Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας μπαίνει σε μια δύσκολη περίοδο, γι’ αυτό προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τις αναταράξεις, διατηρώντας την ψυχραιμία σας.

Σκεφτείτε πριν πείτε ή κάνετε κάτι – μην είστε πολύ βιαστικοί! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποβάλλετε τους φόβους σας και κάντε την φωνή σας να ακουστεί.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα που έχουν κρατηθεί κρυφά μέχρι στιγμής.

Πάρτε την πρωτοβουλία και εκφράστε πώς νιώθετε. Αφήστε τον/την σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Μην γίνεστε πεισματάρηδες και εγωιστές γιατί αυτού του είδους η συμπεριφορά θα σας οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια επικείμενη συνάντηση στο γραφείο ή σε μια εταιρική εκδήλωση θα σας ενθουσιάσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά στη σχέση σας. Αντί να ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας και να μοιράζεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, αντιδράτε άσχημα και του/της επιτίθεστε. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τακτική; Εάν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε έτσι, τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο καλά για εσάς. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο. Σίγουρα θα γνωρίσετε πολλούς νέους και υπέροχους ανθρώπους.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Προσπαθήστε να μην επιδεινώσετε την κατάσταση με γκρίνια και παράπονα. Αποδεχτείτε τα λάθη σας και κάντε μια ώριμη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για να βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και αισθάνεστε ερωτευμένοι με κάποιον/α από τον φιλικό σας κύκλο, συμπεριφερθείτε ειλικρινά και υπεύθυνα απέναντί του/της. Μάθετε πρώτα αν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σας γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα HAL G 29/03 – Μια τελευταία ευκαιρία στους Συντρόφους!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Θα πρέπει να αρχίσετε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας γιατί οι αυξανόμενες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας έχουν κάνει να παραμελήσετε τον/την σύντροφό σας τελευταία. Αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, η γοητεία σας θα είναι αδιαμφισβήτητη σήμερα. Για αυτό βγείτε εκεί έξω και κοινωνικοποιηθείτε.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας! Αυτό θα κάνει θαύματα στην ερωτική σας ζωή, πυροδοτώντας το πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι έχετε ήδη γνωρίσει τον έρωτα της ζωής σας και δεν το ξέρετε. Μια φιλία ή μια γνωριμία μπορεί να πάρει μια απροσδόκητη τροπή απόψε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Πρόκειται να μπείτε σε μια νέα φάση στη ζωή σας, όπου θα γνωρίσετε πολλούς υπέροχους ανθρώπους και θα βιώσετε νέες εμπειρίες. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, προσπαθήστε να κρατήσετε τα καθημερινά σας προβλήματα μακριά από τη σχέση σας. Δώστε ο ένας στον άλλον την πλήρη προσοχή σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήστε να βγείτε από το καβούκι σας και να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα να περιμένετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και αυτές είναι βέβαιο ότι θα σας προκαλέσουν κάποιο άγχος στην αρχή. Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτές οι αλλαγές είναι για το καλύτερο και ότι σας επιφυλάσσουν μια ωραία έκπληξη στο κοντινό μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ψάχνετε σε μια σχέση. Έτσι δεν θα χάνετε ούτε εσείς τον χρόνο σας ούτε οι υποψήφιοι μνηστήρες.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα σας περιμένει μια έκπληξη από το παρελθόν. Ένας παλιός έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κανονίσετε μια συνάντηση. Εάν το κάνετε, φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον/την σύντροφό σας και μην του/της κρύψετε την αλήθεια. Δεν θα σας άρεσε να είστε στα σκοτάδια αν τα πράγματα ήταν ανάποδα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να ασκείτε πίεση στον εαυτό σας για να βρείτε κάποιον/α που θα σας αγαπήσει. Χαλαρώστε. Μάθετε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Αυτό θα σας δώσει αυτοπεποίθηση που θα προσελκύσει πολλούς θαυμαστές.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε σε σχέση; Σας περιμένει μια ευχάριστη μέρα με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Μπορείτε να καθίσετε μαζί, να μιλήσετε και να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ίσως είναι καιρός να αναγνωρίσετε ότι έχετε φτάσει όσο πιο μακριά μπορείτε με ένα συγκεκριμένο άτομο. Πάρτε την απόφαση να προχωρήσετε τώρα, ενώ είναι ακόμη νωρίς και δεν έχετε επενδύσει πάρα πολλά σε αυτή την γνωριμία.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα HAL G 29/03 – Μια τελευταία ευκαιρία στους Συντρόφους!

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/03 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Στην προσωπική σας ζωή, προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Κρατήστε τα άγχη και τις ανησυχίες που σχετίζονται με την εργασία σας μακριά και μην τα αφήνετε τα δηλητηριάζουν τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα και να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι.

Ζώδια Ιχθύες

Αν είστε σε σχέση, αυτή είναι μια μέρα χαρά για εσάς. Εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε γεμάτοι αγάπη και επιθυμία ο ένας για τον άλλον και μπορείτε να περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα. Αλλά αυτό δεν είναι πολύ πιθανό, δεδομένων των συνθηκών. Ακόμα. Μην απελπίζεστε. Και μην κλείνεστε στο καβούκι σας γιατί υπάρχει κάποιος/α εκεί έξω που σύντομα θα σας κλέψει την καρδιά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66