Επιθυμία να οραματιστείτε τα κρυμμένα πάθη σας 01-02/01

erwtikes-28314

Επιθυμία να οραματιστείτε τα κρυμμένα πάθη σας 01-02/01 .

Επιθυμία να οραματιστείτε : 1 Ιανουαρίου – Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας .

Το μυαλό σας είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια μ’ αυτήν τη διέλευση, χωρίς πολύ προσπάθεια και εστίαση. Μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή, όταν οι ιδέες σας θα ρέουν σαν ένα μαγικό ποτάμι.

Μπορεί επίσης να είναι εύκολο να νιώσετε την επιθυμία να οραματιστείτε τα κρυμμένα πάθη σας. Αν και είναι δυνατό να τις διοχετεύσετε σε δημιουργική έκφραση. (π.χ., γράφοντας ποίηση, χορό, μουσική ή οτιδήποτε άλλο!)

zodia-taro-45

Το πιθανό μειονέκτημα είναι…πως ίσως θελήσετε τόσο πολύ να φτάσετε σε μια κατάσταση εμπνευσμένης διαίσθησης, μαγικής προοπτικής και αβίαστης επικοινωνίας. Ώστε τελικά να εξαπατηθείτε, αντί να πετύχετε αυτό που ελπίζετε. Η ακρόαση των προβλημάτων των άλλων μπορεί να γίνει ευκολότερα τώρα και πιθανόν να λάβετε συμπονετικές απαντήσεις από τους άλλους, για τα δικά σας προβλήματα.

Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να σχεδιάσετε σαφή και σταθερά όρια με τους άλλους, καθώς είστε πιο ευαίσθητοι στη συναισθηματική βαρύτητα των άλλων. Είναι τελικά μια στιγμή για να νιώσετε αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση- αν και είναι σοφό να έχετε τουλάχιστον το ένα πόδι, γερά στη γη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

2 Ιανουαρίου – Ο Άρης φεύγει από τη Σκιά (28:08μ. Κριού)

Ο Άρης φεύγει τώρα από την ανάδρομη Σκιά – το εύρος του ζωδιακού κύκλου, όπου ήταν ανάδρομος, μέχρι πριν από 2 μήνες περίπου. Ο Άρης περνά από 3 φάσεις στον ανάδρομο κύκλο του. Η προ-οπισθοδρομική φάση είναι όταν ο Άρης μπαίνει στη Σκιά – την περιοχή του Ζωδιακού που θα γυρίσει ανάδρομος – και διαρκεί 6-9 εβδομάδες.

Η ανάδρομη φάση, είναι όταν ο Άρης φαίνεται να πηγαίνει προς τα πίσω στον ουρανό (ανάδρομη κίνηση) και διαρκεί περίπου 8-12 εβδομάδες. Η μετα-οπισθοδρομική φάση είναι όταν ο Άρης κάνει το τελευταίο πέρασμα μέσω της Σκιάς και διαρκεί περίπου 6-9 εβδομάδες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/01 Προβλέψεις 1ο 10μερο Ιανουαρίου 2021

zodia-astra-tarot

Αν σκεφτείτε αυτές τις χρονικές περιόδους, μπορεί να παρατηρήσετε ένα μοτίβο που περιλαμβάνει περιοχές που σχετίζονται με τον Άρη, στη ζωή σας.

Αυτό περιλαμβάνει σωματική και ψυχική ενέργεια, θυμό και επιθετικότητα, σύγκρουση και πρόκληση, επιθετικότητα και εχθρότητα, θάρρος και ρίσκα, κίνητρα και ενθουσιασμό, φιλοδοξία και εμμονή, αποδιοργανωτική αλλαγή και δράση.

Ενδέχεται να έχετε παρουσιάσει αύξηση ή μείωση σε ορισμένους από αυτούς τους τομείς τους τελευταίους 6 μήνες, ειδικά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2021 προβλέπει για το νέο έτος Αγάπη – Σχέσεις

xartomanteia

Τώρα, ο Άρης φεύγει από τη μετα-οπισθοδρομική φάση σκιάς, που ολοκληρώνει αυτόν τον μακρύ ανάδρομο κύκλο.

Αν οι τομείς που σχετίζονται με τον Άρη έγιναν ισχυρότεροι και πιο αισθητοί… ή εξασθένισαν και αποδυναμώθηκαν για λίγο, πιθανόν να επιστρέψουν στην «κανονική» τους κατάσταση (ό, τι σημαίνει αυτό για εσάς).

Δεν θα δούμε για τον επόμενο 1,5 χρόνο τη σκιά του ανάδρομου Άρη. Ο Άρης είναι πλέον ο απλός, κανονικός Άρης….αντί για τον ιδιαίτερα αιχμηρό που είχαμε συνηθίσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA