Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/01 Κυριακή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/01 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/01 Ζώδια Κριός .

Η ερωτική σας ζωή περνάει μια άσχημη φάση, κυρίως λόγω δικού σας άγχους.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα άτομο από το στενό σας περιβάλλον θα εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του προς εσάς, κάτι που θα σας προξενήσει έκπληξη. Δώστε του μια ευκαιρία – δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σχέση σας πηγαίνει καλά και θα συνεχίσει να το κάνει, αρκεί να βρίσκετε χρόνο για τον/την σύντροφό σας και να μοιράζεστε ό,τι σας απασχολεί.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ειλικρινή σχέση.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα νέο άτομο μπαίνει στην ζωή σας και φέρνει έναν αέρα αλλαγής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/01 Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή και εποικοδομητική για την προσωπική σας ζωή. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα ενοχλητικά ζητήματα που βλάπτουν τη σχέση σας και να κάνετε νέα συναρπαστικά σχέδια με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Βάλτε τα καλά σας, βγείτε έξω και κυνηγήστε αυτό που θέλετε με θάρρος και αποφασιστικότητα.

Ζώδια Καρκίνος

Για όσους βρίσκονται σε σχέση, η μέρα δεν ευνοεί τις συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας, καθώς μπορεί να εμπλακείτε σε έντονες διαφωνίες. Κάντε ένα βήμα πίσω και προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο διπλωματική στάση. Αν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί και προσιτοί στα άτομα που σας προσεγγίζουν. Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα, αλλά αποθαρρύνονται από την ψυχρή σας στάση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 – Deste Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σχέση σας χρειάζεται επειγόντως κάποια διορθωτικά μέτρα. Αρχίστε να βάζετε τα πράγματα στην θέση τους. Το παθιασμένο και ρομαντικό κλίμα που επικρατεί σήμερα θα είναι σύμμαχος σας. Αν είστε αδέσμευτοι, πάρτε στα χέρια σας την ερωτική σας ζωή. Κάντε την κίνηση σας και θα δείτε ότι οι άλλοι δεν θα μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας. Το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη και το ένστικτο σας θα σας οδηγήσει ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ζώδια Παρθένος

Η σχέση σας μαστίζεται από εντάσεις και διαφωνίες σήμερα. Αλλά μην ανησυχείτε, αυτή η φάση δεν θα διαρκέσει πολύ, ειδικά αν καταφέρετε να κρατήσετε μια πιο ευέλικτη και διπλωματική στάση. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, το κλειδί είναι να μην επικεντρώνεστε διαρκώς στα προβλήματά σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτό που ζητάτε δεν θα αργήσει να έρθει.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/01 Ζώδια Ζυγός

Πρέπει να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και να δηλώνετε την αγάπη σας για το άλλο σας μισό, καθώς τείνετε να μην είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και αυτό σίγουρα θα σας οδηγήσει σε προβλήματα και σε συζητήσεις που δεν θέλετε να κάνετε. Αν πάλι δεν έχετε βρει ακόμη τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, μην ανησυχείτε. Προσκαλέστε αυτόν/αυτήν που σας

αρέσει για ένα ποτό. Ή κάντε του/της το τραπέζι στο σπίτι σας. Τα άστρα ευνοούν τον ρομαντισμό.

Ζώδια Σκορπιός

Η προσωπική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις, προβληματικές καταστάσεις και διαφωνίες. Μην το παρακάνετε και μην πιέζετε την τύχη σας γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Εάν μάθετε να συμβιβάζεστε, θα καταφέρετε να αποφύγετε μελλοντικές διαφωνίες και να βρείτε λίγη γαλήνη. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α από το παρελθόν σας. Αυτή τη φορά, φροντίστε να χειριστείτε σωστά την κατάσταση και να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς και ήρεμοι στην σχέση σας. Ο/Η σύντροφός σας είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντάς σας την υποστήριξη και την κατανόησή του/της. Προσπαθήστε να ανταποδώσετε οργανώνοντας μια ρομαντική έκπληξη, όπως μια εκδρομή. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σηκωθείτε επιτέλους από τον καναπέ. Και βγείτε έξω. Αν δεν κάνετε κάποια κίνηση δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σχέση σας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να κάνετε κάποια πράγματα. Σταματήστε να εστιάζετε αποκλειστικά και μόνο στην καριέρα σας. Αξιοποιήστε πλήρως τον ελεύθερο χρόνο σας για να δείξετε στον/στην σύντροφό σας ότι σας ενδιαφέρει πραγματικά. Αν πάλι δεν τον/την έχετε βρει ακόμα, μην τρελαίνεστε και μην κάνετε απογοητευτικά σενάρια στο μυαλό σας. Αντ ‘αυτού, προσπαθήστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Βγείτε έξω και γνωρίστε νέους ανθρώπους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 – Deste Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/01 Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια πολύ χαρούμενη περίοδο στην ερωτική σας ζωή. Στο χέρι σας είναι να διατηρήσετε αυτό το θετικό κλίμα. Φροντίστε να συζητάτε τα πάντα με τον/την σύντροφό σας, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πού πηγαίνει η σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, το πρώτο σας μέλημα είναι να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση. Τότε μπορείτε να εστιάσετε σε έναν στόχο.

Ζώδια Ιχθύες

Προσπαθήστε να προστατέψετε τον σύντροφό σας από τα άγχη σας και αφήστε τα προβλήματα της δουλειάς σας έξω από την πόρτα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προστατέψετε τη σχέση σας από περιττές εντάσεις. Εστιάστε σε θέματα που ενδιαφέρουν και τους δύο και κάντε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, υπάρχει ένα άτομο για εσάς εκεί έξω και σήμερα είναι μια πραγματικά καλή μέρα για να δοκιμάσετε την τύχη σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot