτη κίνηση και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα συνειδητοποιείτε πόσο σας στηρίζει ο/η σύντροφός σας. Για αυτό, καλά θα άνετε να τον/την εμπιστευτείτε λίγο περισσότερο και να τον/την αφήσετε να σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α που γνωρίζετε ήδη μπορεί να σας δείξει ερωτικό ενδιαφέρον και να σας ανεβάσει την διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA