Επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφράσει τα συναισθήματα του τώρα

teleios-syntrofos-astrologia

Επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφράσει τα συναισθήματα του τώρα .

27 Ιουλίου – Άρης τετράγωνο Ερμής (16,20μ. Καρκίνου / Κριού)

Οι έντονες συζητήσεις, οι καβγάδες, η καυτές συζητήσεις και η ανυπομονησία χαρακτηρίζουν αυτήν τη διέλευση. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις συμφερόντων και να τις λύσετε εδώ και τώρα!

Θα προσπαθήσετε να κινηθείτε βιαστικά για να κάνετε γρήγορες επιδιορθώσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα… από αυτά που θα λύσετε.

zodia-taro-45

Μπορεί επίσης να νιώσετε πως βρίσκεστε σε αδιέξοδο σχετικά με ένα πρόβλημα που ξεκίνησε, από τότε που ο Ερμής μπήκε στη σκιά. Αυτό που νομίζατε ότι ήταν μια λύση ή μια συμφωνία μπορεί τώρα να αποδειχθεί ανεφάρμοστο ή πως χρειάζεται προσαρμογή.

Η οργή ή η απογοήτευση είναι πιθανό να επιδεινώσει την κατάσταση, οπότε θα ήταν συνετό να απομακρύνετε αυτά τα συναισθήματα από την πραγματική κατάσταση ή τους ανθρώπους που τα προκαλούν. Το μυαλό σας μπορεί να βλέπει τι πρέπει να ειπωθεί, αλλά θα το καταργήσετε, πριν εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επιλέξετε τα λόγια σας πιο προσεκτικά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/07 Λόγια αγάπης – Προτάσεις γάμου

chartomantia-098

Ανακαλύψτε τι πραγματικά θέλετε και όταν νιώσετε λίγο πιο ήρεμοι και πιο γειωμένοι πείτε τη γνώμη σας. Από την άλλη πλευρά, ίσως είναι μια στιγμή που βρίσκετε το θάρρος να μιλήσετε ή να βεβαιωθείτε για καταστάσεις, που είχατε αναστείλει. Μην ηρεμήσετε όμως τόσο πολύ και χάσετε το πλεονέκτημά σας, αλλά χρησιμοποιείστε την καλή κρίση σας για να επιλέγετε πότε και πώς να ενεργείτε.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να πυροδοτήσετε τις κινητήριες πυρκαγιές σας και χρησιμοποιήστε τις ιδέες σας για να δημιουργήσετε δράση (όχι αντίδραση). Προχωρήστε και εκμεταλλευτείτε την ενέργεια, σαν ένα άλογο κούρσας. Είναι καιρός να «κάνετε τη δουλειά σας» και να βρείτε νέες λύσεις, σε υπάρχοντα προβλήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

29 Ιουλίου – Η Αφροδίτη φεύγει από τη Σκιά (21,50 μοίρες Διδύμων)

Η Αφροδίτη τελείωσε τελικά τον ανάδρομο κύκλο της, αφήνοντας τη Σκιά – την περιοχή του ζωδιακού κύκλου όπου ήταν ανάδρομη μέχρι πριν από 4-5 εβδομάδες.

Πριν από αυτό, η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη για περίπου 6 εβδομάδες, αφού πέρασε 4-5 εβδομάδες στην προ-οπισθοδρομική Σκιά. Ολόκληρος ο κύκλος της, διαρκεί περίπου 3,5 μήνες και τώρα βρισκόμαστε στο τέλος αυτού του τρέχοντος κύκλου.

Κοιτάξτε πίσω σ’ αυτά τα χρονικά διαστήματα και δείτε αν μπορείτε να προσδιορίσετε ένα μοτίβο στη ζωή σας.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κατά την προ-οπισθοδρομική φάση Σκιάς, μπορεί να είχατε δει την ανάπτυξη θεμάτων, προβλημάτων, προκλήσεων ή αλλαγών στις επιθυμίες και τις ορέξεις σας… στους τομείς των σχέσεων, των οικονομικών, των πόρων ή της ανάγκης σας για ισορροπία.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης, μπορεί να έχετε επανεξετάσει αυτές τις περιοχές και προσδιορίσατε κάτι που θέλετε να αλλάξετε… ή ίσως επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφράσει συναισθήματα ή επιθυμίες που συνήθως διατηρείτε κλειδωμένα.

Ίσως να είχατε αυξήσει ή μειώσει τη σεξουαλική σας επιθυμία, τις επιθυμίες, τα οικονομικά, την κοινωνικότητά σας ή το ρομαντισμό κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης – και σε κάποιο βαθμό, σε ολόκληρο τον κύκλο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η μετα-οπισθοδρομική φάση (η οποία τελειώνει τώρα) είναι η στιγμή που κάνετε αλλαγές ή επιλογές, με βάση αυτό που προέκυψε από τις άλλες δύο φάσεις.

Οτιδήποτε αυξήθηκε και κέντρισε την προσοχή σας μπορεί τώρα να υποχωρήσει ξανά στο παρασκήνιο! Και πράγματα που φαίνονταν αδρανή ή εξαφανισμένα….ενδέχεται ν’ αρχίσουν να επαναλαμβάνονται. Δεν θα δούμε ξανά την ανάδρομη Σκιά της Αφροδίτης για τους επόμενους 15-16 μήνες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/07 Λόγια αγάπης – Προτάσεις γάμου

μελλοντολόγος