Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Σάββατο

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Ζώδια Κριός .

Μπορεί να υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, για την οποία πιθανότατα είστε υπεύθυνοι. Σκεφτείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας γιατί μπορεί εύκολα να πείτε κάτι που θα βλάψει τη σχέση σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν αργεί η ώρα που θα απαλλαγείτε από την μοναξιά σας. Η ερωτική σας ζωή πρόκειται να αναγεννηθεί σαν φοίνικας από τις στάχτες!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, σήμερα έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να πλησιάσετε τον/την σύντροφό σας, αρκεί να είστε ειλικρινείς μαζί του/της και να τολμήσετε να θίξετε θέματα που απασχολούν και τους δύο.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να βρεθείτε στο επίκεντρο.

Θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Ζώδια Δίδυμοι

Είστε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό. Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας επί παντός επιστητού, πράγμα που θα σας βοηθήσει να πάτε την σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο, ανοίγοντας νέες δυνατότητες και για τους δύο. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε την πρώτη κίνηση και να ανοίξετε τα χαρτιά σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Καρκίνος

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σας όσο το δυνατόν περισσότερο σήμερα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και κάντε μια απόπειρα να ηρεμήσετε τα πνεύματα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε με την πρώτη αποτυχία. Πρέπει να προσπαθήσετε πιο σκληρά αν θέλετε να δείτε καλύτερες μέρες στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Ζώδια Λέων

Η πρώτη σας δουλειά σήμερα είναι να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τη σχέση σας με μια καινούργια προοπτική. Και αν εξακολουθείτε να είστε αγχωμένοι και να ανησυχείτε για το πού κατευθύνεστε, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε το θέμα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα έχει μερικά καλά νέα για εσάς. Κάποιος/α που σας αρέσει θα σας στείλει ένα μήνυμα, που θα σας χαροποιήσει.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα φαίνονται υπέροχα στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να συζητήσετε περισσότερα θέματα με τον/την σύντροφό σας και να βελτιώσετε πολύ το κλίμα ανάμεσα σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν θα συναντήσετε κανέναν

αν συνεχίσετε να μένετε κλεισμένοι στο σπίτι σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και – ποιος ξέρει; Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που θα σας ενθουσιάσει. Πάρτε πρωτοβουλίες.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/05 Ζώδια Ζυγός

Μήπως υπήρξατε άτακτοι στο παρελθόν; Κάποιες παλιές αμαρτίες θα γυρίσουν για να σας στοιχειώσουν και να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σας. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον /την σύντροφό σας και να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Μην προσπαθείτε απλώς να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας, διαφορετικά θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να επαναπροσδιορίσετε ακριβώς τι ψάχνετε σε μια σχέση.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε κάθε πιθανότητα να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με το άλλο σας μισό σήμερα. Αποφύγετε να θίξετε δυσάρεστα θέματα. Δεν υπάρχει λόγος για διαφωνίες. Μην λέτε όχι στον/στην αγαπημένο /η σας. Αφήστε να περάσει το δικό του /της, ειδικά αν βλέπετε ότι κάτι είναι πραγματικά σημαντικό για αυτόν /αυτήν. Αν ακόμη αναζητάτε τον /την ιδανικό /ή σύντροφο, σήμερα έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον /α που θα σας αλλάξει τη ζωή.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Σας περιμένει μια δύσκολη μέρα σε ό, τι αφορά την σχέση σας. Προσπαθήστε να εξαντλήσετε όλες τις πιθανές λύσεις προτού λάβετε την αμετάκλητη απόφαση να την τερματίσετε. Βεβαιωθείτε ότι είστε δίκαιοι και ακούστε τι έχει να πει ο/η σύντροφός σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η μέρα σας επιφυλάσσει μερικές εκπλήξεις. Ανοίξτε την αγκαλιά σας διάπλατα και δεν θα απογοητευθείτε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σταματήστε να σκέφτεστε συνεχώς αρνητικά. Έχετε την τάση να μπλοκάρετε το μυαλό σας με προβλήματα και μετά φέρνετε όλη αυτή την αρνητικότητα, δηλητηριάζοντας ακούσια το κλίμα στη σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι καιρός να φροντίσετε καλύτερα την εμφάνισή σας. Έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας τελευταία.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Υδροχόος

Η σχέση σας αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της και αισθάνεστε πολύ καλά γι ‘αυτό. Σήμερα σας περιμένει μια έκπληξη από τον/την σύντροφό σας που θα σας ενθουσιάσει. Μην το σκέφτεστε καθόλου. Το ίδιο ισχύει ακόμα κι αν δεν έχετε μόνιμη σχέση. Θα λάβετε μια πρόσκληση από κάποιον/α που σας αρέσει, κάτι που θα ανεβάσει τη διάθεση σας στα ύψη.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή και αισθάνεστε μάλλον αισιόδοξοι. Περάστε λίγο χρόνο με τον/την σύντροφό σας και κάντε πράγματα που απολαμβάνετε και οι δύο. Μπορείτε ακόμη και να προτείνετε δραστηριότητες που σας αρέσουν. Να είστε βέβαιοι ότι θα δεχτεί με χαρά. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί από αυτή την κατάσταση, ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνηση σας. Προσεγγίστε το άτομο που σας αρέσει και δεν θα το μετανιώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia