Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/05 Δευτέρα

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/05 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/05 Ζώδια Κριός .

Τα πράγματα στη σχέση σας θα ήταν ακόμα καλύτερα αν μπορούσατε να αφήσετε τις ζηλοτυπίες και να ακούσετε πραγματικά τι λέει ο/η σύντροφός σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον /α στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την στάση σας απέναντι στην ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η ώρα να κάτσετε με τον/την σύντροφό σας, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει.

Αν πάλι έχετε κουραστεί να είστε μόνοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για νέες και υπέροχες συναντήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/05 Ζώδια Δίδυμοι

Πρέπει να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και να δηλώνετε την αγάπη σας για το άλλο σας μισό, καθώς τείνετε να μην είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και αυτό σίγουρα θα σας οδηγήσει σε προβλήματα και σε συζητήσεις που δεν θέλετε να κάνετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα να μάθετε ότι κάποιος /α από το χώρο εργασίας σας θα σας προσκαλέσει σε ένα ραντεβού σήμερα. Μην τον /την απορρίψετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας πηγαίνει αρκετά καλά αυτή τη στιγμή. Είστε σε καλή διάθεση και αισθάνεστε σέξι, κάτι που μπορεί να είναι μόνο καλό. Αν είστε αδέσμευτοι, πάρτε στα χέρια σας την ερωτική σας ζωή. Κάντε την κίνηση σας και θα δείτε ότι οι άλλοι δεν θα μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας. Το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη και το ένστικτο σας θα σας οδηγήσει ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/05 Ζώδια Λέων

Τα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σταματήσετε να είστε τόσο ισχυρογνώμονες απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Γίνετε πιο ευέλικτοι, δείτε τη σχέση σας με μια νέα προοπτική και θα δείτε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν άμεσα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε ούτε λεπτό. Η σημερινή μέρα κρύβει μια υπέροχη έκπληξη για εσάς.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή και θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα αν αφήνατε στον/στην σύντροφό σας περισσότερο χώρο για να εκφράσει πώς αισθάνεται πραγματικά. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, απολαύστε την ελευθερία σας. Μην ανησυχείτε πολύ ότι πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε κάποιον/α. Όλα θα γίνουν στον χρόνο τους.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/05 Ζώδια Ζυγός

Μην πιέζετε την τύχη σας με τον/την σύντροφό σας, επειδή κάποια στιγμή το σκοινί θα σπάσει και θα βρεθείτε να αντιμετωπίζετε πράγματι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην χάνετε την πίστη σας και μην τα παρατάτε. Οι προσευχές σας σύντομα θα απαντηθούν.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή είναι σε ανοδική πορεία. Μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά με τον/την αγαπημένο/η σας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, να ξαλαφρώσετε και να περάσετε ένα χαλαρό βράδυ στο πλευρό του/της. Αν πάλι δεν έχετε βρει ακόμη τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, μην ανησυχείτε. Προσκαλέστε αυτόν/αυτήν που σας αρέσει για ένα ποτό. Ή κάντε του/της το τραπέζι στο σπίτι σας. Τα άστρα ευνοούν τον ρομαντισμό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να κάνετε κάποια πράγματα. Σταματήστε να εστιάζετε αποκλειστικά και μόνο στην καριέρα σας. Αξιοποιήστε πλήρως τον ελεύθερο χρόνο σας για να δείξετε στον/στην σύντροφό σας ότι σας ενδιαφέρει πραγματικά. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και του δείξετε πώς αισθάνεστε. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην προσπαθήσετε καν να επιλύσετε σήμερα τα προβλήματα που μαστίζουν τη σχέση σας. Θα ήταν καλύτερα αν απλώς χαλαρώνατε και περνάγατε καλά με τον /την σύντροφό σας. Και αν δεν τον/την έχετε βρει ακόμα, μην τρελαίνεστε και μην κάνετε απογοητευτικά σενάρια στο μυαλό σας. Αντ ‘αυτού, προσπαθήστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Βγείτε έξω και γνωρίστε νέους ανθρώπους.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Μη διστάσετε να λάβετε μερικές σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Αυτό θα σας επιτρέψει να διορθώσετε όσα σας κρατάνε πίσω. Τα κανάλια επικοινωνίας είναι ανοιχτά και ο/η σύντροφός σας έχει όλη την καλή διάθεση να σας ακούσει. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί από αυτήν την κατάσταση, να ξέρετε ότι εναπόκειται σε σας να απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχτείτε τις ρομαντικές προσκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας σε ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα πάντα με επιτυχία. Έχετε την άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη από τον /την σύντροφό σας. Σήμερα θα καταφέρετε να συζητήσετε κάποια πράγματα μαζί του/της που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, υπάρχει ένα άτομο για εσάς εκεί έξω και σήμερα είναι μια πραγματικά καλή μέρα για να δοκιμάσετε την τύχη σας. Μην μείνετε στο σπίτι. Οι προοπτικές σας είναι καλές και η ζωή σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο απόψε κιόλας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot