Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/11 Δευτέρα

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/11 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/11 Ζώδια Κριός .

Περνάτε μια δύσκολη φάση στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας θλίβει. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι η δύναμη να διορθώσετε τα πράγματα είναι στα χέρια σας και ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να υποφέρετε.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεχτείτε τις προκλήσεις των φίλων σας για να βγείτε έξω απόψε. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σίγουρο ότι θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή βελτιώνονται και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε χαρά. Μπαίνετε σιγά-σιγά σε μια νέα φάση στην σχέση σας, όπου βασιλεύει η αρμονία.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει εσάς και τον/την σύντροφό σας στην απόφαση να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην σπαταλάτε την ενέργεια και τον χρόνο σας σε ανούσια φλερτ. Επικεντρωθείτε στο πώς θα δημιουργήσετε μια πιο μακροχρόνια σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/11 Ζώδια Δίδυμοι

Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να περάσετε υπέροχες στιγμές γεμάτες έρωτα και πάθος. Το μόνο προαπαιτούμενο είναι να αφήσετε στην άκρη τις καθημερινές σας ανησυχίες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η διάθεσή σας είναι τόσο ανεβασμένη, πράγμα που θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Ζώδια Καρκίνος

Τα άστρα ευνοούν την σχέση σας σήμερα. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας και μιλήστε για οτιδήποτε σας απασχολεί ή σας ανησυχεί. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τακτική, και να τολμήσετε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 28-30/11 Συναισθηματικά Σταυροδρόμια

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Λέων

Η ακαταμάχητη γοητεία και το πάθος σας οδηγούν σε μια αξέχαστη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αν και στην αρχή θα εκπλαγεί από αυτή την αλλαγή στη διάθεσή σας, είναι κάτι που τον/την χαροποιεί – και θα σας το δείξει με κάθε τρόπο. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να γίνετε πιο προσιτοί προς τους γύρω σας. Ποτέ δεν ξέρετε, κάποιος/α από αυτούς θα μπορούσε να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από απλός/ή φίλος/η.

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη με εντάσεις και διαφωνίες που σας χαλάνε την διάθεση. Ό,τι κι αν κάνετε, μην αντιδράσετε παρορμητικά γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Μείνετε ήρεμοι, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να κάνετε μια χαλαρή, εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας… Τα καλύτερα έρχονται!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/11 Ζώδια Ζυγός

Καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε και το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σας τον τελευταίο καιρό και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να βελτιώσετε την κατάσταση. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας πρέπει να προσπαθήσετε και να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι πια καιρός να δώσετε σε αυτό το άτομο -που σας φλερτάρει- μια ευκαιρία;

Ζώδια Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε μια ήρεμη και ευχάριστη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας, μακριά από τα άγχη του τελευταίου καιρού. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια απρόσμενη συνάντηση που θα λάβει χώρα σήμερα θα σας ανατρέψει τη ζωή – με την καλή έννοια.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Νιώθετε εξαιρετικά ανασφαλείς για τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό. Έχετε φτάσει στο σημείο να παρακολουθείτε κάθε του/της κίνηση και να βάζετε διάφορα σενάρια με το μυαλό σας. Μην τρελαίνεστε. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του/της και θα δείτε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα περιμένοντας τον/την τέλειο/α σύντροφο να σας πέσει από τον ουρανό. Βγείτε εκεί έξω και διεκδικείστε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν με ψυχραιμία και λογική. Αν είστε μόνοι και έχετε βαρεθεί με αυτή την κατάσταση, κάντε κάτι για να αλλάξετε την διάθεσή σας. Πείτε ναι στις προσκλήσεις των φίλων σας. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί απόψε…

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 28-30/11 Συναισθηματικά Σταυροδρόμια

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/11 Ζώδια Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό έρχεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή και αυτό έχει δημιουργήσει έναν τοίχο ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δώστε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση σας, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορείτε για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βάλτε τα δυνατά σας! Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα γεμίσει τη ζωή σας με χρώμα και φως.

Ζώδια Ιχθύες

Προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τους τρίτους από την σχέση σας. Μόνο προβλήματα μπορούν να σας φέρουν. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν/μία πρώην. Μην το σκέφτεστε. Δώστε του/της άλλη μια ευκαιρία. Μπορεί να σας εκπλήξει αυτή την φορά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988