Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/10 Τετάρτη

77666665

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/10 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η ζωή είναι γεμάτη ατυχήματα – και δεν περιλαμβάνουν όλα μια επίσκεψη στα επείγοντα.

Μια τυχαία συνάντηση κρύβει πολλές δυνατότητες. Η επόμενη ερωτική σας σχέση μπορεί να οφείλεται στο κισμέτ.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το καλύτερο κομμάτι των ραντεβού είναι η περίοδος του φλερτ. Οπότε γιατί τρέχετε λες και πρέπει να προλάβετε να τερματίσετε; Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να μάθετε περισσότερα για το αντικείμενο του πόθου σας. Μάθετε να εκτιμάτε την τέχνη του φλερτ.

Ζώδια Δίδυμοι

Οι βαρετές συζητήσεις με τους φίλους σας για ανούσια θέματα, έχουν αρχίσει να έχουν συνέπειες. Αντί να τους πείτε να σταματήσουν το κουτσομπολιό, αποχωρήστε από την κουβέντα και κάντε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Επικεντρωθείτε σε μικρότερα ζητήματα αν θέλετε να κατανοήσετε την ευρύτερη κατάσταση. Τα σοβαρότερα επεισόδια ανάμεσα σε φίλους ή εραστές, προκύπτουν από μικρές παρεξηγήσεις που παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Μην περιμένετε άλλο για να επιλύσετε μια δύσκολη κατάσταση, διότι μπορεί να είναι αργά.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο εσωστρεφείς από ότι συνήθως. Αντί να μαζευτείτε με φίλους για μια νυχτερινή έξοδο στην πόλη, περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο μόνοι σας. Διαβάστε εκείνο το βιβλίο που έχετε αγοράσει εδώ και καιρό ή δείτε όλους τους κύκλους της αγαπημένης σας σειράς.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα τα πράγματα έχουν αρχίσει να αποκτούν περισσότερο νόημα. Έχοντας αυτό κατά νου, γιατί δεν κάνετε ερωτήσεις για τις οποίες καίγεστε να μάθετε την απάντηση; Προσπαθήστε να γνωρίσετε λίγο καλύτερα κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Ζυγός

Κάποιες φορές η καλύτερη λύση σε μια δύσκολη κατάσταση, είναι να μην κάνετε απολύτως τίποτα. Αυτή είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που αν αφήσετε τα πράγματα όπως έχουν, μπορεί να βρείτε τη λύση που ψάχνετε. Αφήστε το χρόνο να διευθετήσει τις λεπτομέρειες, ενώ εσείς ασχολείστε με πιο σημαντικά ζητήματα.

Ζώδια Σκορπιός

Κάντε χάρη σε κάποιον φίλο, ερευνώντας το παρελθόν του ατόμου με το οποίο βγαίνει ραντεβού. Ανακαλύψτε αν είναι αδέσμευτο, αν ενδιαφέρεται πραγματικά και αν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Μοιραστείτε με τον φίλο σας τα ευρήματα και δώστε του μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Ζώδια Τοξότης

Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σας τρελάνουν σήμερα… Γι’ αυτό είναι πιθανό να θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και κάντε κάτι διασκεδαστικό μόνο για εσάς. Οι φίλοι σας θα δείξουν κατανόηση.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε σε λεπτομέρειες, οπότε ξεκινήστε να οργανώνετε ένα ξεχωριστό γεγονός. Είτε πρόκειται για κάποιο πάρτι είτε για κάποιο πρώτο ραντεβού, η μέρα είναι κατάλληλη για να καθορίσετε τόπο, χρόνο και τρόπο. Τον λόγο τον ξέρετε ήδη.

Ζώδια Υδροχόος

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τον πραγματικό εαυτό κάποιου, θα πρέπει να κοιτάξετε κάτω από την επιφάνεια. Οι άνθρωποι τείνουν να υπερβάλλουν όταν θέλουν να εντυπωσιάσουν μια νέα κατάκτηση. Ο χρόνος μόνο θα δείξει αν μπορούν να κάνουν όλα όσα υπόσχονται.

Ζώδια Ιχθύες

Δώστε μια ευκαιρία σε κάποιο καινούργιο άτομο. Δεν γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια για τη ζωή του ή για το αν ταιριάζετε ή όχι. Τουλάχιστον έχετε τα κότσια να εκτεθείτε και να δοκιμάσετε. Αργότερα θα καταλάβετε αν αξίζει τον κόπο ή όχι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia