Εποχή του Ταύρου – Ένα διάστημα γεμάτο φαντασία και ερωτική χημεία!

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Εποχή του Ταύρου – Ένα διάστημα γεμάτο φαντασία και ερωτική χημεία!

Ο απόλυτος οδηγός για την εποχή του Ταύρου .

Κάπου μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου περίπου, ο ήλιος μπαίνει στο γήινο ζώδιο του ισχυρογνώμονα και προσγειωμένου Ταύρου. Αυτή η μετάβαση, δηλώνει την έναρξη της εποχής του Ταύρου, δίνοντας μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης, στη συλλογικότητα.

Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα αφορούν την υπομονή, την αποφασιστικότητα και τη σταθερότητα στον έρωτα, την καριέρα και τις φιλίες. Θα νιώσετε συνδεδεμένοι με τη ρομαντική σας πλευρά και θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί στην αγάπη, ειδικά σ’ αυτήν απέναντι στον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Η εποχή του Ταύρου μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας, αλλά η γήινη επιρροή του θα σας βοηθήσει να τηρήσετε τους στόχους για τους οποίους εργάζεστε από την εποχή του Κριού. Επομένως θα θέλετε να μάθετε πώς να δουλέψετε με την ενέργεια του Ταύρου. Με την καινούργια αστρολογική χρονιά που ξεκινά τώρα, οι σπόροι που φυτέψατε την εποχή του Κριού αρχίζουν να ανοίγουν και να βγαίνουν στην επιφάνεια της ζωής σας.

Για να κατανοήσετε την ατμόσφαιρα της εποχής του Ταύρου, απαιτείται κάποιο πλαίσιο των ζωδιακών χαρακτηριστικών του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης, που κάνει αυτά τα ταυράκια, εξαιρετικά πρακτικά και προσγειωμένα. Σε αντίθεση όμως με τα άλλα ζώδια της γης, οι Ταύροι εκτιμούν την πολυτέλεια και τις απολαύσεις, επειδή κυβερνώνται από την Αφροδίτη, που συνδέεται με την ομορφιά, τα χρήματα και το ρομαντισμό.

tarw-taro-xartomanteia

Εποχή του Ταύρου – Ένα διάστημα γεμάτο φαντασία και ερωτική χημεία!

Έχουν επίσης να ευχαριστήσουν τον κυβερνήτη του δεύτερου Οίκου τους, για το γεγονός πως είναι οι οικονομολόγοι του ζωδιακού. Η επιρροή της Αφροδίτης, είναι επίσης ο λόγος που οι Ταύροι είναι απελπιστικά ρομαντικοί. Μήπως έχετε αντιληφθεί πως τελευταία διασκεδάζετε περισσότερο στο διαδίκτυο ή παραγγέλνετε υπερβολικό φαγητό σε πακέτα τελευταία;

Ίσως αποδώσετε την ευθύνη στην εποχή του Ταύρου, η οποία οδηγεί την άνεση, σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται να ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, για να επηρεαστείτε από την ισχυρή δύναμη της εποχής του Ταύρου – ο καθένας θα βιώσει τη ζωτικότητα του ταύρου, με τον δικό του τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Πώς σας επηρεάζει η εποχή του Ταύρου

Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα κάνει ένας Ταύρος… είναι να πάρει το χρόνο του! Το μότο του Ταύρου είναι: αργά και σταθερά! Κι αυτό, επειδή γνωρίζει την αξία της αποφασιστικότητας. Ομοίως, η εποχή του Ταύρου χρησιμεύει σαν υπενθύμιση για να έχετε το κεφάλι στους ώμους σας καθώς εργάζεστε για την εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών σας.

Με τον ήλιο στον Ταύρο, είναι πιθανό να γίνει αισθητή και ορατή η νέα ανάπτυξη αυτή τη στιγμή, αλλά χρειάζεται υπομονή μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, επειδή τα νέα σας ξεκινήματα δεν θα έχουν ανθίσει εντελώς, ακόμη.

Αν όμως είστε αποφασισμένοι όπως ο Ταύρος, θα έχετε την ευκαιρία να ανθίσετε.. με τον ίδιο τρόπο που ένα δενδρύλλιο τεντώνεται για να βρει το φως του ήλιου, ανυπόμονο για συνεχή ανάπτυξη!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  17-19/04 Ισχυρές δεσμεύσεις – Λόγια που ενοχλούν

dream

Δεδομένου ότι ο Ταύρος κυβερνά τον υλικό κόσμο, θα παρατηρήσετε μια έμφαση στα οικονομικά και τα υπάρχοντά σας. Ενδεχομένως λοιπόν, να είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσετε τις δαπάνες σας και να δημιουργήσετε νέους οικονομικούς στόχους.

Επιπλέον, η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά τον έρωτα και τα χρήματα, θα βρίσκεται στο τολμηρό και πύρινο Κριό, που θερμαίνει τις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Να έχετε υπόψη, πως οι όποιες αναπτυξιακές εκρήξεις λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή, θα υποστηρίζονται από ένα ισχυρό σθένος και μια αίσθηση, υγιούς ανταγωνισμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Πώς η εποχή του Ταύρου επηρεάζει τις σχέσεις σας

Η αισθησιακή εποχή του Κριού μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά το πάθος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεδομένου ότι ο Ταύρος κυβερνάται από τον πλανήτη του ρομαντισμού, την Αφροδίτη, να περιμένετε ότι η λάγνα ατμόσφαιρα θα συνεχιστεί και στην εποχή του Ταύρου.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η Αφροδίτη διέρχεται τόσο από τους ονειροπόλους Ιχθύες όσο και από τον αισθησιακό Κριό αυτή την εποχή του Ταύρου! Οπότε σχεδιάστε ένα ερωτικό διάστημα, γεμάτο φαντασία και σεξουαλική χημεία! Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, αν βρίσκεστε στα αρχικά στάδια ενός εκκολαπτόμενου ειδυλλίου, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που η χημεία μπαίνει στη θέση της και αρχίζετε να οραματίζεστε πιο μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  17-19/04 Ισχυρές δεσμεύσεις – Λόγια που ενοχλούν

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εποχή του Ταυρου – Ένα διάστημα γεμάτο φαντασία και ερωτική χημεία!

Είτε εξερευνάτε τι υπάρχει εκεί έξω… είτε κλίνετε προς μια πιο μόνιμη σχέση, η εποχή του Ταύρου είναι μια καλή στιγμή για να διαχειριστείτε τις επιθυμίες σας σε μια σχέση.

Η υπομονή είναι το κλειδί, γι’ αυτό αποφύγετε να επισπεύσετε την φυσική ανάπτυξη της σχέσης.

Να είστε χαλαροί και ήρεμοι… και πιθανότατα θα καταλήξετε σε μια ικανοποιητική, αισθησιακή και ευχάριστη εποχή του Ταύρου, με το «μωρό σας»!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot