Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/07 Σάββατο

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/07 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/07  Ζώδια Κριός .

Αν έχετε μόνιμη σχέση, η σημερινή είναι μία καλή μέρα για να αφιερώσετε χρόνο στον/στην αγαπημένο/η σας και να κάνετε κάτι όμορφο και ρομαντικό μαζί.

Θα κάνει καλό και στους δυο σας. Μην αφήνετε τα άγχη της καθημερινότητας να χαλάσουν το καλό κλίμα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Θα δείτε ότι μόλις ανοιχτείτε λίγο, η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μπαίνετε σε μία περίοδο έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας και ερωτισμού είτε είστε μόνοι είτε σε σχέση.

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, θα έρθετε πιο κοντά στον/στην αγαπημένο/η σας και θα περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί, που θα σας γυρίσουν στον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είστε τόσο γοητευτικοί σήμερα, που κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας στο έπακρο για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/07  Ζώδια Δίδυμοι

Όλα κυλούν αρμονικά στην ερωτική σας ζωή και αυτό σας βοηθά να είστε πιο χαλαροί και θετικοί. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να οργανώσετε μία ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας, που θα θυμάστε για πολύ καιρό, Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να επηρεάζονται αρνητικά από το γεγονός ότι ακόμη ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να μάθετε είναι να περνάτε καλά ό,τι κι αν συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ξεκλέψετε μερικές όμορφες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί, σήμερα θα έρθετε σε επαφή με μερικά άτομα που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Χαλαρώστε, πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων και αποδεχτείτε οτιδήποτε νέο έρθει στη ζωή σας σήμερα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/07  Ζώδια Λέων

Ό,τι κάνατε μέχρι στιγμής στη σχέση σας φαίνεται να αποδίδει τα μέγιστα. Ο/Η σύντροφός σας ανταποκρίνεται στις προσπάθειές σας με εξαιρετικά θετικό τρόπο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο στον καναπέ περιμένοντας τον/την ιδανικό/η σύντροφο να πέσει την αγκαλιά σας από τον ουρανό. Φορέστε τα καλά σας, το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και βγείτε έξω. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από τα αποτελέσματα.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή είναι μία μέρα χαλάρωσης. Αφήστε στην άκρη τις αμφιβολίες και τις υποψίες, που μπορεί να έχετε για τον/την σύντροφό σας και εστιάστε μόνο στα θετικά. Τα θεμέλια της σχέσης σας είναι στέρεα. Να το θυμάστε αυτό κάθε φορά που το μυαλό σας φτιάχνει σενάρια. Αν ψάχνετε ακόμη για το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε από μία σχέση. Μόλις το κάνετε, ξεκινήστε να βγαίνετε περισσότερο με φίλους. Αν κάποιος/α σας προσεγγίσει, θα ξέρετε ακριβώς πώς να του/της απαντήσετε. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο δεν θα σπαταλάτε τον χρόνο κανενός – και πολύ περισσότερο τον δικό σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/07  Ζώδια Ζυγός

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, αν θέλετε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα αποθέματα τρυφερότητας και ρομαντισμού που διαθέτετε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε θα περάσετε μία αξέχαστη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Είστε ακόμη ελεύθεροι; Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη σήμερα και προσελκύετε τα βλέμματα από όπου κι αν περνάτε. Αυτό θα αυξήσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση στους φόβους του/της συντρόφου σας για το μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο θα τον/την βοηθήσετε να χαλαρώσει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Γιατί δεν κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει; Δεν θα το μετανιώσετε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά στη σχέση σας και δεν αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε απόψε με άτομα που σας φτιάχνουν την διάθεση και με τα οποία περνάτε πάντα καλά. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Όλα κυλούν ευχάριστα στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε δεσμευμένοι φαίνεται ότι έχετε βρει τον/την ιδανικό/ή σύντροφο. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, σύντομα θα συναντήσετε κάποιον/α που θα σας πάρει το μυαλό και θα αλλάξει όλη σας τη ζωή.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

dream

Ζώδια Υδροχόος

Ο έρωτας κυριαρχεί στη μέρα σας και μπορείτε να απολαύσετε μία παθιασμένη ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορείτε να γοητεύσετε οποιονδήποτε. Απολαύστε τα φλερτ και τα κομπλιμέντα που θα δεχτείτε. Αυτό θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά σήμερα. Αφιερώστε χρόνο για να βγάλετε προς τα έξω την πιο τρυφερή πλευρά του εαυτού σας και θα δείτε ότι η σχέση σας θα ωφεληθεί πολύ. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πολύ σύντομα θα γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο που θα διώξει μακριά τη θλίψη και τη μοναξιά που νιώθετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA