Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό – Φθινόπωρο 2021

ermis-anadromos

Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό – Φθινόπωρο 2021 .

30 Αυγούστου: Είσοδος Ερμή στον Ζυγό .

26 Σεπτεμβρίου: Οι σταθμοί του ανάδρομου Ερμή .

18 Οκτωβρίου: Οι σταθμοί του Ερμή σε ορθή πορεία .

zodia-taro-45

Οι ανάδρομοι πλανήτες δεν γυρίζουν προς τα πίσω. Είναι μια οπτική ψευδαίσθηση όπως φαίνεται από τη Γη λόγω του ότι όλοι οι πλανήτες ταξιδεύουν με τις αντίστοιχες ταχύτητές τους γύρω από τον ήλιο. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος τρεις φορές το χρόνο – πιο συχνά από οποιονδήποτε άλλο πλανήτη. Στον Ερμή για παράδειγμα, ο Ήλιος μερικές φορές κινείται ανάδρομα!

Καθώς ο πλανήτης επιταχύνει την πλησιέστερη προσέγγισή του με τον ήλιο, η τροχιακή του ταχύτητα ξεπερνά την ταχύτητα περιστροφής του. Ένας αστροναύτης στην επιφάνεια της γης, θα έβλεπε τον ήλιο να ανατέλλει μερικώς, στη συνέχεια να βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα και μετά να ανατέλλει ξανά πριν συνεχίσει την πορεία του από τα ανατολικά προς τα δυτικά στον ουρανό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό – Φθινόπωρο 2021

Μία φορά το χρόνο, ο Ερμής έχει δύο ανατολές την ίδια μέρα! Η περίοδος του Ζυγού είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δύσκολες εποχές του χρόνου, λόγω της έμφασης που επικρατεί στις σχέσεις. Οπότε σίγουρα δεν είναι βολικό να υπάρχει ταυτόχρονα κι ένας ανάδρομος κύκλος του Ερμή. Ο Ερμής κυβερνά την επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία. Αυτά τα πεδία επηρεάζονται περισσότερο, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Όμως τώρα θα πρέπει να αναμένουμε ένα υψηλό επίπεδο δυσλειτουργίας, ειδικά σε κοινωνικό επίπεδο. Αναμένετε καθυστερήσεις, ακυρώσεις και ξαφνικές αλλαγές. Τεχνολογικές αστοχίες, ιδιαίτερα σε κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές ή αυτοκίνητα – κακή επικοινωνία?

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/09 – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου  21

chartomantia-098

Χαμένα/κλεμμένα αντικείμενα , γενική δυσλειτουργία και απίστευτα περίεργες στιγμές. Μην ξεκινήσετε καινούργια δουλειά, αγοράσετε αυτοκίνητο, μετακομίσετε σε νέο μέρος ή υπογράψετε συμβόλαια/έγγραφα. Δεν είναι καλή στιγμή για ταξίδια, διαπραγματεύσεις ή επενδύσεις. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής λαμβάνει χώρα εξ ολοκλήρου στον αστερισμό του Ζυγού.

Ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον Ζυγό για λίγο το 2020 – από τις 27 Οκτωβρίου ως τις 3 Νοεμβρίου – κι έφερε στην πραγματικότητα πολλή ανάλυση και αρμονία σ’ αυτό που κατά τα άλλα… ήταν ένα κοσμικό χάος. Η 3 Νοεμβρίου ήταν ημέρα εκλογών στις ΗΠΑ και η ανάδρομη πορεία του Ερμή τελείωσε ακριβώς στην ώρα… για να μας δώσει μια λάμψη ελπίδας και αλλαγής. Επομένως, μπορούμε να βασιστούμε στον Ζυγό για άλλη μια φορά.

zodia-zvdia-75

Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό – Φθινόπωρο 2021

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό στρέφουμε την εστίασή μας προς τα έξω, προς την κοινότητά μας. Είναι καιρός να ανοίξουμε την καρδιά μας σε νέες σχέσεις κάθε είδους. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό πραγματοποιεί μια λεπτομερή ανασκόπηση της διαπροσωπικής μας ζωής. Ποιος σε κάνει να νιώθεις αγαπημένος και άξιος σεβασμού?

Ποιες σχέσεις είναι υγιείς? Αυτή η διέλευση είναι ένα μεγάλο μάθημα στη δικαιοσύνη και τη διπλωματία. Τι σημαίνει να συσχετίζεσαι, να εκφράζεσαι, να συνυπάρχεις? Να αντιμετωπίζεις με θάρρος τις προκλήσεις και να μιλάς ειλικρινά? Ο Ζυγός είναι στη μέση του ζωδιακού κύκλου. Αντιπροσωπεύει το συμβιβασμό – τη συνάντηση στα μισά – και την ειρηνική αντιμετώπιση των αντιθέσεων. Αλλά η ζυγαριά δεν είναι ίσια. Ταλαντεύεται άγρια μέχρι το τέλος.

μελλοντολόγοςΑυτή είναι η αιτία…. για την περιβόητη αναποφασιστικότητα του Ζυγού! Ταλαντεύεται στον αέρα, ακούγοντας και τις δύο πλευρές της ιστορίας, συμπαθώντας όλα τα μέρη. Κοιτάζει κάθε δρόμο, μακριά στο μέλλον, αβέβαιος για το πού να πάει, ποια κατεύθυνση να επιλέξει. Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε… είναι πως ο Ζυγός ήταν κρυσταλλομάντης.

Ο Ζυγός προέρχεται από τη Θέμη, ελληνική θεά του θείου νόμου και το πρώτο μαντείο του αρχαίου ναού των Δελφών. Τι συνέβαινε όταν κάποιος αγνοούσε την ψυχική σοφία της? Η Νέμεσις, θεά της ανταπόδοσης, τον επισκεπτόταν. Στα αγγλικά η λέξη «Νέμεσις» σημαίνει εχθρός…. αλλά προφανώς αυτά που θεωρούμε προβληματικά μας αποστέλλονται, επειδή αγνοήσαμε τη σοφή συμβουλή του Ζυγού/Θέμη.

Το σημαντικότερο που πρέπει να θυμόμαστε κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού είναι ότι δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί στις τοξικές καταστάσεις. Ο Ζυγός επιμένει στην αλήθεια. Επιλέξτε μια διεκδικητική στάση και όχι μια συμπεριφορά αποφυγής. Επιλέξτε τη συμφιλίωση έναντι της καταστολής….την επικύρωση του εαυτού σας από εσάς τους ίδιους, έναντι της εξωτερικής επικύρωσης. Πάνω απ’ όλα όμως, τιμήστε τις ανάγκες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ερμης ανάδρομος στο Ζυγό – Φθινόπωρο 2021

Ο Ζυγός είναι επίσης γνωστός για το εξαιρετικό του γούστο και στιλ! Επομένως αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να καθαρίσετε, να ομορφύνετε ή να αναδιαμορφώσετε το χώρο σας. Οι ασταθείς σχέσεις πρόκειται να δοκιμαστούν με δυνατό τρόπο. Αυτή, είναι εποχή βαθιάς έρευνας όταν πρόκειται να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με το πώς και γιατί δημιουργούμε τις σχέσεις που κάνουμε.

Έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε κάποια σοφία αν δεν μας αποσπάσει τη προσοχή η κοινωνική σκηνή. Στον πυρήνα του, ο ανάδρομος Ερμής έχει να κάνει με την αλλαγή και απλά για όλους εμάς, δεν υπάρχει διαφυγή. Θυμηθείτε ότι οι αλλαγές που επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας έχουν σχεδιαστεί για να μας βοηθούν και να μας κρατάνε συγκεντρωμένους. Σκεφτείτε τον ανάδρομη κίνηση του Ερμή…σαν μια επαναφορά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/09 – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου  21

taro-zodia-098

Οραματιστείτε έναν δυνατό αλλά αρωματικό άνεμο να φυσάει μέσα από την ανοιχτή πόρτα της ζωής σας. Αν αντισταθείτε στις αλλαγές (ειδικά στην προσωπική σας ζωή) – ή στην ώθηση της διαίσθησής σας για αλλαγές – αυτή η διέλευση θα είναι δύσκολη για εσάς.

Μην περιμένετε να είναι υπέροχη. Ήρθε η ώρα να δικτυωθείτε, να μιλήσετε, να συνδεθείτε. Μην προσπαθήσετε να κατευθύνετε τους ανέμους του Ζυγού. Καλύτερα ακολουθήστε τους!

300x300aΗμερομηνίες που αξίζει να αναφερθούν πριν από την ανάδρομη πορεία του:

4 Σεπτεμβρίου (αρμονική), 20 Σεπτεμβρίου (αρμονική), 22 Σεπτεμβρίου (προκλητική)

Κατά τη διάρκεια της αναδρομής του :

1 Οκτωβρίου (προκλητική ) 3 Οκτωβρίου (αρμονική)

9 Οκτωβρίου – Ερμής σύνοδο με Ήλιο και Άρης στο Ζυγό

Μετά την αναδρομή του :

31 Οκτωβρίου (αρμονική) 2 Νοεμβρίου (προκλητική)

5 Νοεμβρίου- Είσοδος Ερμή στον Σκορπιό

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia