Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/06 Πέμπτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/06 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/06 Πέμπτη Ζώδια Κριός .

Έχετε την τάση να προσποιείστε ότι όλα στην σχέση σας είναι ρόδινα, αρνούμενοι να δεχτείτε ότι έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές.

Αλλά θα ήταν καλό να αναγνωρίσετε την πραγματικότητα και να συνεργαστείτε με τον/την σύντροφό σας για να διορθώσετε ό,τι δεν πάει καλά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε μερικά καινούργια και ενδιαφέροντα άτομα, που θα μπουν σαν ανάσα φρέσκου αέρα στην ζωή σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Κάποιες δυσάρεστες αλήθειες που αφορούν την προσωπική σας ζωή έρχονται στην επιφάνεια και σας δημιουργούν άγχος.

Ωστόσο, προσπαθήστε να κρατήσετε τις αποστάσεις σας και να είστε λιγότερο ευκολόπιστοι με όσα σας λένε οι γύρω σας από εδώ και πέρα. Προσπαθήστε να αφήσετε κατά μέρος τους ανόητους δισταγμούς και τους εγωισμούς και να εκφράζετε περισσότερο πώς νιώθετε για τον/την αγαπημένο/η σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να βγαίνετε περισσότερο από το σπίτι. Αυτό θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/06 Πέμπτη Ζώδια Δίδυμοι

Δεν είναι περίεργο που ο/η σύντροφός σας παραπονιέται. Είστε τόσο απορροφημένοι από τα καθημερινά προβλήματα και τις ανησυχίες σας που έχετε παραμελήσει την σχέση σας. Προσπαθήστε να του/της αφιερώνετε περισσότερο χρόνο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κανείς/καμία δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας σήμερα! Θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, πράγμα που θα τονώσει απίστευτα την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας περνάει μια δύσκολη περίοδο, γι’ αυτό θα ήταν καλή ιδέα να κρατήσετε σήμερα τις απόψεις σας για τον εαυτό σας και να αποφύγετε συζητήσεις που είναι πιθανό να προκαλέσουν περισσότερες εντάσεις. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σκεφτείτε μήπως έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ. Μην είστε τόσο απόμακροι απέναντι σε όσους δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Θετικές ερωτικές ειδήσεις – Λόγια ερωτευμένων

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να μην δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν στην σχέση σας. Αν είστε πιο χαλαροί, θα δείτε ότι όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην αμφισβητείτε την εξέλιξη των πραγμάτων. Απλώς ακολουθήστε τη ροή.

Ζώδια Παρθένος

Αισθάνεστε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις βαθύτερες και πιο εγκάρδιες σκέψεις και συναισθήματά σας προς τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας. Τα καλύτερα έρχονται!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/06 Πέμπτη Ζώδια Ζυγός

Ο/Η σύντροφός σας περνάει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, οπότε προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και να τον/την υποστηρίξετε όσο περισσότερο μπορείτε. Αντί να ασχολείστε με τα δικά σας, βοηθήστε τον/την να βγει από το αδιέξοδο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει και να φέρει μεγάλη χαρά στην ζωή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια διαφωνία ή μια σύγκρουση με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να αποτρέψετε περαιτέρω εντάσεις. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Ένα καινούργιο άτομο θα μπει σύντομα στην ζωή σας και να την γεμίσει χαρά!

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Οι συνθήκες στη σχέση σας είναι ιδανικές και αυτό σας βοηθά να απολαύσετε μια όμορφη και αρμονική καθημερινότητα με τον/την σύντροφό σας. Αυτό με τη σειρά του, σας επιτρέπει να διαπρέψετε και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ένα καινούργιο και ξεχωριστό άτομο. Αυτή η γνωριμία είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε κάτι μόνιμο.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο εκφραστικοί και να δείχνετε έμπρακτα την αγάπη και την εκτίμησή σας για τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στο να βελτιώσετε το κλίμα στην σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, να θυμάστε: ο τολμών νικά. Εάν δεν έχετε πει ακόμη στο αντικείμενο του πόθου σας πώς αισθάνεστε, ήρθε η ώρα να το κάνετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Θετικές ερωτικές ειδήσεις – Λόγια ερωτευμένων

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/06 Πέμπτη Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να πιστεύετε ότι όλα είναι ρόδινα στην ερωτική σας ζωή, αλλά σήμερα συνειδητοποιείτε ότι κάνετε λάθος! Μπορεί να συμβεί κάτι που θα ανατρέψει τον κόσμο σας με τον πιο δυσάρεστο τρόπο. Τα προβλήματα και τα εμπόδια γίνονται πιο αισθητά στη σχέση σας, αλλά βάλτε τα δυνατά σας για να παραμείνετε ήρεμοι. Συζητήστε το θέμα ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας και θα καταφέρετε να βρείτε κάποιες εφαρμόσιμες λύσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε για τίποτα. Απολαμβάνετε πολλά φλερτ και εκδηλώσεις αγάπης από τους/τις θαυμαστές/θαυμάστριες σας!

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας θερμαίνεται αρκετά με αποτέλεσμα να ερωτευτείτε ξανά ο ένας τον άλλον! Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε μια νέα αρχή στην σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, κάποιος/α από τον κοινωνικό σας κύκλο πρόκειται να ομολογήσει τα συναισθήματά του/της για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia