Εποχή Ιχθύων 2023 – Στη θάλασσα των γλυκών ονείρων

epanasyndesi-antras-ixthys

Εποχή Ιχθύων 2023 – Στη θάλασσα των γλυκών ονείρων .

Εποχή Ιχθύων 2023 – 18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου (Εαρινή Ισημερία), 2023 .

Ο αστερισμός δύο ψαριών που κυνηγούν τις ουρές τους στα νερά της αιωνιότητας, που επιπλέουν σε έκσταση, σε μια ζωηρή ονειροπόληση.

Ως τελευταίο ζώδιο, ο Ιχθύς μας ζητά να αναλογιστούμε το αναπόφευκτο, τον παροιμιώδη ”θάνατο” όλων των πραγμάτων. Είναι καιρός να αφεθείτε και να κάνετε χώρο για νέα ξεκινήματα.

zodia-taro-45

Αποκομμένοι από τον χρόνο και τον χώρο, οι Ιχθύες ενσωματώνουν πολλές διαστάσεις ταυτόχρονα. Η αλήθεια είναι ότι η ζωή κάτω από αυτόν τον ήλιο μπορεί να γίνει αρκετά μπερδεμένη. Όταν έρθουμε αντιμέτωποι με την δυσκολία , μπορεί να σκεφτούμε να κολυμπήσουμε μακριά, να εξαφανιστούμε χωρίς ίχνος.

Οι Ιχθύες μας οδηγούν σε νεφελώδη, άμορφα μέρη, αλλά μην φοβάστε, απλώς ακολουθήστε τις μέδουσες στην  απύθμενη θάλασσα. Στις σκιές του δάσους των φυκιών αντιμετωπίζουμε τον εθισμό, την άρνηση, τον δόλο και άλλες σκοτεινές συμπεριφορές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εποχή Ιχθύων 2023 – Στη θάλασσα των γλυκών ονείρων .

Η κούραση του χειμώνα δεν είναι ακριβώς εμπνευσμένη. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που η εποχή των Ιχθύων φαίνεται τόσο αποπροσανατολιστική και καταθλιπτική. Υπαρξιακές κρίσεις, αναποφασιστικότητα, συναισθηματική ευαισθησία και κυκλοθυμία είναι όλα πιθανά.  Πρέπει να φτάσουμε βαθιά στο γκρι για νόημα και σκοπό. Βρείτε ένα κανάλι για αυτήν την στροβιλιζόμενη ενέργεια του νερού. Συνεχίστε, θα βρείτε σαφήνεια στη σύγχυση.

Τα ψάρια κολυμπούν σε τόξα και λούπες, όχι σε ευθείες γραμμές, οπότε ξεχάστε την τάξη. Όσο χαλαρώνουμε, τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνουμε. Ο Ιχθύς απαιτεί πλήρη παράδοση. Όσο περισσότερο δημιουργούμε και απελευθερώνουμε, αναπνέουμε και κοιμόμαστε, περπατάμε και τραγουδάμε – τόσο πιο εύκολος θα είναι αυτός ο κύκλος.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 21-23/02 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

μελλοντολόγος

Εποχή Ιχθύων 2023 – Στη θάλασσα των γλυκών ονείρων .

Ο Ιχθύς φωνάζει από το κενό του: εμπιστεύσου με, έλα να κολυμπήσεις στη θάλασσα των μακριών, γλυκών ονείρων μου. Το διάφανο κουκούλι τους θωρακίζει και προστατεύει τη διαδικασία ζωής-θάνατος-ζωή. Και ναι, θα ξανάρθεις στη ζωή!

Σηκωθείτε με αξιοπρέπεια από τα τιτάνια βάθη, σαν τρίαινα που διαπερνά τον ουρανό . Η ζωή συνεχίζεται απαρέγκλιτα καθώς το νερό ρέει προς τα κάτω. Εχε υπομονή. Αυτή η σεζόν πραγματοποιείται εσωτερικά. Η πρόοδός μας θα είναι ξεκάθαρη μόνο στο τέλος. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας!

 

zodia-0988

Εποχή Ιχθύων 2023 – Στη θάλασσα των γλυκών ονείρων .

20 Φεβρουαρίου: Νέα Σελήνη στους Ιχθύες

27 Φεβρουαρίου: Τέταρτη Σελήνη στους Διδύμους

7 Μαρτίου: Πανσέληνος στην Παρθένο + Ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύς!

14 Μαρτίου: Τέταρτο Σελήνης στον Τοξότη

300x300a15 Μαρτίου:

Η κορυφαία στιγμή της Εποχής των Ιχθύων είναι ο ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, που είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων. Προετοιμαστείτε για ανήσυχο ύπνο, περίεργα όνειρα, γκρίνια και πόνους στο σώμα. Μπορεί να αισθάνεστε μακριά ή έξω από όλα. Αυτό είναι χαρακτηριστικό για τους Ιχθύς/Ποσειδώνα. Τιμήστε αυτή τη στιγμή προβληματισμού, χαλάρωσης και επαναφόρτισης. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να εκπνεύσει, να φροντίζετε τον εαυτό σας και να είστε ήσυχοι. Ο Ιχθύς είναι πολύπλοκος, το λιγότερο. Η διαύγεια έρχεται κατά κύματα .

16 Μαρτίου: Ήλιος τετράγωνο Άρης στους Διδύμους.

17 Μαρτίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στους Ιχθύες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia