Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/03 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/03 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/03 Πέμπτη Ζώδια Κριός .

Νιώθετε ότι σας αγαπούν και το μόνο που θέλετε να κάνετε σήμερα είναι σχέδια και όνειρα με τον/την αγαπημένο/η σας.

Μην χάνεστε στις λεπτομέρειες – απολαύστε την ευρύτερη εικόνα! Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει και θα γίνετε το επίκεντρο της προσοχής.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Τα άστρα σήμερα σας κάνουν κυριολεκτικά ακαταμάχητους και δημοφιλείς.

Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε ένα ρίσκο και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μη διστάζετε – θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/03 Πέμπτη Ζώδια Δίδυμοι

Στη σχέση σας, προσέξτε να μη μεταφέρετε το άγχος σας για την καθημερινότητα στον/στην σύντροφό σας. Ακολουθήστε τον απλό κανόνα που λέει ότι αν κάτι δεν τον/την αφορά άμεσα, καλύτερα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι καλύτερα να περνάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με ηρεμία; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε σε όλα αυτά που σας κάνουν να νιώθετε καλά, είτε υπάρχει κάποιος/α στο πλευρό σας είτε όχι. Και αν αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά μόνοι, ας είναι…

Ζώδια Καρκίνος

Μπορείτε να περάσετε υπέροχα με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Γιατί να μην του/της κάνετε μια έκπληξη με μια βραδινή έξοδο, ένα δώρο ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος ανάμεσά σας; Αν είστε αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη σήμερα. Απολαύστε τη δημοτικότητά σας και τα φλερτ που θα ακολουθήσουν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 31/03-02/04 Ερωτική πίστη – Ευκαιρίες επανασύνδεσης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο στην ερωτική σας ζωή και αυτό οφείλεται κυρίως στην δική σας αλλαγή στάσης απέναντι στον/στην σύντροφό σας και τη σχέση σας. Να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για θετικές αλλαγές που θα σας ωφελήσουν πολύ Εάν είστε αδέσμευτοι, ελάτε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Να είστε σίγουροι ότι αν εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό, θα προσελκύσετε σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

Ζώδια Παρθένος

Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Μην δίνετε πολλή σημασία σε μικρολεπτομέρειες, ειδικά αν αφορούν την συμπεριφορά του/της συντρόφου σας. Επικεντρωθείτε στο να περνάτε καλά μαζί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Βρείτε τον χρόνο να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με ορισμένα θέματα. Το βασικό είναι να μην απογοητεύεστε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/03 Πέμπτη Ζώδια Ζυγός

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ρομαντική ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας και βγάλτε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Εάν υιοθετήσετε μια χαλαρή στάση, θα δείτε ότι δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Εάν δεν έχετε μόνιμη σχέση, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να γνωρίσετε διάφορα καινούργια και ενδιαφέροντα άτομα, καθώς κάποιο από αυτά μπορεί να γίνει το άλλο σας μισό.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η στιγμή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και προσοχή στο άλλο σας μισό. Νιώθει κάπως ανασφαλής αυτή τη στιγμή και πρέπει να σταθείτε στο πλευρό του/της και να τον/την υποστηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις. Το μέλλον της σχέσης σας εξαρτάται από αυτό! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε την κίνησή σας. Λίγοι μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας αυτή τη στιγμή. Να είστε σίγουροι ότι αν εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό, θα προσελκύσετε σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Διανύετε μια υπέροχη φάση στην ερωτική σας ζωή. Η αγάπη και η κατανόηση βασιλεύουν στη σχέση σας, δημιουργώντας υπέροχες, ρομαντικές στιγμές με το άλλο σας μισό. Διατηρήστε αυτή τη θετική διάθεση μέχρι το βράδυ. Και αν είστε αδέσμευτοι, έχετε πολλά να κερδίσετε από αυτήν την ημέρα! Η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου είναι στο πρόγραμμα.

Ζώδια Αιγόκερως

Το πάθος και ο ερωτισμός σας χτυπάνε κόκκινο. Νιώθετε τόσο σέξι και το μεταδίδετε και στον/στην σύντροφό σας. Κατά συνέπεια, μπορείτε να περάσετε μερικές υπέροχες στιγμές, αναζωπυρώνοντας τη σπίθα ανάμεσά σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χαραμίσετε αυτή την υπέροχη ενέργεια ανησυχώντας για τα προβλήματα στη δουλειά σας. Είστε μόνοι και ψάχνετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα; Ένα φλερτ που θα έρθει στην ζωή σας σήμερα θα σας ενθουσιάσει. Δώστε σε αυτό το άτομο την ευκαιρία να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 31/03-02/04 Ερωτική πίστη – Ευκαιρίες επανασύνδεσης

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/03 Πέμπτη Ζώδια Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σας δείχνει την αγάπη του για εσάς με κάθε ευκαιρία. Δε νομίζετε ότι θα πρέπει να σταματήσετε να τρώγεστε με τα ρούχα σας και να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε μαζί χωρίς γκρίνιες; Εάν είστε αδέσμευτοι, εστιάστε όλη σας την ενέργεια και τον δυναμισμό σε μια νέα γνωριμία.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στον/στην σύντροφό σας απόψε, να ακούσετε τα προβλήματά του/της και να τον/την καθησυχάσετε. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό θα οδηγήσει σε μια ολοκαίνουργια αρχή στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε. Σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot