Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/12 Παρασκευή

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/12 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/12 Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μην θυμώνετε με το παραμικρό – με λίγη θετική διάθεση μπορούν να γίνουν θαύματα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να αποκτήσετε μια πιο αισιόδοξη προοπτική και να χαλαρώσετε λίγο τις άμυνές σας. Δεν θέλουν όλοι να σας κάνουν κακό!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η θετική σκέψη είναι απαραίτητη για να ανθίσει η σχέση σας. Διώξτε επιτέλους τους φόβους και τις αρνητικές σκέψεις που σας βασανίζουν.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αποφασίσετε αν όντως σας ενδιαφέρει το άτομο που σας φλερτάρει.

Μην συμβιβαστείτε για τίποτε λιγότερο από την αληθινή αγάπη! Θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι όταν εμφανιστεί η αδερφή-ψυχή σας!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/12 Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και το κέντρο όλων φαίνεται να είναι το άλλο σας μισό. Προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε καμία διαμάχη μεταξύ σας. Εάν καταφέρετε να διατηρήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, θα περάσετε μια υπέροχη, ερωτική παραμονή. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αρπάξετε την ευκαιρία – προσεγγίστε αυτό το άτομο που μέχρι τώρα θαυμάζετε από μακριά. Ποιος ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει; Ίσως βρεθείτε να ζείτε μια ιστορία αγάπης!

Ζώδια Καρκίνος

Όσο πιεσμένοι και αν είστε, προσέξτε να αφιερώνετε χρόνο στη σχέση σας. Τον τελευταίο καιρό αδιαφορείτε για τον/την αγαπημένο/η σας και αν δεν αλλάξετε τη συμπεριφορά σας, τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι ένας έρωτας από το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα σας σήμερα. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική βόλτα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SIBYLLA Οι ευχές Αγάπης θα εισακουστούν την Πρωτοχρονιά

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Είναι καιρός να καθίσετε με τον/την σύντροφό σας και να συζητήσετε ειλικρινά για όσα σας απασχολούν. Έχετε βαρεθεί να αντιμετωπίζετε τα ίδια προβλήματα ξανά και ξανά, για αυτό αδράξτε αυτήν την ευκαιρία και λύστε το θέμα μια για πάντα. Εάν είστε αδέσμευτοι, απολαύστε τα φλερτ που θα προκύψουν σήμερα και μην επιδιώξετε κάτι πιο μόνιμο, γιατί αυτό θα δημιουργήσει μεγάλες δυσκολίες.

Ζώδια Παρθένος

Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σας σήμερα, γεμάτη με καλό φαγητό, γέλια και αγαπημένα πρόσωπα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επιλογή των ατόμων, με τα οποία βγαίνετε ραντεβού. Έχετε την τάση να δίνετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε τον χρόνο ούτε την προσοχή σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/12 Ζώδια Ζυγός

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και κάνετε σήμερα στην σχέση σας. Τα πνεύματα είναι οξυμμένα και τα πράγματα θα μπορούσαν εύκολα να εκτροχιαστούν και να οδηγήσουν σε σύγκρουση. Είναι κρίμα μια μέρα γιορτινή σαν την σημερινή να υπάρχουν εντάσεις. Δείξτε καλή θέληση και αν χρειαστεί κάντε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, πρέπει να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Σκορπιός

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αυτή την συζήτηση που αναβάλλετε τόσο καιρό και να ξεκαθαρίσετε ακριβώς πού βρίσκεστε στην σχέση σας. Αν υπάρχει κάτι που σας απασχολεί, ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσετε. Η σχέση σας έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα ως τώρα και όσο πιο γρήγορα επαναφέρετε την ισορροπία, τόσο το καλύτερο και για τους δυο σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Υπάρχουν πολλοί που θα ζήλευαν την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Βγείτε λοιπόν έξω και διασκεδάστε με την ψυχή σας. Δεν έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ κοντά σε αυτό που θεωρείτε ιδανικό. Όσα ελπίζατε και λαχταρούσατε είναι δικά σας και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια πραγματικά υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και σύντομα θα ξεκινήσετε μια παθιασμένη ερωτική σχέση.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε μπροστά σας μια φανταστική μέρα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι και έτοιμοι για έρωτα, κάτι που θα χαροποιήσει πολύ τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι σίγουρο ότι απόψε θα δεχτείτε αρκετά φλερτ και θα γνωρίσετε μερικά καινούργια και συναρπαστικά άτομα. Μην μένετε λοιπόν μέσα. Βγείτε έξω και διασκεδάστε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SIBYLLA Οι ευχές Αγάπης θα εισακουστούν την Πρωτοχρονιά

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 31/12 Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα προσφέρει γόνιμο έδαφος για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Είναι κάτι που χρειάζεστε και οι δύο μετά τις τελευταίες δύσκολες εβδομάδες. Προσέξτε μην πείτε κάτι που θα μπορούσε να πληγώσει τον/την σύντροφό σας και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην ασκείτε πίεση στον εαυτό σας για να βρείτε κάποιον/α. Πρέπει να καταλάβετε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να νιώθετε καλά πρώτα από όλα με τον εαυτό σας και να απολαμβάνετε τις στιγμές σας. Όλα τα άλλα θα έρθουν.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα βρίσκετε επιτέλους την γαλήνη που αναζητούσατε στην προσωπική σας ζωή. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ μαζί και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, οι προοπτικές σας είναι καλές για μια νέα συνάντηση σήμερα. Ανοίξτε τα μάτια σας! Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να αλλάξει σε μια στιγμή!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098