Εποχή του Ζυγού – Επανασυνδέσεις και Χωρισμοί

sxeseis-sagapw

Εποχή του Ζυγού – Επανασυνδέσεις και Χωρισμοί

23-09 ως 22-10

 

Αστρολογία: Ένας μήνας γεμάτος αστρολογικά φαινόμενα που δεν θα αφήσουν κανένα ζωδιο  και κανένα ερωτικό συνδυασμό ανεπηρέαστο. Θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή σε διαδικασίες επανασύνδεσης.

 

ζωδια της Φωτιάς:

zodia-taro-45

 

ζωδια –  Κριός: Και αυτόν τον μήνα έχετε την εύνοια των εξωτερικών πλανητών προκειμένου…να δείτε με πιο αναλυτική ματιά το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αν τυχόν λαμβάνεται αδιαφορία από το ταίρι σας, μετά τις 10 του Οκτωβρίου που υποχωρεί ο ανάδρομος Ερμής που συσχετίζεται με την συναισθηματική επικοινωνία…θα δείτε τα πράματα να καλυτερεύουν και  να γίνονται πιο αληθινά.

Ιδιαίτερη προσοχή στις 12 Οκτωβρίου

 

ζωδια –  Λέων: Θα είστε υπό ασφυκτική πίεση για να αποδώσετε απαντήσεις σε αυτούς που επιθυμούν να σας βάλουν στα καλούπια τους. Οι ρυθμοί σας και η διάθεση σας για να ξεδιαλύνετε σκοτεινές και υπόγειες καταστάσεις θα πρέπει να μείνουν αμείωτοι…! Για όσους έχουν μείνει αρκετό καιρό μόνοι μετά τις 19 του Οκτωβρίου, μοιραίες  συναντήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ιδιαίτερη προσοχή στις 07 Οκτωβρίου

 

ζωδια  – Τοξότης: Σαφώς και δεν υπάρχει τίποτα πιο ανησυχητικό στο μυαλό των Τοξοτών από την εγκατάσταση του Κρόνου στον οίκο τους. Για τον μήνα του Ζυγού θα έχετε τις ευκαιρίες σας για να μιλήσετε και να συναντηθείτε με παλιές σας υποθέσεις που τυχόν να πιστεύετε ότι μπορούν να αναβιώσουν στο τώρα.  Μην δείξετε επιμονή και πείσμα.. απλά προσφέρετε τον χρόνο που αξίζει.

Ιδιαίτερη προσοχή στις 04 Οκτωβρίου

 

ζωδια της Γης

prodosia

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια –  Ταύρος: Οι μέρες είναι καλές και ο τρόπος που πρέπει να χειριστείτε αισθηματικές σχέσεις συσχετίζεται μόνο με την διπλωματία. Εάν έχετε βρει τον πρωταγωνιστή της καρδιάς σας τότε διατηρείστε τις καλές ισορροπίες μέσα στον δεσμό και μην αφήνετε τρίτες παρεμβολές να σας διχάζουν. Αυτοί που είναι ακόμα στο κλαμπ των χωρισμένων…μετά τις 12 του  μήνα θα δεχτούν ερωτικές κρούσεις από γνωστό άτομο που θα φανερώσει τις ερωτικές του διαθέσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή στις  10 Οκτωβρίου

 

ζωδια –  Παρθένος: Πρωτοτυπία υπάρχει σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ειδικά στον ερωτικό τομέα. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί ή ψυχραθεί με το ταίρι τους…μετά τις 05 του Οκτωβρίου θα βρουν την δυναμική και μέσα από προσωπικές συναντήσεις και διεξοδικές συζητήσεις, όπως επιτάσσει και ο ανάδρομος Κυβερνήτης, θα δώσουν λύσεις. Μια παραπάνω προσοχή στην αλλαγή του ζωδιου στις 23-24 που πολλά αστρολογικά φαινόμενα θα προκαλέσουν υπερένταση.

Ιδιαίτερη προσοχή στις   17 Οκτωβρίου

 

ζωδια –  Αιγόκερως: Πολλά και διαφορετικά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει εδώ και μήνες…και τώρα καλείστε να τα ισορροπήσετε προς όφελος σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου είναι οι εξαιρετικά τυχεροί που θα έχουν ότι επιθυμήσουν – ζητήσουν. Δρομολογούνται μετά τις 3 του μήνα εξαιρετικές αστρολογικές όψεις πάνω στο ζωδιο σας, όπου θα σας δώσουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης και σταθερότητας, που δεν θα περάσει απαρατήρητος.

Ιδιαίτερη προσοχή στις 15 Οκτωβρίου

taro-oroskopio-54

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια  του Αέρα

 

ζωδια – Δίδυμοι: Υπομονή και σύνεση χρειάζεστε αυτήν την εποχή για να αντιμετωπίσετε τις πραγματικά τρελές καταστάσεις που ζείτε στην καθημερινότητα σας. Αποφύγετε τα ρίσκα μέχρι και τα μέσα του μήνα καθώς όλες οι όψεις του Ερμή – Κρόνου σας επηρεάζουν άμεσα και παράγουν λάθη που έχουν μακροχρόνιο αντίκτυπο παντού. Οι σχέσεις θα ωριμάσουν και μαζί με αυτές και οι αποφάσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή στις 21 Οκτωβρίου

 

ζωδια  – Ζυγός: Καταλήξτε όμως σε μια απόφαση και ανακοινώστε την. Είσαστε μέσα στην ζωδιακή σας εποχή και με ένα αστρολογικό σκηνικό που θα ωθεί στα καλύτερα και σου τους καλύτερους. Βάλτε τα όρια χρόνου και μέχρι που αντέχετε να περιμένετε τις αντιδράσεις και του λόγους των τρίτων… και μετά δράστε αναλόγως. Μην καταναλώνεστε όμως περιμένοντας.

Ιδιαίτερη προσοχή στις 19 Οκτωβρίου

 

ζωδια  – Υδροχόος:  Έχετε κερδίσει πολλούς τίτλους….και από τις επόμενες ημέρες θα έχετε ακόμα έναν να σας κοσμεί… του πιο υπομονετικού ζωδιου της εποχής. Έχετε επιδοθεί σε έναν αγώνα από τις αρχές του Καλοκαιριού για να περισώσετε ερωτικές καταστάσεις που ίσως και να μην αξίζει τον κόπο. Οι ελεύθεροι θα έχουν ποικιλία προτάσεων από τις 07 του μήνα και ύστερα όπου και κάτι ενδιαφέρον θα τους κρατήσει μόνιμα την προσοχή.

Ιδιαίτερη προσοχή στις 07 Οκτωβρίου

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια  – Νερού

 

ζωδια  – Καρκίνος: Έχετε την ανάγκη για ξεκούραση και νέο κόσμο στην ρουτινιασμένη καθημερινότητα σας. Οι πλειοψηφία του ζωδιου βιώνει χωρισμό και άσχημες πέριξ καταστάσεις που οδηγού  σε απομόνωση. Από τις 10 του μηνός και μετά, πολλά από τα λάθη θα μπουν στις κανονικές τους διαστάσεις και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε πια μακριά από τις προηγούμενες υπερβολές.

Ιδιαίτερη προσοχή στις 05 Οκτωβρίου

 

 

ζωδια  – Σκορπιός: Υπερασπίζεστε τα κεκτημένα σας με πολύ πείσμα σε βαθμό που μάλλον πνίγεται το ταίρι σας. Τώρα που ο Κρόνος σας δείχνει την πλάτη του, θα χρειαστεί να μετριάσετε την ένταση και το πάθος σας…και φυσικά να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με την εξωτερική σας εμφάνιση και την διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου….παρατημένα και τα δύο.

Ιδιαίτερη προσοχή στις 11 Οκτωβρίου

 

ζωδια  – Ιχθείς: Τα δύσκολα πέρασαν μέσα στον Σεπτέμβριο. Θα επιχειρήσετε και θα καταφέρετε σε σχετική ευκολία να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με πολύ κόσμο που σας έχει αδικήσει. Οι ευκαιρίες πολλές και για τους πρόσφατα χωρισμένους … που   μέσα από γνωστούς και τρίτα κοινά περιβάλλοντα, θα βρουν τον τρόπο για συζητήσεις και λύσεις. Εκμεταλλευτείτε την καλή εποχή!

Ιδιαίτερη προσοχή στις 08 Οκτωβρίου