Επιτέλους ήρθε η εποχή της Αγάπης 23/09

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Επιτέλους ήρθε η εποχή της Αγάπης 23/09 .

Επιτέλους ήρθε  : Εποχή Ζυγού Φθινοπωρινή Ισημερία 2023 .

23 Σεπτεμβρίου (Φθινοπωρινή Ισημερία) – 23 Οκτωβρίου 2023. Η εποχή του Ζυγού οριοθετεί τη φθινοπωρινή ισημερία κάθε χρόνο. Καλή ισημερία! Χρόνια πολλά Ζυγοί!

Επίσης στον Ζυγό στην αρχή αυτής της σεζόν είναι ο πολεμιστής πλανήτης Άρης (και ο Ερμής τελικά).

zodia-taro-45

Στο βάθος της αστρολογικής χρονιάς, φτάνουμε στον Ζυγό, θεό της αγάπης και της πολυτέλειας. Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη.  Το αρχέτυπο του Ζυγού περιλαμβάνει πολλά πράγματα, αλλά αφορά κυρίως τις διαπροσωπικές σχέσεις. Ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στην επικοινωνία μας και να δούμε πού πρέπει να είμαστε πιο συνεργάσιμοι ή ίσως πιο άμεσοι. Είναι καιρός να είμαστε ειλικρινείς και διεκδικητικοί.

Η ζυγαριά του Ζυγού συμβολίζει την ισορροπία –που ενσαρκώνεται από την ισημερία, την ημέρα και τη νύχτα ίσης διάρκειας, τη γη βουτηγμένη στο χρυσό, το φλερτ με τα χειμωνιάτικα μπράτσα – που περιλαμβάνει τη λήψη αποφάσεων και την εντατική ακρόαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επιτέλους ήρθε η εποχή της Αγάπης 23/09 .

Πριν «ζυγίσει», ο Ζυγός συλλέγει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Διδάσκει την τέχνη του προσεκτικού στοχασμού.

Όπως και το ζώδιο του αδερφού των Διδύμων, ο Ζυγός αντιπροσωπεύει επίσης τη δυαδικότητα. Μερικοί Ζυγοί τείνουν να είναι δύσπιστοι, προσεκτικοί και έλκονται περισσότερο από τη συμμετρία και τα καθολικά μοτίβα όπως η Χρυσή Αναλογία. Άλλοι ενσαρκώνουν μια πολύ πιο αφροδίσια έκφραση. Αυτοί οι κλασικοί Ζυγοί είναι ρομαντικοί, παθιασμένοι και ρέπουν στην χλιδή.

Μερικές φορές η ανάγκη του Ζυγού για δικαιοσύνη  παίρνει μια δογματική τροπή. Αυτή είναι μια άλλη εκδήλωση της ζυγαριάς, με όλο τον κόσμο να είναι ασπρόμαυρο. Αυτή η στάση του όλα ή του τίποτα προκαλεί στον Ζυγό πολλές διαμάχες.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η αληθινή ισορροπία για τον Ζυγό βρίσκεται κάπου στη μέση, όπου τα αυστηρά όρια υπολογισμού συναντούν τον πλούτο της Αφροδίτης .

Η εποχή του Ζυγού πάντα φέρνει κοινωνική δυσλειτουργία. Σχέσεις κάθε είδους είναι υπό εξέταση και δεν είναι μια ήπια διαδικασία. Για καλύτερα αποτελέσματα, διατηρήστε την επικοινωνία καθαρή και ανοιχτή. Τα δώρα του Ζυγού βρίσκονται στην εγκάρδια παρέα εκείνων που είναι ήρεμοι αλλά και αποφασιστικοί. Σταθείτε κοντά τους.

23 Σεπτεμβρίου: Ισημερία Νωρίτερα μέσα στην ημέρα: τελευταία φάση σελήνης της σεζόν Παρθένου 2023 με το Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη .

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

29 Σεπτεμβρίου: Σούπερ Πανσέληνος στον Κριό

4 Οκτωβρίου: Ο Ερμής μπαίνει στο πάρτι του Ζυγού

6 Οκτωβρίου: Τέταρτο Σελήνης στον Καρκίνο

10 Οκτωβρίου: Τελευταία μέρα του Πλούτωνα Ανάδρομου

11 Οκτωβρίου: Ο Άρης μεταβαίνει από τον Ζυγό στον Σκορπιό

14 Οκτωβρίου: Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης στον Ζυγό

19 Οκτωβρίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στον Ζυγό. Άκρως παραγωγική, συνεργιστική ροή. Η τέλεια μέρα . Όλα πάνε καλά και στο μέτωπο της σχέσης, εξαιρετική επικοινωνία.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

dream

Επιτέλους ήρθε η εποχή της Αγάπης 23/09 .

21 Οκτωβρίου:

Ήλιος σε τετράγωνο Πλούτωνα στον Αιγόκερω + Τέταρτο Σελήνης στον Αιγόκερω + Ο Ερμής μεταβαίνει από τον Ζυγό στον Σκορπιό. Πολύ έντονη μέρα, γεμάτη δράση. Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας σημαίνει ότι πρέπει να πατάμε εξαιρετικά ελαφρά και να αποφεύγουμε να εμπλακούμε με επιθετικούς ή ασταθείς ανθρώπους.

Η κατάθλιψη και ο θυμός κινούνται έντονα στην περιοχή του Πλούτωνα. Κάντε ό,τι χρειάζεστε για να ηρεμήσετε το νευρικό σας σύστημα και να αποφύγετε όλα τα πιθανά ερεθίσματα. Αυτό δεν είναι ένα με το οποίο θέλετε να γελιέστε. Ετοιμαστείτε για το βαθύ σκοτάδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw