Ερμής στην Παρθένο – Αλλαγές της τελευταίας στιγμής

krios-zvdia-astrology

Ερμής στην Παρθένο .

Ερμής στην Παρθένο 29 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου 2019 .

Ερμής: ο προστάτης των ταξιδιών, της επικοινωνίας και του ανθρώπινου μυαλού. Μάντης, ποιητής, προφήτης, τυχερό αστέρι και οδηγός του κάτω κόσμου. Με ένα μαγικό κηρύκειο στο χέρι του, ο Ερμής οδηγεί τις ψυχές από τους κατώτερους στους ανώτερους κόσμους.

Ο Ερμής κυβερνά τις διανοητικές διεργασίες, η δική του επιρροή καθορίζει την αντίληψή μας και τον τρόπο επικοινωνίας μας. Όταν ο Ερμής βρίσκεται με τον Ήλιο στον ίδιο αστερισμό, το μυαλό (Ερμής) συντονίζεται με την εξωτερική εκδήλωση (Ήλιος). Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, ολόκληρη η διέλευση πρόκειται να είναι υπέροχη καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται κι αυτός την Παρθένο καθόλη τη διάρκειά της, όπως και η Αφροδίτη και ο Άρης!.

zodia-taro-45

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης της Παρθένου (και των Διδύμων), τις μέλισσες και τα κολίμπρι του ζωδιακού. Ο Ερμής διοχετεύει κάθε αστερισμό απευθείας στην διανοητική διαδικασία και στην Παρθένο εκδηλώνεται ως συνεχή επιτήρηση. Ο Ερμής στην Παρθένο είναι σαν πουλί με αιχμηρό βλέμμα, μακριά, ασημένια κεραία που εκβάλει από το βάθος του στομάχου.

Η αντίληψη δεν είναι φτιαγμένη για να μας αποσπά την προσοχή με ασήμαντες υποθέσεις, αλλά για να μας βοηθά να είμαστε πιο επικεντρωμένοι και πραγματιστές. Εδώ μπορούμε να βιώσουμε την ουσία του Ερμή στην πιο βασική της μορφή.

Η σεζόν της Παρθένου (όπως και των Διδύμων) είναι η πιο γεμάτη του χρόνου. Είναι ώρα για δουλειά, οργάνωση, επικοινωνία, δικτύωση, φύτευση, νηστεία. Η Παρθένος βρίσκεται πάντα σε αναλυτική υπερδιέγερση, σκέφτεται μονίμως. Αν ψάχνετε ώρα χαλάρωσης, καλή τύχη!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ερμής στην Παρθένο .

Πρόκειται για μια πολύ σύντομη διέλευση, μόνο δύο εβδομάδων. Τον Ιούλιο ο Ερμής γύρισε ανάδρομος και έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Ο Ερμής στην Παρθένο είναι η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή: όλα λειτουργούν ομαλά και αποτελεσματικότατα.

Η Παρθένος είναι προσεκτική, πειθαρχημένη, ακριβής και παραγωγική. Σε κάποιον που δεν ξέρει, οι Παρθένοι φαίνονται ψυχροί και συγκρατημένοι. Αλλά ενέργεια νευρικότητας δονείται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια. Αν και αυτό μπορεί να αποδοθεί στην στερεοτυπικά αγχώδη προσωπικότητα της Παρθένου, ο πραγματικός σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η κινητοποίηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγος

Ερμής στην Παρθένο .

Χωρίς αυτή την ενθουσιώδη ροή μέσα της, η Παρθένος δεν θα μπορούσα να κάνει όλα αυτά που κάνει.

Φέρνει τον εαυτό της σε έκσταση μέσα από υπνωτικές, επαναληπτικές κινήσεις, βυθίζει το σώμα της και τα χέρια της καθώς δουλεύουν και κόβουν και τραβούν και θερίζουν.

Η Παρθένος κυβερνά όψεις της ζωής όπως η υγεία, η διατροφή, η δουλειά (ειδικά στους τομείς των φαρμάκων και των τροφίμων) και της υπηρεσίας.

Για την ακρίβεια, η Παρθένος είναι τόσο καλή στη φιλοξενία, τη διαχείριση, την ανατροφή, τη σχέση που θα δουλέψει και θα υπηρετήσει μέχρι να εξαντληθεί.

Η καλύτερη συμβουλή μου προς τους Παρθένους είναι να κόψουν ταχύτητα και να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους. Ο κόσμος θα συνεχίσει να γυρίζει αν κοιμηθείτε και μια ώρα παραπάνω. Φτιάξτε στον εαυτό σας ωραίο φαγητό. Μείνετε ενυδατωμένοι, κάντε μακρά μπάνια και περάστε καλά!

δωρεάν-προβλέψεις

Πρώτη συναρπαστική ημέρα είναι η 1η Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Αυτό υποδεικνύει έντονη χρήση της τεχνολογίας, ίσως πολύ χρόνο μπροστά από οθόνες –αλλά μια συναρπαστική ημέρα παρόλα αυτά. Στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα σχηματίσει σύνοδο και με τον Ήλιο και με τον Άρη! Προετοιμαστείτε για μια εξαιρετικά παραγωγική ημέρα. Η επιρροή της θα είναι σαν δυνατός εσπρέσο –στυλό στο χέρι, ιδέες να ρέουν, δουλειά, πιθανώς αφηρημάδα.

Στο τέταρτο της Σελήνης στις 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω. Συνήθως αυτή είναι μια σοβαρή αλλά παραγωγική επιρροή, αλλά με το τέταρτο της Σελήνης στον φλογερό Τοξότη, πιθανώς θα είμαστε περισσότερο άτακτοι και λιγότερο συγκεντρωμένοι.

zodia-astra-tarot

Ερμής στην Παρθένο .

Μια ημέρα μετά, στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη. Αυτή είναι μια αδέξια επιρροή. Δεν θα είμαστε μόνο πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα αλλά θα είμαστε και συναισθηματικά ευαίσθητοι. Όταν ο Δίας βρίσκεται σε δύσκολα τετράγωνα ή αντιθέσεις, τείνουμε να νιώθουμε αποθαρρυμένοι.

Ο Ερμής θα είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μια μέρα μετά, στις 7 Σεπτεμβρίου. Θα είναι μια επιρροή που θα φέρει σύγχυση και ψευδαισθήσεις, θα μας κάνει αβέβαιους για το πού να πάμε ή τι να κάνουμε, αλλά συνήθως ο ύπνος μας δεν επηρεάζεται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής που θα διαταράξουν τα σχέδιά σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια ισχυρή, καθαρτική επιρροή που μας αφήνει στο τέλος να νιώθουμε ξεκάθαροι ψυχολογικά και πνευματικά. Και τέλος ο Ερμής θα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη την ημέρα της Πανσέληνου στις 13 Σεπτεμβρίου –φαίνεται απολύτως εντυπωσιακή ημέρα!

Προσέξτε την αυξημένη κριτική προς τον εαυτό σας και τους άλλους. Μία μεγάλη πρόκληση για την Παρθένο είναι να μάθει πώς να αφήνει τα πράγματα να ρέουν –δεν μπορούν ή πρέπει να διορθωθούν όλα!

Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του λαιμού Φοράτε πράσινες και γήινες αποχρώσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πεπτικό σας και στο νευρικό σας σύστημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66