Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/04 Τετάρτη

1386004451AIDShome

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/04 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Αν δεν πετύχει η πρώτη σας απόπειρα για να κάνετε σχέση, θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε;

Αν μπορείτε να διασφαλίσετε ότι δεν θα το παρακάνετε, θα πρέπει να δώσετε σε αυτό το άτομο ή την κατάσταση μια δεύτερη ευκαιρία.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σε αυτή τη φάση, το πιθανότερο είναι πως οτιδήποτε αφορά την ερωτική σας ζωή θα πάει καλά. Τα πιο γοητευτικά σας χαρακτηριστικά είναι στο επίκεντρο, για αυτό κάντε γρήγορα την κίνησή σας και πάρτε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα εξασκείστε λίγο τον χρόνο συγκέντρωσής σας. Ακούστε μια συζήτηση μέχρι τέλους και με προσοχή και κάντε τις κατάλληλες ερωτήσεις. Σκεφτείτε σοβαρά την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής και επικεντρωθείτε στα σημαντικά θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Έχετε την τάση να φλυαρείτε σήμερα. Παρόλα αυτά, δεν βαριέται κανείς να σας ακούει χάρη στην θετική ενέργεια που σας στέλνουν τα άστρα και ενισχύουν τη γοητεία σας. Ξεκινήστε με ένα κομπλιμέντο, κάντε μια μελετημένη ερώτηση και θα τους κερδίσετε.

Ζώδια Λέων

Σήμερα ο εγωισμός σας θα εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό (αλλά όχι αποκλειστικά) στην ερωτική σας ζωή. Αλλά όπως λένε, «αν δεν ρισκάρεις, δεν κερδίζεις». Είστε αρκετά δυνατοί ώστε να αντέξετε ένα πλήγμα στον πολύτιμο εγωισμό σας.

Ζώδια Παρθένος

Η τετράγωνη λογική σας συνδυάζεται με αρκετή συναισθηματική σοφία τώρα. Μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας θα κατανοήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους με τρόπους που δεν μπορούσατε μέχρι τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Μπορείτε να καλωσορίσετε τον έρωτα στη ζωή σας και ταυτόχρονα να καταφέρετε να διατηρήσετε την αντικειμενικότητά σας. Και ενώ καλλιεργείτε τις νέες σας γνωριμίες, θα πρέπει να αφήσετε να αποδείξουν ότι αξίζουν την προσοχή σας. Αν ταιριάζετε με κάποιο άτομο, θα το καταλάβετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος!

Ζώδια Σκορπιός

Όταν βλέπετε κάποιο άτομο που σας αρέσει, η πρώτη σας αντίδραση είναι να το πλησιάσετε χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Σήμερα ίσως θα πρέπει να συγκρατήσετε λίγο αυτή σας την παρόρμηση. Βεβαιωθείτε πρώτα ότι αξίζει το ενδιαφέρον σας.

Ζώδια Τοξότης

Τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να παρατηρείτε τις λεπτομέρειες, κάτι ασυνήθιστο για εσάς. Αξιοποιήστε αυτή την σπάνια ικανότητα για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, αναβαθμίζοντας το διαδικτυακό σας προφίλ και εξετάζοντας μερικά υποψήφιων ερωτικών συντρόφων.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/04 Ερωτική εξομολόγηση Προτάσεις επανασύνδεσης

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Βάζετε πάντα τη δουλειά σε προτεραιότητα. Το ίδιο κάνετε και τώρα. Όταν όμως έρθει η ώρα για διασκέδαση, θα είναι επική. Επιπλέον, οι πιθανότητες να κάνετε μια ερωτική σχέση ενισχύονται από μια φανταστική προσωπική ενέργεια που έρχεται προς το μέρος σας.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να εμπνευστείτε από μια ερωτική ιστορία που θα δείτε σε μια ταινία ή θα διαβάσετε σε ένα μυθιστόρημα. Απολαύστε την και αισθανθείτε ελεύθεροι να ονειρευτείτε τη δική σας.

Ζώδια Ιχθύες

Πώς θα μπορούσατε να εκφράσετε τον θαυμασμό ή το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο; Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε να βγει ραντεβού μαζί σας, αναζητήστε νέους και μη συμβατικούς τρόπους για να έρθετε πιο κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988