Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/03 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/03 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/03 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Είναι καιρός να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε από τη σχέση σας. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε, αναρωτηθείτε αν αξίζει να μείνετε μαζί. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι θέλετε να το προσπαθήσετε περισσότερο.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε μια συζήτηση για το τι ψάχνετε με κάποιον στενό σας φίλο. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να οδηγήσουν αυτές οι συζητήσεις.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας επιφυλάσσει μια ερωτικά φορτισμένη μέρα.

Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, προετοιμαστείτε για μια ρομαντική βραδιά και βάλτε τα δυνατά σας για να απολαύσετε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Έτσι θα μπορέσετε επιτέλους να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/03 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Θα πρέπει να σταματήσετε να αγνοείτε και να παραμελείτε τον/την σύντροφό σας και να αρχίσετε να βλέπετε την σχέση σας υπό ένα νέο πρίσμα. Σταματήστε να σκοντάφτετε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, να τον/την επικρίνετε και να κάνετε την τρίχα τριχιά. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τακτική. Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο προσιτοί αν θέλετε να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να οργανώσετε μια έκπληξη στον/στην σύντροφό σας. Η σχέση σας φωνάζει για ρομαντισμό και ανανέωση, οπότε κάντε την πρώτη κίνηση και αναζωπυρώστε τη σπίθα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε σε εκείνους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς. Πολύ σύντομα προμηνύεται μια νέα γνωριμία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία Απρίλιος 2022 Ερωτικές Προβλέψεις

tarw-taro-xartomanteia

 Ζώδια Λέων

Οι ονειροπολήσεις δεν εξυπηρετούν πουθενά, αγαπητέ Λέοντα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατάματα ορισμένες καταστάσεις και να είστε πιο ρεαλιστές ως προς τις επιλογές σας. Μιλήστε για ό,τι σας απασχολεί με τον/την σύντροφό σας και ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα δείτε ενδιαφέρουσες εξελίξεις με το άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά. Θα χρειαστεί όμως να δείξετε ωριμότητα και αυτοέλεγχο αν θέλετε να τον/την κερδίσετε.

Ζώδια Παρθένος

Θα πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι σε κάποια θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας, εκφράστε τυχόν παράπονα και σταματήστε να τα κρατάτε όλα μέσα σας. Αυτό δεν σας κάνει καλό. Εάν είστε αδέσμευτοι, αναλάβετε δράση αμέσως! Σταματήστε να βυθίζεστε στην αυτολύπηση και να χαλάτε τη διάθεσή σας. Συγκροτηθείτε, βγείτε με φίλους και περάστε καλά και κυρίως να είστε ο εαυτός σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/03 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί και να δείξετε στον/στην σύντροφό σας ότι κατανοείτε τα προβλήματα και τις ανησυχίες του/της. Αυτή είναι μια πολύ αγχωτική περίοδος για αυτόν/αυτήν με πολλές απαιτήσεις τόσο στη δουλειά όσο και από τα μέλη της οικογένειας του/της. Μην του/της προσθέτετε επιπλέον άγχος. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α που γνωρίζετε ήδη θα σας εκπλήξει ζητώντας σας να βγείτε μαζί του/της.

Ζώδια Σκορπιός

Θα περάσετε εγγυημένα μια υπέροχη βραδιά με τον/την σύντροφό σας απόψε, αρκεί να αποφασίσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε παρέα. Βγάλτε την δουλειά από το μυαλό σας, ξεχάστε τα προβλήματά σας και οργανώστε μια ευχάριστη δραστηριότητα, κατά προτίμηση με κλειστά τα κινητά. Είστε αδέσμευτοι; Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας σήμερα! Αυτό είναι το άτομο που θα σας αποκαλύψει έναν καινούργιο κόσμο και θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Εάν έχετε σχέση, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, ειδικά εάν τα πρόσφατα γεγονότα έχουν δημιουργήσει ένα χάσμα ανάμεσά σας. Μαλακώστε τη στάση σας, αφήστε την υπερηφάνεια σας στην άκρη και εκφράστε πώς αισθάνεστε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανούσια φλερτ. Εστιάστε στο να βρείτε έναν/μία μόνιμο/η σύντροφο.

Ζώδια Αιγόκερως

Αρχίστε να κρατάτε γερά το πηδάλιο της σχέσης σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσετε το άλλο σας μισό και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε. Απολαύστε την ελευθερία σας γιατί η κατάστασή σας μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία Απρίλιος 2022 Ερωτικές Προβλέψεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/03 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή σήμερα, ανοίγοντας τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να βελτιώσετε την σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, βγείτε έξω, πηγαίνετε μια βόλτα και φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο. Η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη και οι άλλοι δεν μπορούν παρά να σας φλερτάρουν και να θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Ζώδια Ιχθύες

Ήρθε η ώρα για εσάς και τον/την σύντροφό σας να εμπλακείτε σε μερικές ευχάριστες, δημιουργικές και συναρπαστικές δραστηριότητες. Το χρειάζεστε τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia