Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/01 Κυριακή

aposyndetheite-apo-tin-agapi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/01 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/01 Ζώδια Κριός .

Πάρτε μια πρωτοβουλία στην ερωτική σας ζωή. Έχετε μπόλικη γοητεία για γνωρίσετε καινούργια άτομα ή για να πάτε στο επόμενο επίπεδο με κάποιον/α που ήδη γνωρίζετε.

Αργότερα απόψε, αισθάνεστε έτοιμοι για χαλάρωση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είστε πραγματικά σε επαφή με τα συναισθήματα σήμερα, τόσο τα δικά σας όσο και εκείνα των άλλων ανθρώπων. Είστε τρυφεροί με έναν πολύ γλυκό τρόπο, οπότε ανοιχτείτε και αφήστε τα συναισθήματα να ρέουν.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα ευνοούνται οι ερωτικές δεσμεύσεις. Έχετε όλα τα απαραίτητα προσόντα και οι άνθρωποι που έχετε στην ζωή σας σας λατρεύουν. Κάντε μια κίνηση στην ερωτική σας ζωή, έστω και αν είναι μέσω διαδικτύου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

 

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/01 Ζώδια Καρκίνος

Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα έχετε να ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού, την εργασία σας και διάφορες υποχρεώσεις. Διεκπεραιώστε τα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί αργότερα απόψε η ενέργειά σας θα είναι ιδιαίτερα σέξι.

Ζώδια Λέων

Εάν το τελευταίο σας φλερτ σας κάνει να αισθάνεστε ξενέρωτοι, μην χάσετε την ευκαιρία να ρωτήσετε την άποψή του. Είναι καλό να κάνετε ερωτήσεις, και σίγουρα θα βρείτε κάτι χρήσιμο σε όσα σας πει.

Ζώδια Παρθένος

Δείξτε ιδιαίτερα φροντίδα στα ερωτικά μηνύματα και τα e-mails σήμερα. Θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Μέχρι το βράδυ, η επικοινωνία σας θα έχει αποκατασταθεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Μισελλί – Μαντεία Αγάπης Φεβρουάριος 2021

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Ζυγός

Μερικές νέες ιδέες σας βάζουν σε κίνηση σήμερα και σίγουρα έχετε πολλά να πείτε. Ανακαλύψτε κάποια θέματα που μπορούν να πυροδοτήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και βρείτε μερικά υπέροχα άτομα για να τα εξερευνήσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Μια γρήγορη απάντηση δεν είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτήν τη στιγμή. Εάν περιμένετε λίγο και σκεφτείτε λίγο περισσότερο τα πράγματα ή ξαναδιαβάσετε το μήνυμα πιο προσεκτικά, σίγουρα θα παρατηρήσετε κάτι που σας έχει διαφύγει.

Ζώδια Τοξότης

Κάποιο άτομο με το οποίο επικοινωνείτε στο διαδίκτυο έχει όλο το πακέτο. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Ζητήστε του να τα πείτε από κοντά. Δεν θα μάθετε ποτέ πόσα κοινά έχετε αν δεν δοκιμάσετε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Μισελλί – Μαντεία Αγάπης Φεβρουάριος 2021

zwdia-fotia

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτό το ξεχωριστό άτομο μπορεί να φαίνεται κάπως αφηρημένο, αλλά μπορεί να έχει άλλα καλά. Εάν η χρονική διάρκεια που μπορεί να μείνει συγκεντρωμένος/η σε κάτι είναι πολύ μικρή, μπορεί να ξενερώσετε. Καθορίστε τα όριά σας άμεσα.

Ζώδια Υδροχόος

Τα άστρα αυξάνουν την ερωτική έλξη και είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείτε το μυαλό κάποιου. Ίσως αυτό που σας αρέσει είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται ή τα θέματα που επιλέγει να συζητήσετε. Ότι και αν είναι, τον/την βρίσκετε ιδιαίτερα ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα.

Ζώδια Ιχθύες

Είναι πολύ πιο πιθανό να πείτε ίσως από ναι ή όχι τώρα, και αυτό δεν είναι κακό. Δεν χρειάζεται να αποδεχτείτε μια πρόσκληση άμεσα. Πείτε ότι θα πρέπει πρώτα να δείτε το πρόγραμμά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65