Επανασυνδέσεις Σχέσεων 3/1 Κυριακή

teleios-syntrofos-astrologia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 3/1 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 3/1 Ζώδια Κριός .

Ανήκετε στη σύγχρονη εποχή. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας!  Στείλτε ένα πνευματώδες e-mail στο αντικείμενο του πόθου σας ή κατεβάστε την καινούργια εφαρμογή γνωριμιών. Αφήστε την τεχνολογία να δουλέψει για εσάς!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Διασκεδάστε με την προσωπικότητά σας σήμερα. Είστε ροκ σταρ ή επιστήμονας; Ό, τι κι αν επιλέξετε, θα πρέπει να αλλάζει αρκετά την ρουτίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε μερικά ενδιαφέροντα καινούργια άτομα.

Ζώδια Δίδυμοι

Οι δεξιότητές σας στο φλερτ είναι πρώτης ποιότητας σήμερα, καθώς περνάτε τέλεια με κάθε νέο πρόσωπο που συναντάτε και κάθε καινούργια συζήτηση που κάνετε. Βγείτε έξω στον κόσμο!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Καρκίνος

Προς τι οι τόσες επισημότητες; Χαλαρώστε την στάση σας εάν θέλετε να είστε πιο προσιτοί σε πιθανά ερωτικά ενδιαφέροντα. Φορέστε ένα άνετο φούτερ αντί για αυτό το επίσημο σακάκι και δοκιμάστε να παρακάμψετε μερικούς κανόνες. Κάποιος/α ενδιαφέρων/ουσα σας παρατηρεί!

Διαβαστε επισης: Αγγελικά Ταρώ – Ιανουάριος 2021

Ζώδια Λέων

Διοργανώστε ένα πάρτι – μέσω διαδικτύου αν χρειαστεί – οι κοινωνικές σας δεξιότητες είναι ιδιαίτερα οξυμμένες σήμερα. Μπορεί απλά να είναι ένα γεύμα με κάποιους στενούς φίλους ή μια βόλτα με συναδέρφους. Σήμερα ευνοούνται κάθε είδους κοινωνικές συναναστροφές.

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 3/1 Ζώδια Παρθένος

Κάντε σημαντικές ερωτήσεις και όταν είναι η σειρά σας να απαντήσετε, φροντίστε να μιλήσετε με σαφήνεια. Είναι πολύ πιθανόν τώρα να προκύψουν προβλήματα στην επικοινωνία σας και δεν θα θέλατε να σας διαφύγει η αλήθεια για το ερωτικό σας ενδιαφέρον ή να κάνετε εσφαλμένες εκτιμήσεις.

Ζώδια Ζυγός

Είστε πολύπλευρη προσωπικότητα, για αυτό βεβαιωθείτε ότι δίνετε την απαραίτητη προσοχή στα άτομα που πρέπει. Εάν την τελευταία φορά πήγατε για φαγητό με το φλερτ σας, για σήμερα προτείνετε μια υπαίθρια δραστηριότητα.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Αναγνωρίστε τον πειρασμό, αλλά μην ενδώσετε ακόμη. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να περνάτε όλη την ημέρα διαβάζοντας διαδικτυακά προφίλ, αλλά αυτό δεν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας. Καταπολεμήστε την επιθυμία να τεμπελιάσετε!

Ζώδια Τοξότης

Μην εστιάζετε υπερβολικά σε αυτό που κάνετε τώρα. Γεμίστε την μέρα σας με διασκεδαστικά σχέδια. Το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο στο μέλλον, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε τις επόμενες μέρες να μετρήσουν.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα είστε πιο φλύαροι από ότι συνήθως. Αν αρχίσετε να τραυλίζετε όταν μιλάτε με κάποιο καινούργιο άτομο, απλά σταματήστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξεκινήστε από την αρχή. Αν είστε συγκεντρωμένοι, οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα προκύψουν αυθόρμητα.

Διαβαστε επισης: Αγγελικά Ταρώ – Ιανουάριος 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Υδροχόος

Τα e-mail και τα τηλεφωνήματα απλά δεν λειτουργούν για εσάς σήμερα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας με ένα τριαντάφυλλο. Ευχαριστήστε τον φίλο σας που σας συμπαραστάθηκε, προσφέροντάς του μερικά μπισκότα που φτιάξατε με τα χεράκια σας. Βρείτε νέους, πιο δημιουργικούς τρόπους για να δείξετε την αγάπη σας.

Ζώδια Ιχθύες

Κρατήστε τις επιλογές σας ανοιχτές. Εάν κλείσετε το σαββατοκύριακο σας πριν ακόμη ξεκινήσει, σίγουρα θα λυπηθείτε που δεν θα έχετε χρόνο για απρόσμενες συναντήσεις και καινούργιες γνωριμίες.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia