Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/07 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/07 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/07 Ζώδια Κριός .

Η προσωπική σας ζωή μπαίνει σε μία νέα καλύτερη φάση, όπου σταδιακά αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό και η σχέση σας βελτιώνεται.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να φαίνεται ότι τίποτα δεν αλλάζει. Κάντε λίγη υπομονή, καθώς ο έρωτας της ζωής σας είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην ερωτική σας ζωή, καλό θα ήταν να βρείτε χρόνο για να τακτοποιήσετε τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την σχέση σας.

Δεν χρειάζεται να αναλάβετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Ζητήστε βοήθεια από τον/την σύντροφό σας. Σε αυτή τη σχέση είστε δύο και θα πρέπει να λύνετε τα προβλήματά σας σαν ομάδα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε.

Εκμεταλλευτείτε την ανεξαρτησία σας και αξιοποιήστε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σας για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας, Με αυτό τον τρόπο η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει και θα είστε στα καλύτερά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/07 Ζώδια Δίδυμοι

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να κρατάτε τα συναισθήματά σας μέσα σας. Αντ’ αυτού, βεβαιωθείτε ότι μιλάτε για όσα σας απασχολούν με τον/την σύντροφό σας και ότι είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς μαζί του/της. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά. Κάτι αντίστοιχο ισχύει αν είστε αδέσμευτοι. Μην διστάσετε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με την απάντηση που θα πάρετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή μέρα ευνοεί τις ειλικρινείς συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας για τα θέματα που απασχολούν τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μία νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα, μπορεί να εξελιχθεί στην σχέση της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/07 Ζώδια Λέων

Καλό θα ήταν να σταματήσετε να ασκείτε τόση πίεση στον/στην σύντροφό σας. Κανείς δεν είναι τέλειος -ούτε καν εσείς – οπότε χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις. Μπορεί σύντομα να ξεκινήσετε μία νέα συναρπαστική περιπέτεια.

Ζώδια Παρθένος

Νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε στον/στην αγαπημένο/η σας χωρίς εγωισμούς και αναστολές. Κάντε το. Με αυτό τον τρόπο θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσά σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση και πιέστε τον εαυτό σας να βγει έξω από το σπίτι. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες και φλερτ.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/07 Ζώδια Ζυγός

Καλά θα κάνετε να μην αγχώνεστε για μικροπράγματα. Επικεντρωθείτε σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά και σε όσα λειτουργούν καλά στη σχέση σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να περάσετε μία όμορφη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας και να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα.

Ζώδια Σκορπιός

Το κλίμα στη σχέση σας είναι κάπως περίεργο σήμερα. Ίσως θα ήταν καλό να μείνετε λίγο μόνοι και να μην λέτε πολλά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οποιαδήποτε συζήτηση και αν ξεκινήσετε με τον/την σύντροφό σας σήμερα θα καταλήξει σε καυγά. Και σίγουρα δεν το θέλετε αυτό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δε νομίζετε ότι ήρθε πλέον η ώρα να ανοιχτείτε περισσότερο; Τα άστρα χαμογελούν στην ερωτική σας ζωή. Βγείτε έξω, γνωρίστε νέα άτομα και περάστε όμορφα.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να αναδείξετε τον καλύτερό σας τους εαυτό. Κρύβετε τόσο πάθος μέσα σας. Δε νομίζετε ότι είναι καιρός να το εκφράσετε; Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας. Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας παρασύρει σε νέες ρομαντικές περιπέτειες.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά ομαλά στη σχέση σας σήμερα. Φροντίστε να αφήσετε τα προβλήματά σας έξω από την πόρτα και να προστατέψετε την ερωτική σας ζωή από άγχη και ανησυχίες. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Πολύ σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας πάρει τα μυαλά.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Υδροχόος

Το κλειδί για να περάσετε όμορφα σήμερα είναι να χαλαρώσετε. Σταματήστε να πιέζετε τον/την σύντροφό σας γιατί και εκείνος/η έχει τα όριά του/της. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να υιοθετήσετε μία πιο θετική στάση και θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να υπεκφεύγετε και κάντε την πρώτη κίνηση. Ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά και εκμυστηρευτείτε τον έρωτά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα απογοητευτείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Η αισιοδοξία βασιλεύει στην ερωτική σας ζωή και βλέπετε τα πάντα με θετικό πρίσμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα ξεκινήσει μία νέα ερωτική περιπέτεια για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00