Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/12 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/12 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/12 Ζώδια Κριός .

Οι συζητήσεις με τον/την σύντροφο σας σήμερα θα δίνουν έμφαση σε τομείς της σχέσης σας με τους οποίους είστε δυσαρεστημένοι.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, δεν θα το κάνετε για πολύ ακόμη, καθώς κάποιος/α από τους φίλους σας θα διευκολύνει μια συνάντηση με τον/την τέλειο/α σύντροφο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα είναι δύσκολα στην ερωτική σας ζωή. Εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε οξύθυμοι και διαρκώς ξεσπάτε ο ένας στον άλλον.

Η μόνη διέξοδος από αυτή την κατάσταση είναι να καθίσετε και να μιλήσετε για ό,τι σας απασχολεί και η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να το κάνετε.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας σήμερα και σύντομα θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/12 Ζώδια Δίδυμοι

Πρέπει να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας αλλά θα πρέπει να το κάνετε με τρόπο ώστε να μην εξωθήσετε τα πράγματα στα άκρα. Λάβετε λοιπόν μέτρα πριν να είναι πολύ αργά και ανοίξτε ξανά τους διαύλους επικοινωνίας ανάμεσά σας. Είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε για σχέση; Ξεκινήστε με το να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα και να αποφασίσετε πώς θέλετε να διαμορφώσετε την ζωή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα είναι στάσιμα στην ερωτική σας ζωή και αυτό σας εκνευρίζει. Αν έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι, μπορεί κάλλιστα να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο σήμερα. Αλλά εξαρτάται από εσάς αν θέλετε να πάτε τα πράγματα παρακάτω ή όχι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/12 Προτάσεις δεσμευτικές – Λόγια από άντρα

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Μπροστά σας έχετε μια υπέροχη μέρα με τον/ την σύντροφό σας Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθαρίσετε το μυαλό σας από περιττές ανησυχίες και άγχη και να μην θίξετε ασήμαντα ζητήματα, που δεν αφορούν την σχέση σας αλλά θα μπορούσαν να προκαλέσουν τριβές ανάμεσά σας. Αν είστε μόνοι, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τη στάση σας σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Αν θέλετε να καλωσορίσετε κάποιον/α στη ζωή σας, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική.

Ζώδια Παρθένος

Απολαμβάνετε μερικές πραγματικά υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας αυτές τις μέρες. Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε τις άβολες συζητήσεις γιατί θα καταλήξετε να δημιουργείτε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Εστιάστε σε αυτά που πάνε καλά. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην πιέζεστε. Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/12 Ζώδια Ζυγός

Μην αλλάζετε τη στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Κάντε επιτέλους μια ειλικρινή συζήτηση ανάμεσά σας, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να βρείτε απαντήσεις σε όσα σας απασχολούν, να κατανοήσετε την πρόσφατη συμπεριφορά του/της και να ξεκαθαρίσετε ακριβώς πού βρίσκεστε σε αυτή τη σχέση. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην ανησυχείτε. Σηκωθείτε από τον καναπέ και κόψτε το φαγητό απέξω. Βγείτε εκεί έξω, πηγαίνετε στα πιο δημοφιλή στέκια και φλερτάρετε. Έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά αυτή την στιγμή και αυτό σας εμποδίζει να δώσετε την δέουσα προσοχή στον/στην σύντροφό σας και να του/της εκφράσετε όσα νιώθετε. Θα χαρείτε λοιπόν να ακούσετε ότι έχετε την ευκαιρία να φύγετε από τη δουλειά λίγο νωρίτερα σήμερα, να επιστρέψετε νωρίς στο σπίτι και να εκπλήξετε ευχάριστα τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω, χαλαρώστε και περάστε καλά. Θα σας κάνει πολύ καλό.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να γεφυρώσετε το χάσμα με το άλλο σας μισό, να έρθετε πιο κοντά και να μοιραστείτε τις ανασφάλειες και τις καθημερινές σας ανησυχίες. Είναι βέβαιο ότι θα αισθανθείτε απίστευτη ανακούφιση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας. Αφιερώστε αυτή τη μέρα για να καλύψετε τις ανάγκες σας και μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανθρώπους και καταστάσεις που απλά δεν σας ταιριάζουν. Μερικές απροσδόκητες συναντήσεις θα σας ενθουσιάσουν απόψε!

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα στην σχέση σας μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης και να ξεκαθαρίσετε πώς νιώθετε για αυτό το άτομο που είναι δίπλα σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/12 Προτάσεις δεσμευτικές – Λόγια από άντρα

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 29/12 Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αφήνοντας πίσω σας όλα τα προβλήματα και τις έγνοιες! Αφήστε την πιο ερωτική, ρομαντική πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια και απολαύστε το χρόνο σας μαζί. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά σε μια νέα και υπέροχη συνάντηση!

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μια πραγματικά υπέροχη μέρα, αρκεί να εστιάσετε στη σχέση σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μην αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας να σας καταβάλλει. Αν είστε αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο από εκεί που δεν το περιμένετε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098