Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/04 Πέμπτη

erwtiko-test

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/04 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Το φλερτ θα είναι πολύ διασκεδαστικό τώρα αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε.

Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους, δώστε μη δεσμευτικές απαντήσεις και κρατήστε τις επιλογές σας ανοιχτές. Δεν υπάρχει λόγος να εμπλακείτε σε κάτι αν δεν είστε έτοιμοι.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αυτά τα συναισθήματα που αντιμετωπίζετε -ή που δεν αντιμετωπίζετε- επιζητούν να αναλάβετε δράση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να τα μοιραστείτε με ένα άτομο που εμπιστεύεστε.

Ζώδια Δίδυμοι

Όσο περισσότερα άτομα γνωρίζετε μέσω διαδικτύου τώρα, τόσο καλύτερα αισθάνεστε. Έχετε έναν μοναδικό τρόπο να κάνετε τους πάντες να αισθάνονται άνετα αλλά και ευχάριστα. Είστε περιζήτητοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα γοητεύεστε από κάποιο εντελώς διαφορετικό άτομο από όσα έχετε γνωρίσει μέχρι τώρα. Αξίζει τον κόπο να εξερευνήσετε την πιθανότητα μιας σχέσης αρκεί να βαδίσετε προσεκτικά. Θέλετε να σιγουρευτείτε ότι μοιράζεστε τις ίδιες αξίες.

Ζώδια Λέων

Το να εφαρμόζετε τις αρχές που διέπουν τις επαγγελματικές σας συνεργασίες στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να ακούγετε λίγο περίεργο. Όσο περισσότερες πληροφορίες όμως συγκεντρώσετε, τόσο το καλύτερο για εσάς. Η συνεργασία των φίλων σας θα διασφαλίσει ότι θα πάρετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε.

Ζώδια Παρθένος

Η απόλυτα λογική σας αντίδραση μπορεί να φανεί παράξενη ή τρελή σε κάποιο άλλο άτομο. Με λίγη προσπάθεια παραπάνω (ίσως και με μια-δυο φιλοφρονήσεις) θα καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Είστε απίστευτα ευφραδείς σε πολλά επίπεδα τώρα. Στις χαριτωμένες και χαλαρές συζητήσεις, σε βαθύτερες φιλοσοφικές αναλύσεις, στη γλώσσα του σώματος και σε πολλά άλλα. Αν τα βάλετε όλα μαζί, θα μιλάτε άπταιστα τη γλώσσα του έρωτα!

Ζώδια Σκορπιός

Μια πρόταση για την ερωτική σας ζωή από κάποιον φίλο ή συγγενή – ή κάποια συμβουλή – αξίζει την προσοχή σας και περεταίρω συζήτηση. Ξέρει πραγματικά αυτό το άτομο τι θέλετε και τι σας προτείνει;

Ζώδια Τοξότης

Μείνετε μακριά από τα άτομα που είναι μαζί σας μόνο στα εύκολα. Εσείς έχετε ανάγκη από ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν και να κινδυνεύσουν για χάρη σας. Αν βασίζεστε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, είναι βέβαιο ότι θα απογοητευθείτε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/04 Ερωτική εξομολόγηση Προτάσεις επανασύνδεσης

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Είναι αλήθεια ότι τα ετερώνυμα έλκονται -τις περισσότερες φορές. Όσο λοιπόν διασκεδαστική και αν είναι η παρέα κάποιου φλύαρου και αφηρημένου ατόμου, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα κρατήσει για πολύ το ενδιαφέρον ας. Να το έχετε υπόψη σας αυτό την επόμενη φορά που θα γνωρίσετε κάποιον/α.

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα ευνοεί τις ανακαλύψεις – τόσο τις μεγάλες όσο και τις μικρές. Ανακαλύψεις που αφορούν τον εαυτό σας, την ερωτική σας ζωή, τον κόσμο γύρω σας και τα συναισθήματα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Αρχίστε την εξερεύνηση. Δεν θα βγείτε χαμένοι!

Ζώδια Ιχθύες

Αφήστε στην άκρη τα σχέδιά σας, ελευθερώστε το πρόγραμμά σας και αφήστε το μυαλό σας να σας πάει όπου θέλει. Χαλαρώστε και τριγυρίστε λίγο, αφήνοντας τον εαυτό σας ελεύθερο να ακολουθήσει μια νέα κατεύθυνση. Είναι δικαίωμά σας και θα βρεθείτε μπροστά από μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76