Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Κυριακή

gamos-kfyres-alitheies

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Ο δεσμός με τον/την σύντροφό σας γίνεται ολοένα πιο δυνατός. Είστε στο ίδιο μήκος κύματος και οι δυο σας κάνετε μια τρομερή ομάδα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μη μένετε άλλο κλεισμένοι στο σπίτι σας. Πάρτε τους φίλους σας και βγείτε έξω. Δεν θα το μετανιώσετε, καθώς μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α πολύ χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα που θα σας γοητεύσει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας και θα κάνετε διάφορα πράγματα παρέα, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

Αφήστε πίσω σας καθημερινά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, χαλαρώστε και δοκιμάστε να φλερτάρετε λίγο.

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να διευρύνετε τον κύκλο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Δεδομένου ότι τον τελευταίο καιρό σας αποσπούν πολλά πράγματα την προσοχή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας. Φροντίστε να μιλήσετε μαζί του/της και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Εάν, από την άλλη πλευρά, εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σταματήστε να πιέζετε καταστάσεις. Δεν σας κάνει καλό. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους και ίσως βρεθείτε να συνομιλείτε με έναν/μία ενδιαφέροντα/ενδιαφέρουσα άνδρα/γυναίκα.

Ζώδια Καρκίνος

Επικεντρωθείτε στα θετικά και θα περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, μια βραδινή έξοδος με φίλους θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Έχοντας ήρεμο μυαλό, θα μπορέσετε να σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε από την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Τραπουλα HAL G 01-10/06 – Οι έρωτες θα φανερώσουν την αλήθεια τους

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη σήμερα και η φαντασία σας οργιάζει, προσφέροντάς σας διασκεδαστικές ιδέες για πράγματα που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, η ανεπιτήδευτη γοητεία σας θα σας μεταμορφώσει στο απόλυτο αντικείμενο του πόθου. Κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον συνδυασμό αισθησιασμού και μυστηρίου που αποπνέετε.

Ζώδια Παρθένος

Οι οιωνοί είναι ευνοϊκοί για την ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την θετική ενέργεια της μέρας και περάστε μια υπέροχη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι εκτός ορίων και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας αν είστε αδέσμευτοι, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για να προγραμματίσετε μια ρομαντική έξοδο με τον/την σύντροφό σας. Κάντε κάτι ξεχωριστό που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε έξω και δείξτε σε όλους πόσο ακομπλεξάριστοι είστε. Δεν θα αφήσετε κανέναν/καμία ασυγκίνητο/η.

Ζώδια Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό ο/η σύντροφός σας παραπονιέται διαρκώς ότι δεν του/της δίνετε αρκετή σημασία. Λοιπόν, αν το καλοσκεφτείτε, έχει δίκιο! Βάλτε τα δυνατά σας για να βρείτε λίγο χρόνο για την σχέση σας. Επίσης, καλό θα ήταν να σκεφτείτε δύο φορές πριν μιλήσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να πείτε κάτι που μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε να πετύχετε. Αν έχετε βαρεθεί την μοναξιά σας, ετοιμαστείτε να γιορτάσετε τις τελευταίες σας μέρες ως αδέσμευτοι. Θα έχετε πολλά φλερτ σήμερα και ένα από αυτά θα οδηγήσει σε κάτι περισσότερο.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα κυλούν αρμονικά στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Τα πάτε τέλεια με το ταίρι σας και στηρίζετε ο ένας τον άλλον στα καλά και στα άσχημα. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως είναι καιρός να αναθεωρήσετε τόσο τη στάση όσο και τη στρατηγική σας στον έρωτα. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε επιτέλους αυτό που θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό σήμερα, πράγμα που σας επιτρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν στην σχέση σας. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε να γνωρίζει και εκείνος/η πού ακριβώς βρίσκεται. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο μισό, να ξέρετε ότι σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα γεμίσει με φως και χρώμα την ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τραπουλα HAL G 01-10/06 – Οι έρωτες θα φανερώσουν την αλήθεια τους

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Βάλτε ως προτεραιότητά σας σήμερα να περάσετε υπέροχα με τον/την σύντροφό σας. Απελευθερώστε το πάθος που κρύβετε μέσα σας και αφήστε το να αναζωπυρώσει τη φλόγα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η ενισχυμένη σας αυτοπεποίθηση θα προσελκύσει πολλά άτομα προς το μέρος σας. Πολλοί/πολλές θα εκφράσουν ανοιχτά τον θαυμασμό τους προς εσάς, γι’ αυτό αξιοποιήστε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας στο έπακρο.

Ζώδια Ιχθύες

Πετάτε στον έβδομο ουρανό, κυριολεκτικά! Όλα κυλούν αρμονικά στην σχέση σας και ο/η σύντροφός σας είναι όλα όσα είχατε ονειρευτεί και κάτι περισσότερο. Χαλαρώστε και απολαύστε το! Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Τίποτα δεν θα αλλάξει αν μένετε μέσα και κάνετε τα ίδια. Βγείτε έξω και κυνηγήστε αυτό που θέλετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot