Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/12 Πέμπτη

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/12 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/12 Ζώδια Κριός .

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια για το μέλλον με τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σκεφτείτε προσεκτικά και βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να προσεγγίσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο που κάνει την καρδιά σας να σκιρτάει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο/Η σύντροφός σας είναι πρόθυμος/η να σας προσφέρει την υποστήριξη και την κατανόηση που χρειάζεστε ώστε να επιλύσετε κάποια προβλήματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην είστε τόσο εσωστρεφείς ή να περνάτε τις μέρες σας κολλημένοι στον καναπέ. Αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε αυτό το διάστημα και βγείτε έξω! Φλερτάρετε ακόμη και με άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν.

Με αυτόν τον τρόπο θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα επιστρέψετε με ανανεωμένη διάθεση στο ερωτικό παιχνίδι.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/12 Ζώδια Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας όλα τα επαγγελματικά σας άγχη και να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Μια βραδινή έξοδος θα έκανε και στους δυο σας πολύ καλό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να πέσετε πάνω σε έναν παλιό σας έρωτα. Αν σας ενδιαφέρει ακόμα, τα άστρα σας ενθαρρύνουν να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να του/της εκφράσετε πώς νιώθετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας!

Ζώδια Καρκίνος

Βάλτε στόχο σήμερα να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Ανοιχτείτε και πείτε του/της τι σας ενοχλεί. Θα νιώσετε καλύτερα αν το κάνετε και το ίδιο ισχύει και για εκείνον/η. Έτσι θα ξέρετε και οι δύο που βρίσκεστε στην σχέση σας, αντί να ταλανίζεστε από ανασφάλειες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, απολαύστε όσο μπορείτε την ελευθερία σας. Σύντομα θα βρεθείτε σε σχέση και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/01/2022 Πρώτο δεκαήμερο 2022

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Σήμερα θα κληθείτε να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα βάλουν τη σχέση σας σε πιο σταθερές βάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να κρύβεστε στο καβούκι σας και σηκωθείτε από τον καναπέ. Βγείτε έξω και γνωρίστε μερικά καινούργια άτομα.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα σας περιμένουν μερικές ευχάριστες εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Η σχέση σας περνάει μια καλή φάση και μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη συντροφιά του/της αγαπημένου/ης σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφήστε τη γοητεία και τον ερωτισμό σας να κάνουν κουμάντο και πολύ σύντομα θα έχετε στα πόδια σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ζωδια-ταρο-99Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/12 Ζώδια Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως απομονωμένοι και απομακρυσμένοι από τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να καθίσετε και να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας. Μην αγνοείτε απλώς την κατάσταση, καθώς έτσι θα χειροτερέψει το κλίμα ανάμεσά σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, να ξέρετε ότι σήμερα κάποιος/α συνάδερφος θα σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού. Στην αρχή μπορεί να σοκαριστείτε, αλλά σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια ευχάριστη έκπληξη.

Ζώδια Σκορπιός

Αναδείξτε τον πιο ρομαντικό σας εαυτό σήμερα. Αυτό θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον/την σύντροφό σας και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα και το πάθος ανάμεσά σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Αν δεν έχετε γνωρίσει ακόμα κάποιον που να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, ρίξτε μια καλύτερη ματιά τριγύρω σας. Υπάρχουν πολλά άτομα εκεί έξω που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα αλλά δεν τολμούν να σας πλησιάσουν.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα στην σχέση σας πάνε αρκετά καλά. Μπορείτε να μιλήσετε σχεδόν για οτιδήποτε με τον/την σύντροφό σας και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να κάνετε μερικά σχέδια για το μέλλον και να ενισχύσετε τον δεσμό ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και σίγουρα θα συναντήσετε κάποιον/α που είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να στρέψετε την ματιά σας προς το μέλλον. Μπορείτε να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σήμερα μπορεί να λάβετε ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από κάποιον/α με τον/την οποίο/α βγαίνατε παλαιότερα. Καλό θα ήταν να απορρίψετε οποιαδήποτε πρόσκληση για επανασύνδεση με αυτό το άτομο. Δεν θα σας βγει σε καλό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/01/2022 Πρώτο δεκαήμερο 2022

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 30/12 Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να σταθείτε δίπλα στον/στην σύντροφό σας. Δείξτε του/της ότι τον/την αγαπάτε και νοιάζεστε για αυτόν/αυτήν και ότι θα είστε εκεί όποτε σας χρειαστεί. Δείξτε την αγάπη σας με πρακτικούς τρόπους χωρίς παράπονα. Είστε ακόμη ελεύθεροι; Τα άστρα σας ευνοούν σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι και έτοιμοι να υποδεχτείτε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα στην ερωτική σας ζωή και βλέπετε πολλά από τα όνειρα και τις επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερνή μέρα φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, που θα έχουν θετικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988