Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/04 Πέμπτη

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/04 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/04 Ζώδια Κριός .

Εάν ψάχνετε τη σωστή στιγμή για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για τυχόν προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας, σήμερα είναι η ιδανική μέρα.

Ο/Η αγαπημένος/η σας θα δείξει κατανόηση και όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας σήμερα.

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να σχεδιάσετε ένα υπέροχο βράδυ με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε το αυξημένο σεξαπίλ σας για να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το φλερτ αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/04 Ζώδια Δίδυμοι

Τα άστρα ευνοούν τη σχέση σας και θα περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας γεμάτη τρυφερότητα και ρομαντισμό. Απλά χαλαρώστε και απολαύστε το. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, βγείτε εκεί έξω καθώς η σημερινή μέρα είναι γεμάτη δυνατότητες. Πρόκειται να γνωρίσετε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Ζώδια Καρκίνος

Η προσωπική σας ζωή θα κατακλυστεί από μια σειρά ευχάριστων εκπλήξεων που θα σας κάνουν να πετάξετε στα σύννεφα. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια νύχτα πάθους. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις στο έπακρο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/04 Ζώδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια νέα φάση, κατά την οποία οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές και η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας κυλάει χωρίς προβλήματα. Αν, από την άλλη πλευρά, εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, εναπόκειται σε εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα. Λίγο φλερτ θα σας βοηθήσει να σπάσετε τον πάγο.

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι με τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να αφήσετε τα προβλήματά σας πίσω, να περάσετε λίγο χρόνο μαζί και να ανανεώσετε το δεσμό σας. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας και εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζεστε να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο. Χαλαρώστε και θα δείτε ότι όλα θα μπουν σύντομα στην θέση τους.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/04 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή, καθώς υπάρχει γαλήνη και αρμονία στη σχέση σας και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε κάθε στιγμή που περνάτε με τον/την σύντροφό σας. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, η πρώτη σας προτεραιότητα θα πρέπει να είναι να είστε εσείς καλά, ανεξάρτητα από την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

Ζώδια Σκορπιός

Καλό θα ήταν να αλλάξετε τη στάση σας σε ό,τι αφορά την σχέση σας και να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας εστιάζοντας σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Μην ψάχνετε παντού λάθη και δημιουργείτε προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχουν. Μαλακώστε τη στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και προσπαθήστε να είστε πιο θετικοί. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επιδιώξτε να περάσετε καλά με φίλους. Ποτέ δεν ξέρετε τι εκπλήξεις επιφυλάσσει η μέρα.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή διανύει μια πολύ ευχάριστη περίοδο. Από τη μία πλευρά εσείς και ο/η σύντροφός σας απολαμβάνετε ένα κλίμα αμοιβαίας ς κατανόησης στη σχέση σας. Από την άλλη, υπάρχει ένα κλίμα έντονου αισθησιασμού, διατηρώντας τη φλόγα ζωντανή. Εάν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας. Βγείτε έξω και βρείτε αυτό που αναζητάτε!

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να βάλετε στην άκρη τις καθημερινές σας ανησυχίες όταν είστε με τον/την σύντροφό σας. Θα ανταμειφθείτε με μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη ερωτισμό και πάθος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε πολύ καλά στη σχέση σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε αυτό το θετικό κλίμα για όσο περισσότερο μπορείτε. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις για έξοδο και να περάσετε καλά με φίλους.

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή παίρνει μια τροπή προς το καλύτερο! Αυτό εξαρτάται κυρίως από εσάς και τις δικές σας προσπάθειες. Έχετε μεγαλώσει και μπορείτε να χειριστείτε τη σχέση σας με μεγαλύτερη ωριμότητα και αισιοδοξία. Εάν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή είναι η τέλεια μέρα για να γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μπορείτε να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66