Επανασύνδεση με την συναισθηματική μας ζωή – Άρης στον Λέοντα

afroditi-ixtheis-zvdia

Επανασύνδεση με την συναισθηματική μας ζωή 20/05-10/07 .

Επανασύνδεση με τα συναισθήματα : Άρης στον Λέοντα  20 Μαΐου – 10 Ιουλίου 2023 .

Άρης: φλογερός πολεμιστής του ηλιακού συστήματος, κυβερνήτης του σώματος, της υγείας, του σεξ και της δύναμης της θέλησης.

Με τον Άρη στον Καρκίνο από τα τέλη Μαρτίου, επανασυνδεόμαστε αργά, οδυνηρά με τη δημιουργικότητα και τη συναισθηματική μας ζωή.

zodia-taro-45

Ο Άρης στον Καρκίνο εξέθεσε τις πιο τρυφερές μας επιθυμίες για αγάπη, σπίτι, ασφάλεια και συμμετοχή. Το σώμα-μυαλό, επίσης, αισθάνεται απαλό, τρυφερό, ευάλωτο.

Ας συνεχίσουμε να ακολουθούμε τη διαίσθησή μας τώρα, πίσω στη θεϊκή μητέρα, όπως οι θαλάσσιες χελώνες, επιστρέφοντας στην παραλία της γέννησής τους. Το ταξίδι συνεχίζεται τώρα με τον Άρη στον Λέοντα. Προσβλέπετε σε αυξημένη ευχαρίστηση και αναψυχή.

Ο Λέων είναι σαν ένα ώριμο βιολετί σταφύλι, ένα φεστιβάλ ,ένα στέμμα από κοσμήματα ουράνιου τόξου.  Ένα τσίρκο? ένα βαρέλι κρασί? ένα χρυσό δαχτυλίδι? ένας ευγενής ηγέτης.

zodia-astra-tarot

Επανασύνδεση με την συναισθηματική μας ζωή 20/05-10/07 .

Ο Άρης στον Λέοντα καλλιεργεί δύναμη και κυριαρχία. Εδώ είμαστε πιο ανθεκτικοί και ανεξάρτητοι. Θα βελτιώσουμε τη σχέση μας με τον εαυτό μας, όχι μόνο σε επίπεδο αυτοφροντίδας, αλλά και με τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας. Είναι καιρός να σηκωθείτε και να είστε σίγουροι, αποφασιστικοί, ειλικρινείς.

Οι καιροί του Λέοντα είναι ζεστοί και ανόητοι και γεμάτοι αφθονία, συμπεριλαμβανομένου αφθονίας ενθουσιασμού. Ο Άρης στον Λέοντα μας επιτρέπει να βιώσουμε τη ζωή όχι μόνο μέσα από τις φλόγες του εγώ, αλλά και από την καρδιά, και εδώ διαφαίνεται μεγάλο βάθος συναισθήματος. Ζωγραφίστε λοιπόν τον αέρα με λόγια αγάπης, γιγάντια αστέρια πάθους που φλέγονται από τα χείλη σας, που στάζουν στο στόμα του εραστή σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Άρης στον Λέοντα  20 Μαΐου – 10 Ιουλίου 2023 .

Ο Άρης διαμορφώνει την ορμή και τις φιλοδοξίες μας. Με τον Άρη στον Λέοντα, εξακολουθούμε να παρακινούμαστε από μια βαθιά ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, όπως και με τον Άρη στον Καρκίνο, αλλά είμαστε λιγότερο ευαίσθητοι τώρα και πιο σίγουροι για τον εαυτό μας. Μπορούμε να καβαλήσουμε τα κύματα των συναισθημάτων μας χωρίς να πέσουμε.

Με τον Άρη στον Λέοντα, μας παρακινεί επίσης η πίστη. Ο Λέων κρατά τους φίλους και την οικογένειά του κοντά. Αν και είναι μια κοινωνική πεταλούδα, ο εσωτερικός κύκλος του λιονταριού είναι στην πραγματικότητα πολύ μικρός. Σε αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ αφοσιωμένος και σε αντάλλαγμα περιμένει βαθιά αγάπη και σεβασμό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασύνδεση με την συναισθηματική μας ζωή 20/05-10/07 .

Όταν ο Λέοντας χορεύει στην κοσμική σκηνή, είναι πιο πιθανό να φλυαρούμε ή να τρελαθούμε. Ο Λέων εκτιμά τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα. Δεν τον πειράζει να ξοδέψει χρήματα για κάτι αν του φαίνεται καλή επένδυση ή αν περιμένει ότι θα του φέρει μεγάλη ευχαρίστηση. Φυσικά το καλύτερο σενάριο είναι να πληρώσει κάποιος άλλος!

Ο Άρης στον Λέοντα είναι πρόκληση από πολλές απόψεις, για την καρδιά και το εγώ. Θα υπάρξουν ζεστές μέρες και φλογερά συναισθήματα, έντονες προσωπικότητες, αφθονία δραστηριότητας και μαρασμός . Καυτός ήλιος και δροσερό νερό? Λαγνεία και ένταση.

Διαβαστε επισης : Καλοκαίρι 2023 – Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

μελλοντολόγος

Επανασύνδεση με την συναισθηματική μας ζωή 20/05-10/07 .

20 Μαΐου: Άρης απέναντι από τον Ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο. Έντονη πίεση στο σώμα και στο εγώ. Θυμός . Βαθύ σκοτεινό έργο της ψυχής που εκδηλώνεται στο σώμα.

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου: Περίοδος Διδύμων

22 Μαΐου: Άρης τετράγωνο Δίας στον Ταύρο. Μπορεί να νιώθουμε απογοητευμένοι ή συγκλονισμένοι. Μια καλή στιγμή για αποσυμπίεση και εξάσκηση της αυτοφροντίδας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia-66

Άρης στον Λέοντα  20 Μαΐου – 10 Ιουλίου 2023 .

21 Ιουνίου: Θερινό Ηλιοστάσιο / 1η ημέρα της Εποχής του Καρκίνου

26 Ιουνίου: Άρης τετράγωνο Ουρανός στον Ταύρο. Απρόσμενες δονήσεις, ούτε γραμμικές ούτε απλές. Πίεση στο σώμα, το εγώ, τα συναισθήματα. φωτιά και ηλεκτρισμός? κακή επικοινωνία? ακανόνιστο και διάσπαρτο αλλά αναμφισβήτητα ενεργητικό.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76