Εποχή Παρθένου 22/08-22/09 Το Μεγάλο Ξεκαθάρισμα

zwdio-parthenos-afroditi

Εποχή Παρθένου 22/08-22/09 – Φθινοπωρινή Ισημερία .

Εποχή Παρθένου 22/08-22/09 : Χρόνια πολλά Παρθένοι!

Παρθένος: θεά της συγκομιδής, αρχετυπική αδελφή της Δήμητρας και της Περσεφόνης. Ήρθε η ώρα να δουλέψουμε και να αλωνίσουμε. Ν’ ακουστεί το βουητό μέσα από τις σειρές των πανύψηλων φυτών. Πρέπει να είμαστε έξω για να καταλάβουμε αυτόν τον αστερισμό.

Η Παρθένος ζει στο καταπράσινο περιβάλλον, στον ήλιο και στον άνεμο, στο ξηρό θρόισμα των χόρτων και στα βήματα της αυγής που τρίζουν κατηφορίζοντας προς τον κολπίσκο.

zodia-taro-45

Κάντε το σπίτι σας κάτω από τα δέντρα και τ’ αστέρια. Πλύνετε το πρόσωπό σας στο κελαρυστό ποτάμι! Η Παρθένος καταναλώνεται τόσο πολύ από τη δουλειά της, που ξεχνάει να αναπνεύσει ή να ξεκουραστεί… αλλά δεν είναι απλά μια εργάτρια μέλισσα. Είναι μια αυτοκράτειρα επιλογής και σωματικής κυριαρχίας, διατηρώντας σαφή όρια στο όνομα της αυτό- ενδυνάμωσης. Ποιο είναι το πραγματικό νόημα της Παρθένου;

Ποια είναι αυτή η πνευματική δύναμη; Είναι η εξουσία που έχει, να αποφασίζει πότε και με ποιον θα μοιραστεί το σώμα της. Η παρθενικότητα της Παρθένου δεν μοιάζει με ό,τι σου είπαν. Δεν είναι κομπλεξική ή αγέρωχη ή σχολαστική. Έχει τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού της και της μοίρας της και γι’ αυτό ακριβώς….. είμαστε αιώνια ευγνώμονες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εποχή Παρθένου 22/08-22/09 – Φθινοπωρινή Ισημερία .

Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο των θεών. Εδώ το μυαλό τρέχει με επιτάχυνση και είναι συνεχώς αναλυτικά υπερφορτωμένο.

 

Οι Παρθένοι πρέπει να επεξεργάζονται τα πάντα, λεκτικά. Η ζωή της Παρθένου πετά γρήγορα με πολλά κινούμενα μέρη. Να γνωρίζετε πως αυτός ο κύκλος θα είναι όπως πάντα, παράφορα πολυάσχολος. Είναι η εποχή της συγκομιδής… και η επιστροφή στα θρανία.

Νιώστε αυτόν τον σπόρο να φυτρώνει στο στομάχι σας, αυτόν τον ενθουσιασμό να πονάει τις φάλαγγές σας. Μια δηκτική, ευμετάβλητη αναμονή. Τόσες πολλές αλλαγές συμβαίνουν κατά την περίοδο της Παρθένου! Αυτή η διέλευση αφορά την πρακτική, την αφοσίωση και την οξυδέρκεια.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/08 – Νέα από το παρελθόν – Επαγγελματικές αλλαγές

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η Παρθένος είναι εδώ για να μας βοηθήσει να παρακολουθήσουμε, να ταξινομήσουμε και να κατηγοριοποιήσουμε. Είναι επίσης εδώ για να πετύχει μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης… μεταξύ καθήκοντος και ανάπαυλας. Απαιτεί συνεχή και διακριτή βελτίωση μέσα κι έξω – κι αυτό στοχεύει και τον τομέα της αυτο-φροντίδας.

Τι σημαίνει αυτοβελτίωση και αυτοφροντίδα; Σημαίνει λιγότερη κρίση, λιγότερη ακαμψία και μεγαλύτερη ευρυχωρία. Η Παρθένος αυξάνει επίσης την ευαισθητοποίηση απέναντι στο σώμα μας και με ό,τι το τρέφουμε. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να δεσμευτούμε ξανά, για τακτική άσκηση και υγιεινή διατροφή.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/08 – Νέα από το παρελθόν – Επαγγελματικές αλλαγές

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 Σεπτεμβρίου: Ήλιος τρίγωνο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο – Αυτή είναι μια πολύ ευτυχισμένη κοινωνική επιρροή. Πολύ διεγερτική. Η 6η Σεπτεμβρίου θα είναι μια πολύ κουραστική μέρα. Είναι και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που συμπίπτει με το αρμονικό τρίγωνο Άρη / Πλούτωνα και ένα ακόμη τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτη/Δία. Αύξηση της αδρεναλίνης!

14 Σεπτεμβρίου: Ήλιος αντίθεση ανάδρομου Ποσειδώνα στους Ιχθύες – Σαν σε βαθύ ύπνο, προχωράμε στο μέλλον χωρίς να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες. Αυτή η αντίθεση μπορεί να προκαλέσει πόνο, κόπωση ή απογοήτευση. Επίσης είναι η πρώτη μέρα του Άρη στον Ζυγό, η οποία θα πρέπει να βοηθήσει λίγο.

16 Σεπτεμβρίου : Ήλιος τρίγωνο ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω – Μια μέρα έντονης αυτοσυγκέντρωσης. Είναι τελικά μια καθαρτική και θεμελιώδης επιρροή, που μοιάζει με ταξίδι την κόλαση….όσο διαρκεί. Ακραία συναισθηματική απελευθέρωση και ανακούφιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot