Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/04 Παρασκευή

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/04 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/04 Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή, έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια πολύ όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας και να σχεδιάσετε να κάνετε κάποια πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εστιάστε στα θετικά αφήστε τα καθημερινά άγχη στην άκρη, αν δεν θέλετε να προκαλέσετε δυστυχία στη σχέση σας.

Εάν, από την άλλη πλευρά, βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα και μην κλείνεστε σπίτι σας. Βγείτε με φίλους, καθώς κάπου εκεί έξω σας περιμένει ένας μεγάλος έρωτας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η αρμονία βασιλεύει και στην ερωτική σας ζωή.

Τα πράγματα πάνε καλά και καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καλό κλίμα. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να βουλιάζετε στον καναπέ και να νιώθετε λύπηση για τον εαυτό σας.

Δεν θα αλλάξει τίποτα αν συνεχίσετε να ενεργείτε με αυτόν τον τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/04 Ζώδια Δίδυμοι

Η αισιόδοξη διάθεση που έχετε τον τελευταίο καιρό έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Θα βρείτε νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να πλησιάσετε τον/την σύντροφό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τον μεταξύ σας δεσμό. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, πάρτε το ρίσκο, βγείτε έξω και επιδιώξτε να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει χωρίς να διστάσετε ή να ζητήσετε βοήθεια από τους φίλους σας.

Ζώδια Καρκίνος

Η αυξημένη λίμπιντο και η αχαλίνωτη φαντασία σας σας οδηγούν σε μια σειρά ερωτικών περιπετειών που θα σας κάνουν να αναζωπυρώσετε την σπίθα στη σχέση σας. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη καθώς θα ερωτευθείτε. Και το ακόμη καλύτερο είναι ότι τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

zodia-0988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/04 Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, η σημερινή είναι μια καλή μέρα να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το άλλο σας μισό, οργανώνοντας κάτι ξεχωριστό που θα σας χαλαρώσει. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, το άτομο που σας ενδιαφέρει θα κάνει την πρώτη κίνηση, κάτι που θα σας εκπλήξει ευχάριστα

Ζώδια Παρθένος

Είστε πολύ υπεύθυνοι απέναντι στην σχέση σας τον τελευταίο καιρό και αυτό έχει επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή. Έχετε δημιουργήσει μια αρμονική, όμορφη σχέση που δίνει σε εσάς και τον/την σύντροφό σας ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επωφεληθείτε από την ερωτική διάθεση της σημερινής μέρας. Βγείτε έξω, γνωρίστε νέους ανθρώπους και χαλαρώστε. Πού ξέρετε; Μπορεί ακόμη και να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/04 Ζώδια Ζυγός

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε διαφορετικά μπορεί να πείτε κάτι που δεν εννοείτε και να πληγώσετε τον/την σύντροφό σας. εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αισθάνεστε την διάθεσή σας να ανεβαίνει κατακόρυφα, κάτι που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από την ρουτίνα σας. Θέλετε να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. Εάν ακόμη ψάχνετε το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί στον έρωτα. Υπάρχουν κάποια άτομα που προσπαθούν να σας γνωρίσουν καλύτερα, αλλά δεν τους έχετε δώσει την ευκαιρία.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί στη σχέση σας, προσπαθώντας να κρατήσετε τις ισορροπίες. Μην τα παρατάτε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος συνάδελφος μπορεί να σας φλερτάρει σήμερα και να σας αποκαλύψει ότι τρέφει συναισθήματα για εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπαίνετε σε μια νέα φάση στην σχέση σας. Αισθάνεστε σέξι και όμορφοι. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζωπυρώσετε την φλόγα του έρωτά σας με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Σύντομα θα συναντήσετε κάποιον/α που θα γεμίσει τη ζωή σας με ευτυχία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Αφήστε τα προβλήματά σας στην άκρη και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης. Εάν ακόμη ψάχνετε το άλλο σας μισό και έχετε κουραστεί, ανοίξτε διάπλατα τα χέρια σας και ετοιμαστείτε να δεχτείτε τα καλά πράγματα που θα έρθουν σύντομα στη ζωή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιες αλλαγές έρχονται στην ερωτική σας ζωή και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια. Αυτό θα μπορούσε να σας προκαλέσει πολύ άγχος, αλλά να είστε βέβαιοι πως ό, τι συμβαίνει τώρα θα λειτουργήσει υπέρ σας. Επομένως, μην αφήσετε αυτές τις αλλαγές να σας φοβίσουν. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Μην πιέζετε καταστάσεις. Να είστε σίγουροι ότι όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot