Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/05 Δευτέρα

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/05 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/05 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Μην ξεχνάτε ότι στις σχέσεις το πιο σημαντικό είναι η στάση που κρατάτε απέναντί τους. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε θετικοί και αισιόδοξοι και θα περάσετε μια όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ερωτική σας ζωή επιτέλους παίρνει τα πάνω της. Σας περιμένουν μερικές πολύ ευχάριστες εμπειρίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην ερωτική σας ζωή τα πράγματα βελτιώνονται επιτέλους. Ήρθε η ώρα να συζητήσετε ευχάριστα θέματα με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πρόκειται να αλλάξουν. Μπορεί να βρείτε ακόμη και τον έρωτα της ζωής σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/05 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Αυτές τις μέρες τα πράγματα στην σχέση σας είναι κάπως τεταμένα, καθώς προκύπτουν διαρκώς διαφωνίες και εκνευρισμοί. Παρά τις προσπάθειές σας, όλα αυτά δημιουργούν απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Ό,τι κι αν κάνετε, μην αντιδράσετε υπερβολικά. Αφήστε τον χρόνο να κάνει την δουλειά του. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μη μένετε άλλο σπίτι αγκαλιά με την τηλεόραση. Φορέστε τα πιο σέξι ρούχα σας και βγείτε έξω με φίλους. Θα παρατηρήσετε ότι όχι μόνο θα ανέβει η διάθεσή σας, αλλά και ότι τα φλερτ θα πέφτουν βροχή.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας επωφελείται από το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Διανύετε μια φανταστική περίοδο στην προσωπική σας ζωή – μια περίοδο που θα γίνει ακόμα καλύτερη, αρκεί να μην ασχολείστε διαρκώς με τα επαγγελματικά σας προβλήματα. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, αξιοποιήστε στο έπακρο τη θετική σας διάθεση και βγείτε έξω. Θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε και θα ξεχάσετε τα προβλήματά σας.

Διαβαστε επισης : Τραπουλα HAL G 01-10/06 – Οι έρωτες θα φανερώσουν την αλήθεια τους

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή, οπότε προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και να του/της μιλήσετε ανοιχτά για όσα σας προβληματίζουν ή σας ανησυχούν. Αν είστε αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη σήμερα. Αδράξτε την ευκαιρία και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στη σχέση σας. Καθίστε και συζητήστε με ηρεμία, προσπαθήστε να ανακαλύψετε κοινά σημεία και βρείτε λύσεις που λειτουργούν και για τους δύο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να υιοθετήσετε μια πιο δεκτική στάση απέναντι σε κάποιον/α που σας φλερτάρει εδώ και καιρό; Δώστε σε αυτό το άτομο μια ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/05 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Καλό θα ήταν να μην επιβαρύνετε τον/την σύντροφό σας με τα επαγγελματικά σας άγχη σήμερα. Κρατήστε τη συζήτηση ανάλαφρη, ώστε να περάσετε ένα ήρεμο, ρομαντικό, υπέροχο βράδυ μαζί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η τύχη είναι με το μέρος σας! Σας αρέσει κάποιος; Τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση!

Ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας σήμερα. Συζητήστε ήρεμα τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας και θα διαπιστώσετε ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σήμερα αποπνέετε μια σέξι αύρα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να επιλύσετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι ανοιχτοί ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τα άστρα σας χαμογελούν ευνοϊκά! Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία. Φροντίστε την εμφάνισή σας, βγείτε έξω με τους φίλους σας και ποιος ξέρει; Μπορεί ακόμη και να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας σήμερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί. Μόλις το κάνετε αυτό θα μπορείτε και οι δύο να χαλαρώσετε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης. Σκεφτείτε τι ακριβώς ψάχνετε από την ερωτική σας ζωή. Έτσι δεν θα αναλώνεστε σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Διαβαστε επισης : Τραπουλα HAL G 01-10/06 – Οι έρωτες θα φανερώσουν την αλήθεια τους

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/05 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Τα καθημερινά σας άγχη έχουν δημιουργήσει μια μικρή απόσταση ανάμεσά σας και αυτή είναι η ευκαιρία σας για να γεφυρώσετε το χάσμα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην αγχώνεστε. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας αρέσει, αρπάξτε την ευκαιρία και κάντε την πρώτη κίνηση!

Ζώδια Ιχθύες

Νιώθετε κάπως απομακρυσμένοι από τον/την σύντροφό σας τελευταία; Αν ναι, αυτό είναι κάτι που σας κάνει δυστυχισμένους, επομένως πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό και γρήγορα. Προγραμματίστε μια ρομαντική βραδιά, εστιάστε μόνο στα θετικά, υπέροχα πράγματα που μοιράζεστε μαζί και προσπαθήστε να γεφυρώσετε το χάσμα. Αν είστε αδέσμευτοι, μην μένετε διαρκώς σπίτι και μιζεριάζετε. Υιοθετήστε μια πιο θετική στάση και θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia