Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/11 Παρασκευή

erwtikes-provlepsis-tetarti-30-4

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/11 Παρασκευή

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το μυστικό για να βρείτε τη σωστή ισορροπία είναι να μην αναλάβετε υπερβολικές ευθύνες ευθείς εξαρχής. Σκεφτείτε τη σχέση σας σαν ένα ιστιοφόρο, που κινείται γρήγορα. Δεν μπορείτε να κουβαλάτε άχρηστο φορτίο αν θέλετε να συνεχίσετε να κινείστε γρήγορα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε πολύ περισσότερο χρόνο από όσο νομίζετε. Θυμάστε που η μητέρα σας σας έλεγε να μασάτε καλά το φαγητό σας αλλιώς θα σας πονέσει το στομάχι σας; Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθήματα σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να έχετε κάποιο συνεργό βοηθάει ειδικά αν έχετε αναλάβει κάποιο κοπιαστικό καθήκον. Αν μη τι άλλο, μπορεί να σας κρατάνε το χέρι, τη στιγμή που κάνετε αυτό που πρέπει. Θα τελειώσετε πριν καν το καταλάβετε!

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το να είστε με αυτούς που αγαπάτε σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε, ιδιαίτερα αν μέσα σε αυτούς είναι και ο/η σύντροφός σας. Και αυτό μπορεί να συμβεί στην ασφάλεια του σπιτιού σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα από όσα νομίζατε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ανυπομονείτε να αρχίσετε να εξερευνείτε το άγνωστο. Μάλιστα, η φοβερή σας περιέργεια αντισταθμίζει κάθε φόβο που μπορεί να έχετε. Ο/Η σύντροφός σας σας στηρίζει απόλυτα σε αυτό το ταξίδι. Προχωρήστε άφοβα. Ήρθε η ώρα να βουτήξετε στα βαθιά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μιλήστε καθαρά αν θεωρείτε ότι ο/η σύντροφος σας έχει ξεπεράσει τα όρια. Η συγχώρεση είναι αρετή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήνετε τους άλλους να σας ποδοπατάνε. Διεκδικήστε για τον εαυτό σας την μεταχείριση που πιστεύετε ότι αξίζετε. Μη δεχτείτε τίποτα λιγότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.