Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/01 Δευτέρα

imerisies-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/01 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/01 Ζώδια Κριός .

Τα πράγματα στη σχέση σας αλλάζουν προς το καλύτερο. Νιώθετε πιο οικεία από ποτέ με τον/την αγαπημένο/η σας και μπορείτε να συζητήσετε ανοιχτά οτιδήποτε σας προβληματίζει.

Ο δεσμός σας γίνεται όλο και πιο δυνατός. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και συναναστραφείτε με κόσμο! Μια τυχαία συνάντηση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα πάνε καλά και νιώθετε πολύ κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας.

Συζητήστε τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν και μοιραστείτε τα όνειρά σας για το μέλλον.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα πάρτε κουράγιο και μιλήστε στο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/01 Ζώδια Δίδυμοι

Εάν είστε σε σχέση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να λύσετε τα προβλήματά σας με ηρεμία και ψυχραιμία. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Αν, από την άλλη, είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στο μυαλό σας για το τι ακριβώς ψάχνετε από μια σχέση. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, θα μπορέσετε να επιδιώξετε πιο αποτελεσματικά τις επιθυμίες σας.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή πάνε μια χαρά, οπότε μην επικεντρώνεστε σε ανούσιες λεπτομέρειες, καθώς αυτό θα οδηγήσει μόνο σε διαφωνίες και συγκρούσεις. Κρατήστε μία πιο χαλαρή στάση αν θέλετε να υπάρξουν εποικοδομητικές αλλαγές. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, υιοθετήστε μία πιο θετική στάση και παρακολουθήστε την ερωτική σας ζωή να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 – Deste Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι άκρως εποικοδομητική όσον αφορά τη σχέση σας. Θα μπορέσετε επιτέλους να ρίξετε φως στα θέματα, που σας δημιουργούσαν αμφιβολίες και θα νιώσετε ανακούφιση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα πρόκειται να κάνετε μια σειρά από νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες θα δώσουν την απαραίτητη τόνωση στην αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε ανάγκη από περισσότερη γαλήνη και αρμονία στην προσωπική σας ζωή. Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε πραγματικά υπέροχα με τον/την σύντροφό σας. Αλλά επιλέγετε να χαραμίζετε τον χρόνο σας, μιλώντας μόνο για τα καθημερινά σας προβλήματα και τα άγχη σας. Αλλάξτε τη στάση σας όσο είναι καιρός, διαφορετικά θα φθείρετε τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πολύ σύντομα θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/01 Ζώδια Ζυγός

Θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και προσοχή στην σχέση σας, αν θέλετε να βελτιώσετε την κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Σήμερα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας. Ό,τι κι αν είναι αυτό που σας προβληματίζει, συζητήστε το μαζί του/της. Το να κρατάτε τα πάντα μέσα σας δεν εξυπηρετεί κανέναν από τους δυο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δε νομίζετε ότι είναι καιρός να αναθεωρήσετε τη στάση σας; Δώσε τον απαιτούμενο χρόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που αξίζουν να είναι δίπλα σας.

Ζώδια Σκορπιός

Η απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Για να μην οξύνετε τα πνεύματα αποφεύγετε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με το γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και αυτό κάνει τον/την σύντροφό σας να αισθάνεται ακόμα πιο ανασφαλής. Το αποτέλεσμα είναι να απομακρύνεστε και η κατάσταση να παραμένει άλυτη. Αν δεν ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα, δεν θα μπορέσετε να πάτε παρακάτω. Είστε μόνοι και αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο; Σταματήστε να γίνεστε αγενείς και να απορρίπτετε οποιονδήποτε προσπαθεί να σας φλερτάρει. Δώστε σε κάποιον/α μία ευκαιρία. Δεν θα το μετανιώσετε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τα αστέρια είναι στο πλευρό σας σήμερα, βοηθώντας σας να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με τον/την σύντροφό σας, γεμάτη πάθος και ρομαντισμό. Τι θα λέγατε να σχεδιάσετε μια μικρή περιπέτεια μαζί, που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα καθημερινά σας προβλήματα; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, χαμογελάστε και βγάλτε προς τα έξω την πιο εύθυμη πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα διαπιστώσετε ότι έτσι προσελκύετε πολύ περισσότερα άτομα και το πιο σημαντικό τον έρωτα της ζωής σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι μπλοκαρισμένα σήμερα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε τις αποστάσεις σας και να μην υψώσετε τη φωνή σας, διαφορετικά μπορεί να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Αν είστε αδέσμευτοι, μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και πολύ σύντομα θα βρείτε κάποιον/α για να μοιραστείτε τη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 – Deste Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/01 Ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και αυτό οφείλεται στις δικές σας προσπάθειες. Η καλή θέληση και οι προσπάθειές σας να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια στη σχέση σας, αποδίδουν. Αν ακόμη αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας και τολμήστε να δείξετε ανοικτά τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Ιχθύες

Η ανεβασμένη σας διάθεση προμηνύει μόνο καλά πράγματα για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Περάστε μια όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας, απολαμβάνοντας δραστηριότητες που σας φέρνουν πιο κοντά. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας! Να είστε έτοιμοι για όλα τα καλά πράγματα που πρόκειται να έρθουν σύντομα στη ζωή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00