Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/10 Τρίτη

1386004451AIDShome

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/10 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Σήμερα αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεστε για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε.

Η μισή διασκέδαση στα ραντεβού είναι να προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι του/της αρέσει. Πάρτε τα πράγματα χαλαρά και απολαύστε το.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το καλύτερο κομμάτι των ραντεβού είναι ο πρώτος καιρός που φλερτάρετε. Παρόλο που ανυπομονείτε να μπείτε σε μια σχέση, μην ξεχνάτε τα ρομαντικά δείπνα, το φλερτ, τις παιχνιδιάρικες ματιές, τα λουλούδια και τις εκπλήξεις.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα είστε τόσο ενθουσιασμένοι με κάποια νέα, που δεν μπορείτε να κρατηθείτε να τα μοιραστείτε με όλους. Και ενώ οι άνθρωποι γύρω σας εντυπωσιάζονται από το πάθος σας, μπορεί να ενοχληθούν αν δεν τους δώσετε την ευκαιρία να συμμετέχουν στη συζήτηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Αν ανυπομονείτε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό με φίλους αυτό το σαββατοκύριακο, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια. Η ζωή εξελίσσεται με ή χωρίς τη συμμετοχή σας – αλλά σήμερα έχετε την ευκαιρία να τη διαμορφώσετε με κάποιο τρόπο.

Ζώδια Λέων

Κάποιος φίλος που έχει πάντα καλές ιδέες, θα σας βοηθήσει σήμερα να ανακαλύψετε με ποιον τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα τρόπο τα ραντεβού. Ζητήστε συμβουλές από αυτό το πρόσωπο για την ερωτική σας ζωή. Πάρτε τις απόψεις του στα σοβαρά και ενεργήστε ανάλογα.

Ζώδια Παρθένος

Στον έρωτα, η καρδιά κυριαρχεί στο μυαλό. Οπότε γιατί συνεχίζετε να επιμένετε να εξετάζετε κάθε πιθανή κατάληξη μιας σχέσης; Η πολλή σκέψη μπορεί να σας αποσυντονίσει και να σας απομακρύνει από όλα όσα έχουν πραγματική σημασία. Χαλαρώστε επιτέλους!

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα μπορείτε να περάσετε καλά, ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα. Μετατρέψτε την τεμπελιά σε μορφή τέχνης. Πάρτε ρεπό από τη δουλειά σας. Περάστε όλη τη μέρα φορώντας τις πιτζάμες σας. Δείτε όλους τους κύκλους της αγαπημένης σας σειράς. Προσκαλέστε τους φίλους σας σπίτι σας για να αράξετε παρέα.

Ζώδια Σκορπιός

Τα μυστικά κρύβουν μεγάλη δύναμη. Όταν υπόσχεστε να μην πείτε κάτι, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τηρήσετε την υπόσχεσή σας. Κανείς δεν θέλει να ακούσει να αναπαράγονται οι βαθύτερες επιθυμίες και οι μεγαλύτεροι φόβοι του.

Ζώδια Τοξότης

Αν τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε ιδιαίτερα αγχωμένοι, η λύση για να χαλαρώσετε ίσως είναι η γιόγκα. Συμβουλευτείτε τους φίλους σας ποιο είδος γιόγκα θα σας ταίριαζε περισσότερο, και στη συνέχεια κάντε ένα εισαγωγικό μάθημα στο γυμναστήριο της γειτονιάς σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Αντί να αναλώνεστε σε σχέσεις της μιας βραδιάς, δώστε την καρδιά σας σε κάποιον/α συγκεκριμένο/η. Τώρα μπορεί να μην σας φαίνεται ιδιαίτερα συναρπαστικό, αλλά μια σταθερή σχέση μπορεί να είναι σέξι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα προσέξτε τις αλληλεπιδράσεις με τους γύρω σας. Κάποιος/α μπορεί να είναι πιο ευαίσθητος/η από όσο φαίνεται. Κρατήστε τα σαρκαστικά σχόλια για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να κάνετε εποικοδομητικές παρατηρήσεις.

Ζώδια Ιχθύες

Οι σχέσεις αλλάζουν και μεταβάλλονται διαρκώς. Ενώ τώρα είστε οι καλύτεροι φίλοι, σε λίγα χρόνια ο/η φίλος/η σας μπορεί να βρει άλλο/η κολλητό/ή. Κάποιοι φίλοι θα παραμείνουν στο πλευρό σας για πάντα αλλά δεν είναι κακό να αφήσετε τον καθένα να κάνει αυτό που θέλει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot