Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30 /05 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30 /05 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30 /05 Ζώδια Κριός .

Νιώθετε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε τι σας ενοχλεί στη σχέση σας, ώστε να την πάτε στο επόμενο επίπεδο.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τώρα είναι μια καλή στιγμή να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην ερωτική σας ζωή, ήρθε η ώρα να δείξετε ότι είστε πρόθυμοι να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες που μαστίζουν τη σχέση σας.

Σταματήστε να θέλετε συνεχώς να έχετε δίκιο. Αντίθετα, προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να μεταδώσετε τις ιδέες σας με επιτυχία.

Αξιοποιήστε το στο έπακρο αυτό, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Εάν είστε αδέσμευτοι, να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30 /05 Ζώδια Δίδυμοι

Σε ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή, αυτή είναι μια καλή μέρα για να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας. Ό, τι κι αν κάνετε τώρα είναι εγγυημένο ότι θα σας φέρει κοντά με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, κάντε ό, τι μπορείτε για να προσεγγίσετε τα άτομα που έχετε βάλει στο μάτι. Θα ανταμειφθείτε για το θάρρος σας!

Ζώδια Καρκίνος

Κάντε ό, τι μπορείτε για να δείξετε στον/στην σύντροφό σας πόσο τον/την αγαπάτε. Και αν είστε αδέσμευτοι, ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις απαιτήσεις σας και να γίνετε λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30 /05 Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας σήμερα. Τα άστρα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις φωνές. Κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να έρθετε πιο κοντά. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, αρχίστε να σκέφτεστε πιο θετικά και θα δείτε ότι θα προσελκύσετε τους σωστούς ανθρώπους. Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο μέσα σε μια νύχτα.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα εστιάστε στο να περάσετε καλά με τον/την σύντροφό σας και μην χάνετε το χρόνο σας σε εντάσεις και διαφωνίες. Ο συμβιβασμός μερικές φορές είναι απαραίτητος για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και ελπίζετε να γνωρίσετε κάποιον/α σύντομα, ετοιμαστείτε για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Αυτό το άτομο θα εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30 /05 Ζώδια Ζυγός

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Μην την χάσετε, ειδικά γιατί τον τελευταίο καιρό τον /την έχετε παραμελήσει. Προσπαθήστε να επανορθώσετε για την προηγούμενη συμπεριφορά σας και να διορθώσετε τα λάθη σας. Έτσι θα μπορέσετε να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις. Είστε ακόμα αδέσμευτοι και αισθάνεστε μοναξιά; Τηλεφωνήστε στους φίλους σας, βγείτε έξω και διασκεδάστε. Οι θαυμαστές δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα πάνε όλο και καλύτερα στην ερωτική σας ζωή. Έχετε μια ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να είχατε στη σχέση σας τελευταία. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, αξιοποιήστε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας και αφήστε τη γοητεία σας να κάνει τη δουλειά της!

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Έχετε μια πολύ ρομαντική διάθεση σήμερα και αυτό είναι καλό για τη σχέση σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορείτε να απολαύσετε μερικές υπέροχες στιγμές μαζί. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που επιλέγετε τους/τις συντρόφους σας. Μην ανοίγετε την καρδιά σας στον/στην οποιονδήποτε /οποιαδήποτε γιατί κινδυνεύετε να πληγωθείτε.

Ζώδια Αιγόκερως

Πρέπει να εξετάσετε τι δεν πάει καλά στην σχέση σας και να προσπαθήσετε γρήγορα να το διορθώσετε. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί. Βγείτε από το σπίτι, φλερτάρετε λίγο και δεν θα βγείτε χαμένοι. Αυτή είναι μια καλή μέρα για λίγο φλερτ. Ίσως ακόμη και για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε μια πραγματικά όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Μοιραστείτε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα δείτε ότι θα αισθανθείτε καλύτερα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι εξαρτάται από εσάς να κάνετε μια κίνηση που θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη μοναξιά σας. Πάρτε μια πρωτοβουλία και θα δείτε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται κυρίως στη σχέση σας και θέλετε πραγματικά να φτάσετε στην καρδιά των προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε εσείς και ο/η σύντροφός σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα για λίγη ενδοσκόπηση. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σας και μάθετε τι ακριβώς σας κρατάει κολλημένους στην ερωτική σας ζωή. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φέρετε την επιθυμητή αλλαγή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot